29 Oct 2012

Mini Mini Rodini´s

I sorted out our baby clothes and put the bigger sizes away and just left the smallest ones in the maternity box. I also looked through our small Mini Rodini clothes I have saved or bought within the last 6 months and I have to admit, we have quite a nice collection for the little one ;).
Ylhäällä vasemmalla on onesiet/jumpsuitit koossa 56-74...tuossa on siis Biker, Bunny, Panda, harmaa sekä kaksi norsua. Panda haalareita on kaksi, kahdessa eri koossa.
Ylhäällä oikealla on bodyt koossa 56/62.
Alhaalla  vasemmalla on koko 68/74 ja alhaalla oikealalla pääasiassa 80/86, paitsi pantteri t-paita on 56/62 ja lovesquid body on 68/74.

Järjestelin tänään vauvanvaatteet kokoihin ja isommat koot siirsin äp-laatikosta Ikean kassiin säilöön. Äp laatikko täyttyi siltikin 50 ja 56 koossa, eli lähestulkoon kaikkea tarvittavaa löytyy vaatepuolelta ensalkuun. Samalla sitä tuli katsottua läpi lempimerkkini vaatteet, eli ihanat Mini Rodinit, joita olen jemmannut ja/tai ostanut viimeisen puolen vuoden aikana. Kovin paljon on ehtinyt muuttaa uusiin koteihin D:n jäljiltä, mutta sentään joitain ihania olen säästänyt.

Meille kyllä kelpaisi vielä noita vanhemman malliston rodineja sekä yksivärisiä bodeja koossa 56-74, etenkin musta, harmaa, keltainen ja t.sin bodyt, harlekiini kuosi sekä vanhempia t-paitoja.
Tarjoathan sähköpostilla, jos teidän jemmoista tuollaisia ihanuuksia löytyisi ;).

28 Oct 2012

Stars by Ticket

It still continues to be white around here and cold! We have been wearing snowsuits for the past 3 days now, I still hope we can go back to wearing other than snow gear for a bit before the winter comes in fully.

This time we tested our lovely Ticket Outdoor star suit(last year's model) and it was beautiful. It's baggy enough to fit in a woolen overall inside when it's super cold. The size is 98cm and my son is 100cm tall, as you can see it fits fine and most likely will do for the wintertime.

Vieläkin vaan on maa valkoisena ja miinusasteita mittarissa(aamulla -4)...itse meinaan jäätyä tuolla, kun ei ole kunnon varusteita. Pitääkin pikaisesti lähteä katselemaan kunnon toppatakkia(mikä on haastavaa, kun tuo maha rupeaa kinnaamaan normitakeissa, enkä halua maksaa itseäni kipeeksi ostamalla äitiystakkia, jota ei voi pitää synnytyksen jälkeen).

Pihalla me kuitenkin aamusella oltiin ja päästiin testaamaan Ticketin ihanaa tähtihaalaria. Kokona on 98cm ja malli on viimevuotinen. Haalari vaikuttaa sopivalta ja on myös tuolle hoikalle aika baggy, eli tuota käytämme enempi kunnon pakkasilla villahaalarin kanssa. Nyt alla oli vain trikoopaita, sukkahousut ja collegehousut.








Haalarissa on hyvä liikkuvuus ja tilaa tosiaan jää sisälle, ettei haalari ole ihan ihossa kiinni, joten varmasti on myös lämmin. 

Mitä mieltä olette tuosta koosta? Miltä se näyttää teidän silmiin ja luuletteko että menee koko talven? Pituuttahan pojalla on n. 100cm, mutta minusta tuo puku on Ticketin tapaan reiluhko.

Ja loppuun vielä muutama talvinen kuva...






26 Oct 2012

Kids love snow!

I was awake most of last night...or did not sleep well and had to keep looking out the window every few hours. Maybe the first snow was the reason to keep me up because it snowed all night! So you can imagine, we were covered by a white blanket this morning. I am NOT keen on the cold and snow, but KIDS absolutely love it! My son even asked if Santa Clause was coming today because there's snow ;).

Well, what a perfect day to wear winter gear for the first time!

En juuri nukkunut viime yönä. Yleensä nukun ihan hyvin ja käyn vain usein vessareissulla, mutta nukahdan silloinkin hyvin. Ehkä aiheuttajana oli ulkona satava lumi....sitä satoi koko yön! Aamulla oli siis täällä Tampereellakin aika reilusti lunta maassa ja mittarissa -4C. En itse tykkää yhtään kylmästä(ehkä siksi ettei mulla ole sopivia vaatteita näille keleille), mutta lapset sitä näyttävät rakastavan. D hihkui heti sängystä noustuaan ja kysyi tuleeko joulupukki tänään, kun on luntakin ;).

Mikä täydellinen päivä korkata toppahaalarikausi!


Kuvat on otettu alkuillasta puhelimella Instagramia käyttäen. Haalarina Mini Rodini 104/110, rukkaset Reima, pipo PO.P ja kengät Kuomat.

Jokos teillä kaivettiin topat esiin?

24 Oct 2012

Baby's spring -sponsored by Ticket

We have received a couple of very lovely packets from Ticket Outdoor. One package had a cool wintersuit for the big guy and the other package that turned up yesterday, included a very cool spring gear for the little brother. 

Meille on kotiutunut pari huippuihanaa pakettia Ticket Outdoorilta. Yksi paketti sisälsi isommalle pojalle ihanan toppahaalarin ja eilen kotiutunut toinen paketti sisälsi tulevalle pikkuveikalle ihanan kevätsetin. Settiin kuuluu windfleece haalari, rukkaset, töppöset sekä ihana neulepipo.
Haalari on kokoa 3M/62cm, töppöset ja rukkaset 62/68 ja pipo 0. Nämä ovat hyvät juurikin lopputalvesta eli 2-3kk ikäisestä aina sinne kesään asti. Rukkaset ajattelin ottaa heti vastasyntyneestä käyttöön ja töppöset myös, jos eivät tipu jalasta.


Värinä on kaunis tummansininen, hieman ruskeaa sekä piristyksenä punaista.

Onko teidän vauvoilla ollut käytössä windfleece haalaria? Toimiiko hyvin ja pitääkö lämpimänä?
Kiva päästä testailemaan tällaista, mitä ei ole aiemmin ollut käyössä. 

D:n toppahaalarista otan kuvia, kunhan saan tuon sovittamaan sitä. Haalari tuli meille koossa 98cm ja on juuri sopiva tuolle 100cm pitkälle.

22 Oct 2012

Outdoors

We had an autumn holiday last week, but the weather was quite horrible the whole week, so we didn't get to do much. The best part was lazy, long mornings and spending time with my little boy. 
Today we woke up for 0 temperature, so the winter is creeping in. We have been wearing our favorite shell jacket and pants so far, but did not get to enjoy those very long as today I needed to put a fleece lined Ticket Outdoor jacket on my 4 year old. Maybe next week we can start using winter clothes fully :(, I think it's too soon...

We received a lovely package from Molo Kids again this year and in the package was this cool yellow snow jacket along with jeans-look hat and troursers. The jacket and hat we wore yesterday morning as it was only 2 degrees. My son loves the yellow and was happy to be finally able to wear it.

We also got some other awesome items, but unfortunately my son is getting into the age where he doesn't want his pictures taken much, so I haven't had  a chance to take photos of him wearing the new clothes. I will keep trying though ;).

Me olimme D:n kanssa molemmat syyslomalla viime viikon, mutta kuten varmaan tiedätte, sää ei todellakaan ollut mikään mahtava, joten eipä me mitään ihmeitä tehty. Eihän sitä toki tarvikaan tehdä mitään, parasta oli se, että saimme nukkua pidempään ja löhötä aamulla sängyssä ilman kiirettä. Oli ihanaa olla pitkästä aikaa kaksin D:n kanssa kotona päivisin, vaikka kyllä siinä poika vähän kyllästyi kavereiden puutteeseen ;).

Syksy on tainnut nyt aika pitkälti jäädä taakse, koska tänään mittarissa näkyi asteina pyöreät 0! Ei olisi vielä tarvinnut pakkasten saapua, sillä meidän lemppari kuoristettiä olisin mieluusti käyttänyt pidempäänkin :(. 

Ostin jo kevääksi D:lle PO.Pin turkoosin takin (104cm) ja mustat housut (104cm), joten ne on nyt palvelleet erinomaisesti kaksi kautta. Keväälle meille on tulossa 110cm tumman siniset kuorihousut ja takki pitää metsästää sitten jostain kaveriksi. Haluaisin takiksi punaisen (PO.P), eli voisin vaikka käytettynä ostaa jos jollain olisi koossa 110?

Tänään laitoin tarhaan Ticketin fleecevuorisen takin ja PO.Pin vk-housut. Ehkä jo ensi viikolla joutuu laittamaan toppaa :(.

Ehdottomasti lemppari...Pipona reima ja rukkasina Molo.

Me käytiin Lauantai aamuna vähän siivoilemassa autoa, kun on tässä autonvaihto edessä, pikkumies sai palkaksi suklaapatukan...om nom nom ;).

Kuomat koossa 27 löysin UFFista, todella hyväkuntoiset ja hintaa 8€...juuri täydelliset näille 0 keleille ja ne pääsikin tänään myös tarhaan.

Mololta saimme myös taas kivan paketin, joka sisälsi meille 2- osaisen toppa-asun. Harmi vain, että tuo pikkuherra ei juuri enää suostu kuvattavaksi, joten mitään erikoisen kivoja kuvia en hänestä enää saa vaatteet päällä. Eilen aamulla oli kuitenkin niin viileää, että trikoopaidan päälle laitoimme saamamme toppatakin, eikä tullut kyllä yhtään kuuma, vaikka sillä tehtiin myös kauppareissu. Saimme takin lisäksi farkkukuosiset toppahousut sekä kuvassa näkyvän pipon ja sisävaatettakin myös.

Seuraavan kerran takki pääsee käyttöön vasta lumisilla keleillä, tuo meni tietenkin jo heti likaiseksi tuolla märässä kuramaassa...mutta ihana tuo on ja todella pirteä. Koko on 104 ja on sopivan reilu, jotta menee koko talven. 

Ja loppuun vielä kuva meidän pikkuveikasta, jota kävin kurkkaamassa viikko sitten ♥. 

Kuvassa rv 24+6...tänään porskutellaan 25+5, hurjaa!

17 Oct 2012

Coaters, woolen jackets

I received an e-mail a while back from Coaters about these cool woolen jackets that replicate an animal. These are hand made in the USA, of 70% woolblend felt and are very unique. I am sure every child would love to own one of these. My son would look so gorgeous in one of these. ;).



Sain hiljattain sähköpostia Hollantilaiselta Coatersilta. He teettävät aivan ihania takkeja 70% villasekoitehuovasta, jotka tehdään käsin USA:ssa ja jokainen takki on jokin ihana eläin. Hintaa näillä on n. 159€, joten ei valitettavasti meidän budjetilla pysty ostamaan, mutta aivan ihania nämä kuitenkin ovat, vai mitä mieltä olette?


Nettisivut ovat vain Hollanniksi, mutta jos takki kiinnostaa, niin kannataa laittaa vaikka sähköpostia. Tuo leijona on oma suosikkini, mistä sinä tykkäät? Facebook sivut löytyvät täältä, kannattaa kutkata, sillä siellä saattaa välillä olla kivoja tarjouksia.

15 Oct 2012

Winter part One

My son's winter so far, consists of two winter set. One is still on it's way and then we will have 3 in total. There will be two snowsuits and one set of pants and jacket. The snowsuits will be used mainly at daycare and the two piece at home + when very cold, during trips of shopping/visiting etc.
Here is our first set. The snowsuit has a couple of holes on the side of the leg, where the waterproof trim as ripped it through, but I am going to try and fix it and it should be fine.
Pikkumiehen talveen on tulossa kolme settiä. Yksi 2-os ja kaksi haalaria. Tässä on ensimmäinen setti ja pääasiassa tulee tarhakäyttöön. Oikean jalan lahkeen saumassa on pieniä reikiä, jotka ovat hankautuneet rikki sauman teippauksen kovuudesta johtuen, joten tämä haalari ei ole priima. Vinkkejä miten nuo voisi korjata? Ajattelin itse tekstiililiimaa..toimisikohan? 
Reiät ovat niin pieniä, ettei niistä kosteus varmaan läpi pääse, ellei istu vesilätäkössä, mutta kiva ne olisi korjata (niin ja näissä haalareissa ei kait ole koskaan tullutkaan niitä paikkakankaita :(, joten sellaista ei mistään saa).

Haalarin koko on 104/110 ja on juuri sopiva. Asusteina valkoinen olisi ihanin, mutta ei rukkasissa käytännöllinen, joten tähän yhdistetään valkoisen Fredriksonin pipon lisäksi Molon punaiset rukkaset. Tuo toinen pipo on myös Fredriksonin ja n. 20v vanha, veljeni perintöä. Lisäksi tähän tulee yhdistettyä ihan perinteistä mustaakin asustetta.

Ostoslistalla onkin vielä jotkut todella lämpöiset mustat rukkaset, muuten melkein kaikki asustepuolella on kasassa talveen.

13 Oct 2012

Midseason Sale @ VixVax

Midseason at VixVax.com has started. Get 25% off using the code MIDVIX until 21st of October!


VixVaxilla on alkanut Midseason Sale- alet, jolloin saat -25% koodilla MIDVIX 21.10 asti! Muistakaahan myös, että postikulut Suomeen ovat ilmaiset ;)!

Meille olisi tulossa nämä ihanuudet:
Vauvalle ihana pandahaalari kokoa pienempänä, joka meiltä löytyy siis 68/74 koossa jo. D:lle pupuhousut, joita hän on halunnut siitä asti kun näkin ne Tukholmassa. Paita meiltä jo löytyykin tuohon sopivasti :).




8 Oct 2012

Random stuff and little bit of clothes...

Life has been a bit hectic lately, so my posts have been mainly about clothes, not so much stuff. I work 3 days a week, but I am still quite tired everyday. On my days off I do shopping or my son stays home with me, so there isn't that much things I can do. The baby is moving quite a bit now, especially when I lie down, so I love to feel him moving around. In this post, there are some older images and some from yesterday and some new baby clothes we bought yesterday.

Päivät hujahtaa ohi vähän liiankin nopeasti. Hujahtaako teillä? Itse olen töissä "vain" 3pv viikossa, mutta olen silti usein niin väsynyt, etten jaksa keskittyä esim. blogiin eikä tunnu että kirjoitettavaakaan olisi muusta kuin vauvanvaatteista ;). Kovasti en ehdi juuri mitään ihmeellistä tekemään viikolla ja viikonloppuisikin aika menee hurjaa vauhtia, vaikka mitään ihmeitä emme teekään.

Muutama viikko sitten käytiin D:n kanssa ekaa kertaa ilman rattaita bussilla kaupungissa ja hyvin tuo jaksoi kävellä pidemmänkin matkan, toki piti välillä pysähtyä syömään ja käymään lelukaupassa :). Viikonloppuisin yleensä käydään mummulla kylässä, kirpputoreilla tai kaupoilla. Eilen D pääsi Papan kanssa Haralanharjun tornille eväsretkelle(tästä kuvia Papan kamerassa, enkä muistanut pyytää niitä itselleni) sekä iltapäivällä Ideaparkkiin jätskille ja vauvanvaateostoksille :).

Tarha sujuu hyvin ja välillä pidämme vapaapäiviä, kun itse olen kotona. Silloin yritämme kyläillä tai tehdä jotain muuta kivaa yhdessä. 

Miten muuten teillä, joilla pidempi ikäero lasten välillä, oletteko ottaneet isomman lapsen pois päiväkodista, kun pienempi syntyy? Me ajateltiin vaihtaa nykyisen n. 6h/pv 5pv/vkossa, 3pv viikossa päiviin, eli osa-aikaiseksi vauvan syntymän jälkeen. Koska D:n ryhmä on englanninkielinen ja se vaikuttaa varmasti myös siihen pääsekö hän englanninkieliseen kouluun ja eskariin, niin on sinänsä pakko pitää hänelle paikka tuolla ryhmässä. Ikääkin kuitenkin on sitten jo 4,5v, eli kaipaa omanikäisiä kavereita ja aktiviteetteja. Mietin kuitenkin, että tuo 5pv viikossa voi olla ehkä liikaa...en tiedä. Mitä mieltä olette?

Nyt sitten tällainen sekalainen kuvapläjäys...
Kaupunkireissulta palaamassa. Molon takki ja farkut on ihan lemppareita kyläily/shoppailuvaatteita.

Eilen Ideaparkissa :)

Viikonloppuna innostuttiin rakentamaan sohvalle auto/kolo mikälie ;).

Nuo Lindexin raitapaidat ovat aivan ihania. Meillä on noita mustana, turkoosina, sinisenä sekä punaisena ja niitä käytetään kyllä melkein joka päivä. 
Nämä paidat ovat siis Lindexin ota 3 maksa 2 osastolta ja ihanan slimmejä malliltaan, että sopii tuolle hoikalle. Koko paidoissa on 104cm.

Sitten eilisiä löytöjä Lindexiltä vauvalle. Minusta vauvapuoli on hurjan ihana ja kivasti on tuotu paljon valkoista, harmaata ja mustaa, jota D:n vauva-aikana ei tainnut olla ollenkaan. Tykkään kovasti hillityistä väreistä. Valkoinen ja vaalea harmaa on ihanan rauhallinen pikkuiselle vauvalle. Yöasuissa saa sitten olla enempi väriä ja niistäkin löytyy ihania juttuja.
 56cm ja 62cm yöasut.
A little bit of attitude ;). 

D halusi valita pikkuveljelle jonkin vaatteen ja valitsi nuo Muumi- housut. Kuva pepusta. Ne ovat kokoa 62cm ja tähtihousut kokoa 56cm.

Ihanaa vaaleaa...yökkäri kokoa 50cm ja valkoiset housut 62cm.


Lindexillä on muuten(tai vielä eilen oli) kaikki vauvaosaston vaatteet ota 3 maksa 2. Siksi mekin hamstrasimme jemmaan tarvittavia juttuja :)

Huomenna alkaa taas työviikko ja keskiviikkona tulee 24 raskausviikkoa täyteen! Ensi viikolla onkin yksityisellä ultra, joten pääsee taas pikkuveljeä kurkkaamaan.

Mukavaa viikkoa kaikille!

5 Oct 2012

Seppälä baby + more...

We have a clothing chain that sell women's, men's and older children's clothes here in Finland called Seppälä. Recently they have launched a new baby collection and I had to buy a few cute pieces from there today. I also got a package from a lovely reader of mine, I bought a lot of gorgeous clothes from.

Käväsin tänään meidän lähiön Seppälässä katsomassa vauvanvaatevalikoimaa ja tarttuihan sieltä mukaan pari suloisuutta. Onko teillä ollut Seppälän vauvanvaatteita käytössä? Millaista laatu on?
Haalari 62cm ja body 50cm.

Tämä on aivan ihana setti! Neulehaalari 56cm ja  pipo 38/40 ♥

Hain tänään postista myös eräältä ihanalta lukijaltani ostamani vaatepaketin (Kiitos vain lähettäjälle!). Paketista löytyi seuraavaa:

 PO.Pilta kaksi bodya, unihaalari sekä paita.
H&M body + puolipotkarit, Petit Bateau sini-valkoraitainen body, Zaran ihana neulepaita sekä Ruskovillan silkki/villa myssy.

Eilen tein inventaariota vaatteista, jota meillä jo on, jotta tietää mitä tarvitaan. Lista näyttää tältä:

50cm
-          2x tumput
-          4 x puolipotkuhousut/sukkahousut
-          5 x kietaisubody
-          3 x housut
-          2 x haalari
-          silkkivillabody

56cm
-          3 x yöasu
-          7 x body
-          1 x puolipotkarit
-          4 x housut
-          3 myssyä
-          paksu haalari
-          neulehaalari

62cm
-          5 x puolipotkarit
-          6  x housut(1kpl college, 1x velour)
-          2 x collegehaalari
-          1 x unihaalari
-          3 x kietaisubody
-          5 x body
-          2 x farkut
-          1 x huppari
-          1 x villamyssy


Jotain vielä siis tarvitaan. D:llä meni viimeksi pisimpään 56-62cm vaatteet, joten yöasuja, sukkia, haalareita jne. pitää vielä hommata :).

3 Oct 2012

Metkula -new brands in Finland

Metkula is a webshop that has been in Finland for a while now, but the owner has changed and they contacted me to ask if I wanted to write about it. I am always keen on finding new brands being sold here and of course it is nice to tell people about it too. The new Metkula webshop opens today, so be sure to check out their new collections and new website!

Metkula on suomalainen nettikauppa, joka on nyt saanut uuden omistajan ja sen myötä tuonut mm. uusia ihania merkkejä tänne Suomeen! Hansan Oy osti Metkulan ja sitä pyörittää nykyisin Helsingistä käsin Hanna tiimineen. Toistaikseksi toiminta on vain netissä. Metkulan tarkoitus on tuoda markkinoille uusia brändejä, kuten lumoavan suloinen ja laadukas- mallisto Mole-Little Norwaylta, joka on nyt ensimmäistä kertaa saatavana Suomesta sekä asennetta ja rock- henkeä uhkuva Oh Baby London.
Ihastuttava Elodie Details  löytyy nyt myös Metkulan valikoimasta suloisine vauvantarvikkeineen ym.

Merkkien esittely...
Ihastuttava Mole-Little Norway on korkealaatuinen norjalaista
suunnittelua edustava vaatemerkki sekä pojille että tytöille. Ajattoman
kauniit vaatteet on valmistettu italialaisesta merinovilllasta sekä
lampaanvillasta ja ovat aina EU-alkuperää. Kaikilla tuotteilla on
Eco-Tex sertifikaatti. Hyvin istuvat pehmoiset ja lämpimät vaatteet ovat
valmiita leikkiin, mutta samalla takuuvarmoja katseenvangitsijoita!
Katso, ihastu ja rakastu!

Ruotsalaisen upean Elodie Details- design merkin filosofia perustuu 
ajatukseen, että jokaisella pitäisi olla oikeus ilmaista itseään vaikka
ei osaisikaan vielä puhua. Jo vauvalla voi siis olla oma persoonalllinen
tyyli! Tuotteiden valmistuksessa käytetään korkealaatuisia materiaaleja
ja suunnittelussa on käytetty luovuutta erittäin hauskalla tavalla. Tämä
onkin antanut Elodie Detailsille johtavan aseman suunnittelijana
vauvoille tarkoitetuille tuotteille. Ihastuttava Elodie D on todellakin
tutustumisen arvoinen!

Hauska ja erilaisen ihastuttava Oh Baby London- nyt saatavilla Metkulan vaatekaapista! Lontoolainen merkki on tullut tunnetuksi Euroopassa päät 
kääntävillä hassuttelevilla ja laadukkailla lastenvaatteillaan. "Oh 
Baby" tulee äidin huokauksesta, kun vaatemalliston suunnittelija Hannah 
totesi olevansa raskaana! Hän sai ajatuksen suunnitella erilaisia, 
hohdokkaalla tavalla inspiroituneita vaatteita, jotka eivät olisi 
perinteisestä pastellisävy-maailmasta. Menestys tälle mallistolla oli 
taattu! Pue lapsesi coolisti and let them Rock!


Vauvat
Metkulan vaatekaappi haluaa panostaa paljon tulevaisuudessa myös
vauvoihin. Vauvoja ( ja heidän äitejään) varten on kaappiimme etsitty
kaikkea ihanaa ja paljon uutuuksia! Säväytä pienokaisen ”kultaisella”
tutilla tai pue pikkuinen hassutteleviin vaatteisiin. Kokoelmasta löytyy
kaikkea; klassisen kauniita ja ajattomia vaatteita, räväköitä Rock-
vaatteita, hassuja hahmovaatteita sekä syötävän suloisia ihanuuksia!
Tästä kaapistamme löydät kaikkea maan ja taivaan väliltä
vauvantuoksuiseen maailmaan!

Muita uutuuksia on mm. Tinttu sekä Racoon ja paljon muuta. Metkula haluaa myös tulevaisuudessa panostaa paljon vauvoihin(ja äiteihin), joten vauvoja varten on avattu ihan uusi "vaatekaappi".

Metkulan avajaisviikko on 3-7.10, jolloin sivuilla tulee olemaan erilaisia tarjouksia ja uutuuksien esittelyä! 

Kannattaa ehdottomasti tutustua uuteen Metkula- sivustoon ja tutustua uutuuksiin. TÄSTÄ pääset kauppaan!



2 Oct 2012

Baby stuff

I have bought yet again something for the little one. We are still in need of bodies in size 50-56 and pants + overalls, hats, mittens etc. Slowly things are getting together and soon we won't be nothing but the baby.

Olen taas ostellut muutamia pieniä suloisuuksia. Vielälin on tarvetta mm. kietaisubodeille(50 + 56cm), housuille, yöasuille, villahaalarille, myssyille, tumpuille, sukille jne. Laitoin äitiysavustuspaperin menemään eilen, eli kun raha tulee tilille, käyn ostamassa mm. harsoja, muutaman tutin, vaatetta, hiusharjan jne. Eipä summa pitkälle riitä, mutta saa sillä edes jotakin.

Eilen saapui Oii:n tilaus, jossa tuli suloiset 56/62 pandahousut ja 68/74 kokoisen haalarin ♥. Samassa tilauksessa tuli D:lle myös isommat pandahousut sekä BC:n sukat.

 Eilen Ideapark- reissulla tarttui mukaan 0-1 koon villatumput sekä 50cm koon silkki+villa kietaisubody.
FB:n kirppikseltä ostin tämän läjän pieniä vaatteita, 3 kpl puolipotkareita, 2kpl sukkahousuja, 3kpl yöasuja sekä kietaisubody. Hintaa yhteensä 6€ :).

Mikäli teillä olisi jäänyt pieneksi myssyjä, villaisia vaatteita, yöpukuja tai tumppuja 0-3kk ikäiselle, ota yhteyttä sähköpostilla, voisin olla halukas ostamaan :)

Ja vaunujen lisäksi toinen isompi hankinta on tehty, eli ostimme pinnasängyn. Babystylessä oli tarjouksessa Brion Sleep- sänky, josta saa laidat poistamalla juniorisängyn. On siis pitkäikäinen ja kivannäköinen. Sellainen olisi meille tulossa siis. Säilytetään sitä vielä kaupan varastossa ja haetaan vasta Tammikuussa.

Onko kenelläkään kokemuksia kyseisestä sängystä?