29 Jun 2012

Quiet

This blog is having a quiet period due to summer holidays and busy schedules ;). Still, we wear cool outfits everyday. 

Kuten huomata saattaa, blogi on hiljentynyt. Pikkumies on kesälomalla ja itse olen töissä(20h/vko)  ja odotamme edelleen kunnon kesän alkavan. Paljoa emme ole normaalin arjen ohessa tehneet, pääasiassa siksi, että ilmat ovat olleet mitä on. Mutta sunnuntaina lähdemme pienelle reissulle Helsingin suuntaan. Alunperin ajattelimme lähteä pohoijseen, Haaparantaan via Kalajoki ja Oulu, mutta päädyimme tuttuun ja turvalliseen pääkaupunkiseutuun.

Saamme tätini asunnon käyttöömme su-ke väliseksi ajaksi, joten pääsemme kiertelemään ja katselemaan. Ohjelmassa olisi ainakin lentokoneiden bongausta, Porvoon reissua, ehkäpä Korkeasaartakin ja mahdollisesti jopa päivän reissua Tallinnaan. Toivottavasti säät suosii ainakin niin, ettei sataisi.

Viime aleostopostauksen jälkeen olen Kuopuksesta vielä käynyt hakemassa pari kivaa juttua. MR:n keltaiset sammarit osoittautuivat aivan ihaniksi ja olenkin iloinen, että ne meidän koossa löysin. Nyt kyllä toivoisin kovasti punaisia sammareita samalta merkiltä ;).

Kuvia...
 Uusin aleostos, Mini Rodinin hai- paita ja tänään postissa tulleet I Dig Denimin farkut.
Eilen illalla oli tosi kylmä, kun pikkumies pääsi ensimmäistä kertaa kalaan! :)

 Kuopuksesta ostetut. Merihevonen kokoa 116/122 jemmaan ja hai paita 104/110 nyt käyttöön.
 Keltaiset sammarit....iiiihanat! Takki Appaman, huppari MR ja punainen sopii kivasti kaveriksi.
Pikku angry bird ;)

Tämäkin kiva yhdistelmä tuon sinisen COSin hupparin kanssa. 

Oma koneeni on taas kerran huollossa, joten anteeksi jos on kirjoitusvirheitä. Miniläppäri kun on niin outo käyttää enkä tällä tykkää kirjoittaa :P. Soon moro ja palaillaan kun taas ehditään!

Muistakaahan hyödyntää Silverjunglen tarjous
blogini lukijoille. Koodilla ralli20 saat -20% 30.6 asti, eli hurry!

21 Jun 2012

Sale shopping ;)

The midsummer sales have started almost everywhere and I have made a couple of orders aswell. 

Kesän alemyynnit ovat jo alkaneet, ainakin netissä, ja olen itsekin "joutunut" tilailemaan kaikkea ihanaa ;)
 Ticket to heavenin alesta rubber rain kokoa 104cm.
Sekä myös vk-housut samassa koossa. Tosin huomasin vasta jälkeenpäin, että näissä on fleeceä pepun kohdalla, emmekä olisi sellaisia tarvinneet :(. Ehkä näille silti tulee käyttöä tai sitten pitää myydä.

Milly Mogista löytyi vielä nämä Mini Rodinin keltaiset sammarit koossa 104/110 kivasti alle 40€ hintaan.

Scandinavian Minimall aloitti tämän päivän kestävän -50% alen(SUMMER12) ja nappasin sieltä nämä I Dig Denimin Denver farkut koossa 4.

Ja seuraavat Mini Rodinit Oii:n alesta.
 Turkoosi huppari jemmaan koossa 116/122.
Keltaiset housut jemmaan samassa koossa.

Krokopaita 104/110.

Ja tennissukat.


Olettekos te tehneet jo alelöytöjä?

Me vietetään Juhannus kotona, joten ihan tavallinen viikonloppu meille, mutta toivotamme teille oikein kivaa Juhannusta!

20 Jun 2012

Ticket To Heaven SUMMER SALE!

The cool Ticket to Heaven summer sale has started online in their webshop. You really need to hurry, because all the good ones and popular sizes run out quick! All SS12 products(except helmets, bags and swimwear) are -40% off!
Ticketin suuri ale on alkanut! Aleprosentti on huikea -40% kaikesta kevään/kesän 12(paitsi kypärät, laukut sekä uimapuvut) mallistosta! Kannattaa olla nopea, sillä  tunnetusti kaikki parhaat häviää heti. 

Meille taitaa tulla 104 koon rubber rain ja saattaapi koriin eksyä jotain muutakin tarpeellista! Nyt kipin kapin ostoksille!!

18 Jun 2012

Silverjungle -20%



Ihana, suomalainen Silverjungle haluaa tarjota lukijoilleni kivan alen, -20% kaikista normaalihintaisista tuotteista(ei setit) koodilla ralli20. Olethan myös huomannut merkin Juhannuskalenterin, jossa jokapäivä vaihtuvia tarjouksia? Mikäli haluat hyödyntää sekä minun tarjouksen, että kalenteritarjouksen, täytyy sinun tehdä tilaukset erikseen ja valita toiseen tilaukseen postituksen sijaan noudon :). 

Tarjouskoodi on voimassa 30.6 asti. Kannattaa käydä napsimassa parhaat päältä, sillä mm. meidän lempparitähtihousut ovat jo isommissa koossa loppuunmyydyt!

16 Jun 2012

Helsinki trip

Here are some images of our little trip to Helsinki. We didn't do much, just wondered about, went to check out Molo Kids SS13 collection(which is so cool, by the way!) and just hung around.


Hesan reisussta palattiin tänään. Kyllä sitä on vaan niin kiva tulla kotiin :). Emme juuri mitään tehneet. Torstaina menimme pikaisesti keskustaan ja kävin COSissa, Zarassa sekä Behnfordsilla hakemassa namia. Syötiin Stockan edessä jädet ja matkattiin junalla takaisin Tikkurilaan. D pääsi tätini kanssa vielä paikalliseen puistoon leikkimään.

Perjantaina kävimme Molon showroomilla katsomassa SS13 malliston, joka on aivan mielettömän upea. Etenkin tytöille on tulossa tosi kivoja(ei-molomaisia) vaatteita, pojillekin kiva uusi printti tiedossa, sekä tosi makeita farkkuja! Toki ulkovaatteista puhumattakaan....niiin ihania juttuja!! ;)

Kävin miitigin jälkeen Kampissa, mutta mitään ei tarttunut käsiin, syömässä käytiin Forumissa ja suunnattiin pikkuhiljaa takaisin Tikkurilaan. Siellä käytiin vielä kierrätyskeskuksessa, josta löysin muumilaivan 9€ hintaan sisältäen lähes kaikki tarvikkeet ja ollen supersiisti! Veininmylyllä ihasteltiin maisemia ja kuunneltiin musiikkia ja käytiin vielä leikkipuistossa leikkimässä.

Sitten niihin kuviin :)
Lähtövalmiina, junaa odottamassa. 
Torstai iltapäivänä Helsinkiin menossa.

Seuraavat kuvat Perjantailta.
 Ihmetellään oranssia miestä :)

COS oli ainoa paikka, josta ostin vaatetta. Monissa blogeissa näkynyt puna-valkoinen paita oli ainoa laatuaan ja sattui olemaan 104 kokoa, joten se oli pakko napata meillekin. Se on kyllä todella ihana, ei siis ihme, että on suosittu. Sininen huppari oli -50% alessa ja myöskin 104 kokoa.

Bussia odotellaan saapuvaksi...


Tässä on kainalossa jo muumilaivapussi. Ihanasti sopii väreihin ;)





Tanssittaa.


 Pieni, ihana, tanssija! <3 


Lempipuuhaa on rattaiden työntäminen ja matka kestää tuplasti kauemmin ;).

Ja tänään ennen kotimatkaa käytiin Prismassa eväsostoksilla. Samalla reissulla tarttui kiva Angry Birds lippis ja valkoinen t-paita(muut reissussa mukana olleet paidat olivat likaiset ja toki tämäkin tahraantui heti!).
Ihana!
Toinen näyttää niin isolta. 

Siinäpä meidän visiitti. Seuraavan kerran pitää kyllä tulla omalla autolla, pääsee paremmin liikkumaan ja enempi aikaa tarvitsee. Korkeasaari jäi näkemättä eikä seurasaaressakaan olla koskaan käyty. Ehkä vielä tänä kesänä...





13 Jun 2012

I ♥ Converse

and I guess so does many others ;). Here are a couple new additions to the little man's Converse "collection".


Converset ovat aivan ihania, varmaan monen muunkin mielestä ;).

Meillä taisi ekat kengät olla käytössä ennen 2v synttäreitä kesällä. Silloin löytyi väreistä punainen, musta ja valkoinen. Ainakin punaiset ovat vielä säilössä. Viime kesänä oli valkoiset, mustat, kalanruodot sekä hopeanharmaat nahkaiset kengät. Tänä kesänä valkoiset, keltaiset ja ebaystä ostetut punaiset ja ne coolit hopeanharmaat :D. Syksyä odottavat mustat, vuorelliset converset.

Uusimmat tulokkaat.
 Koko 25 (UK 9), vastaa ainakin kokoa 26. Hintaa 5 puntaa.
Samaa kokoa ja hintaa 4,20 puntaa. Erittäin edulliset ja molemmat hyväkuntoiset. Me happy!

Taitavat nuo nahkaiset päästä huomenna reissuun mukaan. Ne ovat ehdottomasti yhdet hienoimmista Converseista. 

Löytyykö teidän lapsilta merkin kenkiä?


12 Jun 2012

Before bed

Every night we  read with D before bed. Usually his favorite books are Miina and Manu, but for the past week it has been a children's map book. It is unbelievable how they remember things and learn. 


Meillä luetaan iltasatu joka ilta. Lempparikirjoja on Miina ja Manu, mutta nyt viimeisen viikon verran olemme lukeneet lasten luukkukartastoa. Se on nyt ihan lemppari ja kovasti opitaan kaikkea uutta, kuten tulivuorista, eläimistä, intiaaneista jne. Upea seurata, kuinka hienosti toinen oppii ja muistaa asioita.


Luetaanko teillä iltaisin? Mitkä ovat lastenne lempikirjoja?

Torstaina lähdemme Helsinkiin, joten blogiin tulee hiljaista, kun otan vain iPadin mukaan, eikä sen kautta voi liittää kuvia. Toivottavasti säät suosii, niin olisi kivempi kulkea :)

10 Jun 2012

For Sale!!

These are available only to my Finnish readers, sorry.


Tässä olisi taas jotain myytävää :). Mieluiten varaus kommentilla, jonka jälkeen sähköpostia lastenvaateralli (at) gmail.com. Tarjouksia saa tehdä ja kaikkiin lisätään erikseen postikulut. Kaikkia on käytetty enempi ja vähempi, ei siis ole uusia ellei näin ole mainittu erikseen.
Uusi Småfolk paita kokoa 98/104(vastaa enempi 104) hp 16€

Ihanat H&M:n lappushortsit koossa 86cm, menee mielestäni hyvin myös 92cm kokoa käyttävälle. Hp 8€.

Ihana, erinomaisessa kunnossa oleva Appamanin ohut trikoohuppari, koko 3 ja mielestäni vastaa hyvin kokoaan. hp 15€.

 H&M:n farkut kokoa 98cm, siistit ja hyväkuntoiset. hp 6€.
 Yporqué merkin t-paita, josta ääninappi kadonnut. Mopon kuva hieman haalistunut. hp 7€.
Molo Kids tähtihousut kokoa 92cm, tummansininen väri haalistunut jonkin verran. Hp 7€.

Tumman harmaat Lindexin(tai Kappahlin) haaremihousut koossa 92cm. Siistit käytetyt. Hp 4€.

Boys & Girls merkin oranssit collegehousut koko 3-4, mutta mielestäni vastaa 92cm. Polvissa hieman kulumaa, kuten näkyy. hp 5€.

Lindexin kauluspaita koko 98cm, siisti, käytetty. hp 4€.

Uudenveroinen We Were Small t-paita kokoa 4. Vastaa kokoaan, jos hoikka lapsi, pulleammalle lapselle sanoisin  sopivan ehkä 2-3v. Kapea malli siis. hp 15€.

Nova Starin siistit, käytetyt collegehousut kokoa 92cm. Mielestäni vastaa 92/98. Hp. 10€.

Mini Rodini paljon käytetyt, nyppyyntyneet ja polvista haalistuneet collegehousut. Koko 92/98, vastaa enempi 92cm. Hp 4€.

Bobo Coses t-paita. siisti, käytetty. Kirsikan kuva aavistuksen haalennut, ei kovin näkyvästi. Todella hyväkuntoinen, vähän käytetty. Koko 4-5, mutta vastaa 2-3v. Hp 10€

GAP punainen kauluspaita koko 3, vastaa 92/98. Todella vähän käytetty, siisti. Hp 5€.
Bobo Choses karkkihousut, koko 4-5, mutta tosi pienet, vastaa ehkä 92cm. Olen itse ommellut vyötäröä pienemmäksi, koska se oli todella leveä. Sanoisin, että sopii hoikalle parhaiten. Menee vielä D:lle, eli vyötärö ei kiristä. Hp. 8€

Korjaus näkyy valkoisena lankana, kun ompelin sauman takaisin kiinni.


HUOM!! Tähän postaukseen saattaa tulla lisayksiä, joten käy kurkkimassa! Yritän myös poistaa myytyjä tuotteita sitä mukaan, kun ne on kunnolla varattu!