27 Dec 2009

Alehulinat

Kävimme tänään pikaisesti Ideaparkissa, jonka olisi sittenkin voinut jättää väliin. Porukkaa nimittäin riitti ihan tarpeeksi, nopeasti suhaisimme paikan läpi, missaten monet kaupat. Lindexille tein kuitenkin pidemmän visiitin, sillä löysin alesta parit kivat jutut.


Pyyhe oli - 50% ja se olikin ainoa vaate "pienten" puolelta. T-paidat olivat kaikki -70% ja saavat odotella kesää...paitsi tuo sininen, vaikka onkin 86cm, on juuri nyt sopiva, ei välttämättä mene enää kesällä, mutta valkoinen body alle, niin on passeli näin talvellakin.


Tämä myös "isojen" puolelta, koko 86cm ja oli -50%.

Ennen joulua sain Ikasyriltä pari kangasta ja eilen niistä syntyi paidat.


Ihanaista viidakkokangasta.


Punaista pilveä :)

Vinkatkaahan muuten, jos bongaatte Nova Staria alesta(miel. yli -30% ale), haluaisin ainakin punaisen hupparin Danskulle.

16 Dec 2009

Paul Frankie...junat...tunnustus :)

Ostin joskus vuosia sitten USA:n ebaystä itselleni Paul Frankin pyjamahousut, joiden koko oli L. Kun housut sain, koko vastasi kuitenkin suomalaista XXL:ää, ellei jopa isompaa...kaapin perille meni ne housut.

Nyt sitten kaappia siivosin ja housut löysin, ajattelin ensin laittaa huuto.nettiin, mutta tulikin mieleen käyttää kangas ja tehdä Danskulle housut ja paita.

Housut sain valmiiksi tänään, paita on vielä vaiheissa.

Housut eivät ole joustavaa materiaalia, mutta ovat sen verran leveät, että ei kiristä mistään.

Jofotexista tilaamani junakankaat silppusin heti samana päivänä paidoiksi ja housuiksi ja tänään sain tehtyä yhdet housut ja yhden paidan, vielä olisi tehtävää, kunhan ehtii.

Olin junakankaasta niin innoissani, että keltainen(ensimmäinen leikkaamani) kangas meni leikattaessa ylösalaisin, joten housuissa(ja tulevassa paidassa) junat ovat ylösalaisin :).
Eipä tuo kuitenkaan kotikäytössä haittaa.



 

Kaikki tänään tekemäni on n. 86cm kooltaan, housut tosin voi vastata 92cm, riippuu mihin vertaa. On sitten kevääksi hieman vaatetta.

Sain myöskin ihanan jouluisen tunnustuksen Miitulta Vauhtia ja vaatteita blogistilta, KIITOS!! :)



Seuraavat ohjeet tulivat tunnustuksen mukana:


Anna tämä tunnustus blogeille, joille haluat toivottaa joulumieltä sekä hyvää joulua.

1. Tunnustuksen saaneet saavat laittaa kuvan blogiinsa.

2. Linkitä blogiin, jonka pitäjältä sait tunnustuksen.

3. Nimeä blogit, joille haluat antaa tunnustuksen ja linkitä heidän bloginsa.

4. Jätä viesti heidän blogeihinsa, jotta he tietävät nimeämisestä.

Haluaisin antaa tunnustuksen Mimon menossa- blogille, kiitoksena inspiraatiosta ompeluun :)

12 Dec 2009

Pieni Joululahja lukijoilleni

Mini Giants on uusi lastenvaatenettikauppa Englannista, jonka perustajana on Nordic Kidsistä tuttu Katja Hakkarainen.

Katja ystävällisesti lupasi blogini lukijoille -20% alennuksen Mini Giants- sivuston tuotteista kahden viikon ajaksi 12.12-26.12. Jos olet nopea, tilauksesi voi mahdollisesti ehtiä vielä jouluksi.

Alennuksen saa siis Mini Giants- sivuilta, koodilla MG002


9 Dec 2009

Tsuku Tsuku


 

Eilen väänsin tunnissa valmiiksi  Jofotexin junatrikoosta paidan sekä legginsit. Samaa kangasta on vielä ruskea-oranssina sekä kelta-vihreänä ja niistäkin on leikattu paidat ja housut valmiiksi, kunhan jostain saisi revittyä aikaa ompeluun. Triteksillä kävin myöskin haalimassa lisää erivärisiä resoreita sekä itselleni kangasta, josta aion tehdä paidan.

Niin, olen kyllä väsännyt itselleni jo 2 paitaa, tosin ovat molemmat viimeistelyä vailla, mutta kunhan ehdin, esittelen tarkemmin :)

4 Dec 2009

Akinna Design

Vihdoinkin sain postista tilaamani merkit!! Jihaa!

Eli tästä lähin tekemissäni vaatteissa on tämä merkki:
 

Nimen kanssa pähkäilin niin pitkään, että lopulta päädyin niinkin tavalliseen ratkaisuun, kun kääntää nimeni takaperin :) Tämä siis voi tulevaisuudessa olla mahdollisen oman kauppani nimi, sillä sitä ei löydy suomen yritysrekisteristä.

Tuotemerkit tilasin Etsystä, yrityksestä nimeltä Worldwide Label. Lappusia tuli 300kpl ja hinnaksi 45€ postikuluineen.