30 Sept 2009

Lakko ostoksia

Ostoslakkoa on ihan mahdoton pitää, joten pikkasen on jotain täytynyt hommata.
Merinovillakangasta on tulossa Sampsukasta ja ainakin pipo olisi tarkoitus siitä tehdä, mahdollisesti myös alusasu talveksi.

Huuto.netistä ostin uudet Mini Rodinin tulivuorilegginsit, kokona on 92/98 ja ovat aika reilut, joten menee varmaan vasta vuoden päästä, mutta pääsipähän suoraa varastoon odottelemaan.
 


Niilo Ilosta tilastin Moonkidsin froteehousut punaisina. Näistä mielellään kuulisin kokemuksia?!
Otin kokoa 80cm ja toivonkin nyt, ettei olisi pientä kokoa(kuten moonkidsin ribbipaidat ovat).

Muutamia muita on vielä huutiksesta tulossa, mutta yritän parhaani pitää tämän kuukauden shoppailut minimissä. Sen sijaan, yritän blogata meidän päivän asuista, ettei tulisi liian hiljaista :)

27 Sept 2009

Kirppislöytöjä

Kävimme tänään Kirpputorikeskus Suomessa, Lakalaivassa ja sieltä tarttuikin mukaan paljon kivaa ja halvalla. Eilen kiersimme Radiokirppiksen, josta löytyi Danskulle ReimaTecin(kuva alla) vk-haalari 4€. Meillähän on se Reiman limenvihreä vk-haalari kokoa 68 ja se on nyt jäänyt pieneksi, joten uusi oli tarpeen. Tuo haalari on ihan uudenveroinen, paitsi polvissa hieman karheumaa, mutta siis todella halvalla sain! 
 

Lakalaivasta löytyi sitten nämä:
 
Nokian Dryfoot talvinilkkurit 2€, koko 21.
 
Uudenveroiset Tepsut 2€, koko 21.
 
Sukkikset ja body 0,20€/kpl
 
2 Lindexin bodya á 0,20€




Kappahlin viidakko t-paita 0,50€.
 
Uudet tai uudenveroiset rukkaset 1€.
 
Brion puinen traktori 1,50€.

Meillä tarvittiinkin talvikenkiä koossa 21, sillä 22,5 kokoiset Timberlandit ovat alkutalvesa ainakin vielä liian suuret. Tepsut olivat kyllä mielestäni oikea löytö ja en usko, että niitä on käytetty muutamaa kertaa enempää, ei mitään käytönjälkiä. Onko nuo tepsut vedenkestäviä?

26 Sept 2009

Valmista!

Eilen sain valmiiksi asut, jotka täällä jo esittelin puolivalmiina. Oma saumurimme lopetti toimimasta kunnolla ja lähteekin ensi viikolla huoltoon, joten onneksi pääsin kurssille viimeistelemään nämä:
 s
Suosikkisettini! Tosin, näitä käytetään kyllä erikseen...tai ehkä yhdessä yöpukuna. Paidasta tuli napakka ja meneekin nyt hetkisen päälle, pitää siis tehdä isompaa kokoa..eipä haittaa, sillä kangasta on jäljellä vielä lähes 5m!
 
Tästäkin tuli ihana, tulee olemaan yksi lemppari yöpukumme ja kankaasta riittää vielä ainakin yhteen pukuun, jonka teenkin sitten isompaa kokoa.
 
Tämäkin onnistui hyvin ja sopii hyvin me&i ruskeiden velourien kanssa.
 
Harmaasta trikoosta yöpuku, jossa muutama pikku korjaus pitää tehdä, kunhan saamme saumurin kuntoon.
 
Huomaa, että mallintyöt heti aamusta ei kiinnosta, kun äidin kamera olisi mielenkiintoisempi.
 

 
 
 

24 Sept 2009

Talvihaalarit päällä


Ei ole mukavaa..mutta testasimme pienen hetken molemmat haalarit ja tältä näyttivät:








l
 



Tähtiä, nuotteja sekä sukkia :)

Tänään kävimme taas pikareissulla, missäs muualla, kuin ideaparkissa :).  Sieltä matkaan tarttui ticketin othello- haalari tähdillä. Haalari oli tarjouksessa puoleen hintaan ja on kokoa 80cm, nyt meillä on sitten talveksi kaksi asua, toinen 74cm ja tämä 80cm, eli hyvin pärjätään kyllä talvi!

Vertasin tätä othelloa siihen baby baggieen ja tämä on lahkeista ja hihoista isompi, mutta niska-haara mitta molemmissa suunnilleen sama, ehkä baggiessä inansa pidempi.
h
Tänään postiluukusta kopsahti Mini Rodinin nuottibody, joka ikäväkseni olikin pinkki vaikka kaikissa kuvissa näyttää valkoiselta :(. Sain tämän heiltä ilmaiseksi, kun reklamoin siitä keltaisesta robotti t-paidasta. Kävin näin jälkikäteen vielä lukemassa tuotekuvauksen ja kyllähän siinä mainitaan väriksi rosa, mutta en sitä epähuomiossa ollut lukenut ja kuvittelin bodyn valkoiseksi...no, en nyt tiedä viittiikö Danskulle laittaa vai laitanko suoraa myyntiin, harmittaa.
 
Lindexillä oli vielä alerekissä sukkia, otin niitä yhteensä 8 paria, sillä meiltä hukkuu sukkia ihan älytön määrä.
 

23 Sept 2009

Keskeneräiset ompelukset ja Me&I:t!

Eilen illalla sain inspiksen leikata valmiiksi housu+paita yhdistelmiä ostamistani kankaista. Tänään sitten pääsin ompelemaan, kun mummi tuli pitämään Danskulle seuraa.
Tuurillani tietenkin saumuri alkoi temppuilemaan ja jäljestä tuli todella huonoa :(. Nyt saumuri lähteekin huoltoon ja joudun tikkaan normikoneella saumurointien päälle, että varmasti pitää tikit.

No, tällaisia syntyi:
 
Aiemmin ostamani ketut ja karhut- joustofroteesta tuli vain paita.
 

 Oliivi- joustiksesta tuli paita, joka sai heti kaverikseen Me&I velourhousut, rakastuin oitis tähän yhdistelmään!
 
Näiden kaveriksi sopii esim. tummanruskea tai keltainen body :)



Yöpuvuksi/alusasuksi harmaasta trikoosta puku.

  Tähänkin kankaaseen ihastuin oitis ja ajattelin ostaa tekstiilitusseja ja väritellä osaa kuvasta :).

Tänään saapui siis Me&I tilaus, jossa oli ylläolevat velourhousut ja alla oleva mörköpaita.





Salaiset vaatteet olivat pieni pettymys, kun sanoin, etten haluaisi t-paitoja...vaikkeihan myyjä sille voi mitään, mitä ne laittaa pakettiin. Olisin kaivannut housuja tai pitkähihaisia paitoja.

No, tuo autopaita kuitenkin on ihan kiva ja sopii punaisen tai ruskean bodyn kaveriksi, mutta tuo kirahvi lähtee myyntiin. Lisäksi listaan me&i traktori t-paidan ja pupuhaalarit sinne jossain vaiheessa ;)

Olisiko kellään myytävänä me&i housuja(velour tai joustofrotee), värillä ei väliä ja kokona 74/80...en löytänyt edes huutiksesta :(.

21 Sept 2009

Haasteeseen ja Huutis

Vastaan minäkin haasteeseen, jonka Jarna laittoi eteenpäin.
Meillä ei ole vaatteet kaapissa, vaan laatikoissa, joten kuvasin ne lipaston päällä.
Iso osa vaatteista on pesussa/kuivumassa, joten tässä vain osa :)
 
Vasemmalla pitkähihaiset paidat, oikealla t-paidat.

Housut.
 
Bodyt, joista 7kpl lyhythihaisia, muut pitkiä.

Nyt sain vihdoinkin listattua huutikseen muutamia vaatteita, joten jos kiinnostaa niin käykää kurkkaamassa täällä.

20 Sept 2009

Hyvä päivä

Pikapostaus tästä päivästä. 
Aamulla lähdin peräkonttikirppikselle ja siellä viihdyin puoli neljään. Yllättävän vähän oli myyjiä(n. 50, vaikka 200 paikkaa oli), mutta yllättävän paljon asiakkaita.


Erityiskiitos blogini lukijoille, jotka tulivat moikkaamaan ja ostamaan :) Oli kiva nähdä!


Paljoa ei vaatetta jäänyt, joten mietin mitä listaan huutikseen ja mitkä jätän seuraavaa kirppistä varten.


Reimatec- sekä Name It- haalarit molemmat jäi myymättä, joten ne menevät huutikseen ainakin. Saattaa tuolta kaapeistakin ehkä jotain myytävää löytyä.


Yritän huomenna ehtiä listaamaan jossain vaiheessa.


Kaikinpuolin onnistunut viikonloppu siis!

17 Sept 2009

Ensi kevääksi

Tänään kävimme Ideaparkin tasauspäivillä ja ostin jo kauan himoitsemani Ticketin Uffon Danskulle ensi kevääksi. Se on jo pitkään ollut tarjouksessa -40%, mutta nyt oli alennettu -50%, joten ostin ainoan 80cm(86cm jäi sinne vielä muutama). Haalari on todella reilu ja toivonkin tämän menevän vielä ensi syksynäkin. Huomenna aion kokeilla tuota Danskulle, mutta ehdottomasti on kyllä liian iso nyt syksyyn.
P.S. MIA, voitit arvonnan, jonka pidin tänään...tsekkaa siis aiempi postaus!

Jonathanin rukkaset voitti...

MIA!
Laittaisitko sähköpostia lastenvaateralli@gmail.com

15 Sept 2009

Me&I tilaus

Tänään oli sitten syksyn ensimmäiset Me&I kutsuni. Vieraita ei ollut yhtä paljon kuin viimeksi, mutta ihan hyvä, sillä pidin ne tällä kertaa täällä meillä, pienessä kaksiossa(viimeksi oli kerhohuoneella).
Mietin pitkään mitä tilaisin ja päädyin ruskeisiin velourhousuihin sekä monsteripaitaan ja 2 salaiseen vaatteeseen. Hintaa tuli aika lailla ja mietinkin nyt, että jos en pidä salaisista niin ne palautan tai jos molemmat salaiset ovat kivat, niin palautan monsteripaidan. Saa nyt nähdä mitä sieltä tulee.
Mietin myös ryhtymistä myyjäksi ensi vuoden alusta, mutta tuo on tosiaan mietintäasteella. Haluaisinkin kysyä, onko teistä joku Me&I myyjä? Jääkö siitä itselle rahaa hyvin?
Nämä siis tilasin:
 
 

Uutta Mini Rodinia

Nämä vaatteet löysin Madamsnegl.dk nettikaupasta, näitä ei ole edes Mini Rodinin omille sivuille laitettu. Nämä ovat nyt myös uutuuksia, lisää uutuuksia löytyy mm. mini rodinin omilta nettisivuilta!
 
  
  
  
  
  
  
  
Mitäs pidätte?

14 Sept 2009

Maanantaihaasteeseen

Jarna Tyylisuuntauksia- blogista heitti tällaisen haasteen:
Maanataihaasteen merkeissä pukkaan nyt liikkeelle tämmöisen kyselyn,. että mitkä ovat teillä tällä hetkellä in-merkit?
Ei laskettaisi nyt noita ruotsalaisketjuja tähän. Eli älkää luetelko Kappahlia, Lindexiä ja Henkkaria, vaan ihan vaatemerkkejä.
Meidän vastauksia ei varmasti ole vaikea arvata..mutta meidän tämän hetken IN-merkit ovat:
MINI RODINI
 
  
  
  
  
  
 

SMÅFOLK 

 
  
  
 
 
ja
TICKET
Aiemmin suosikkeina(ja edelleen käytössä välillä) ovat Molon vaatteet. Uutuussuosikkeja on Moonkids sekä Kik Kid, mutta heiltä ei vielä ole kertynyt kaappeihin kuin pari vaatetta, joten niitä en suosikeiksi ihan vielä listaa.

Kuvat: sisukas.net