29 Dec 2012

Skating into the new year of 2013




Today we did some skating for the first time this winter. He loved it more than last year and held up quite nicely. Hoping the weather will not get too cold, so we can go skating many more times. This will be the last post before 2013. I really hope next year will be a lot better than this one and we'd finally be able to enjoy our long waited little baby. The blog should change a bit too as the baby will be a bigger part of the blog than my now 4 year old. I hope you will still follow us and read my blog! Wishing everyone a Happy New Year of 2013.

Tänään kävimme luistelemassa ekaa kertaa tänä talvena. Olinkin jo viime talvena ostanut jemmaan 29 koon luistimet, jotka villasukan kanssa ovat ihan passelit. Tänä talvena jäällä pysyttiin pidempään kuin viime talvena ja pystyssäkin pysyttiin hienosti. Toivottavasti ilmat ei kylmiäisi kovasti, sillä olisi kiva päästä vielä monta kertaa jäälle, jotta taito karttuisi.

Tämä onkin viimeinen postaus tältä vuodelta. Vuosi on ollut kaikinpuolin rankka ja blogikin on jäänyt aika lailla heitteille(pahoittelen). Toivon, että ensi vuosi olisi paljon parempi ja soisi meidän nauttia pienestä veikasta. Veikan myötä blogikin muuttuu hiukan, sillä vauva tulee olemaan blogin pääosassa ja D hieman vähemmän, sillä ikää alkaa jo olla enkä kovasti haluaisi hänen kuviaan enää tänne laittaa(toki veljeksistä kuvia tänne varmasti tulee jatkossa). Toivon, että kiinnostus blogiani kohtaan säilyisi ja saisin blogista taas hieman mielenkiintoisemman ;). Ja tietenkin tervetuloa muutamille uusille lukijoille!!

Toivotan nyt kaikille oikein hyvää Uutta Vuotta 2013! 

From H&M

I made my second ever order from H&M yesterday. A few sale items and few from the new collection.

Tein eilen elämäni toisen tilauksen H&M:lle :). Tilasin alesta muutaman jutun ja D:lle pari juttua uutuuksista. 
Vauvalle pussilakana- setti, jossa seikkailee kissa, yövalo joko yöimetyksiin tai D:n huoneeseen, vauvalle ihana torkkupeitto sekä helistinsetti. D:lle makeat keltaiset tennarit sekä perus trikoopaidat harmaana ja raidallisena. Lisää trikoopaitoja pitää keväällä vielä ostaa koossa 110, kun 104 on jäämässä pieneksi. Muuten ei juuri mitään kevääksi tarvita.

Oletteko te jo tilanneet H&M:ltä?


25 Dec 2012

22 Dec 2012

Ticket + Brio

I bought a few things from the Ticket sale that started yesterday. I bought a snowsuit for the baby for next winter and snowpants for D for this winter. I also bought a new buggy for D as we don't really have any to use with him now...I bought it used and it is only going to be used rarely. Christmas is close and today we have cleaned and put the tree up :).

Joulu se vaan lähestyy ja siivottu on. Kuusikin saatiin tänään sisälle ja koristeltua. Lahjat on kaikki hankittu ja ruoatkin kaapeissa. Huomenna ajattelin silti mennä vähän kaupoille, jos vaikka jotain hyviä alejuttuja jo olisi ;). 
Ticketille tein eilen tilauksen, kun aloittivat alen ja meille on tulossa vauvalle ensi vuodeksi haalari ja D:lle nyt lopputalveksi toppahousut. 
Ostin D:lle myös näppärät rattaat, kun menin myymään syksyllä Scooterit pois. Quinnyjä ei voi käyttää lumella, enkä viitsi donkeylla lähteä D:n kanssa pidemmälle.Ostin käytettynä huippukuntoiset Brion Ponyt....värinä pinkki-hopea, mutta D tykkäsi ja toki äippäkin pinkistä tykkää ;). Eipä kai sillä väliä minkä värisillä kärryillä sitä kulkee, oli kyydissä sitten tyttö tai poika? Mitä mieltä olette?

Ontario toppahousut koossa 104cm.

Vauvalle blue fog- värinen toppahaalari koossa 74cm.
Ihanat pinkit Ponyt. Kankaat olivat kuraiset, joten pesin ne ja puhtaaksi tuli. Kokonaisuudessaan erinomaisessa kunnossa ovat. Lampaantaljalla saa vähän pinkkiä piiloon, jos haluaa :).


Rauhallista Joulun odotusta!



21 Dec 2012

Ticket Outdoor SALE -50%!


Pssst...Tänään alkaa Ticketin ale, prosentit jopa -50%! Kannattaa olla nopea, sillä parhaat viedään käsistä, koot loppuvat nopeasti. Jos tilaat tänään, saat tuotteet heti Tammikuun alussa. Ei muuta kuin shoppailemaan, klik!

18 Dec 2012

In action






Molo Kids Polaris sub yellow
shoes: Sorel
gloves: Elsa Pitkänen
hat: handmade

17 Dec 2012

First day of holiday

We had our first day of winter/christmas holiday today with the little man. We had to go do some presents shopping, so we did. During the weekend we also organised his room to make it cleaner and hiding more of his toys in drawers. I am guessing he likes his holiday as he wanted to be very funny for the camera :). His outfit includes a PO.P t-shirt and Molo jeans.

Meillä on D:n kanssa tänään ensimmäinen Joululomapäivä ja se alkoi hassuttelulla sekä ostosreissulla. Sain onneksi muutaman lahjan ostettua, joten enää ei montaa puutu. Menin myös sekaisin Seppälän vauvanvaateosastolla ja napsin kassiin kasan -40% vaatteita. Nuo ovat kyllä hurjan söpöjä ja kuulemma vielä hyvän laatuisia.
Viikonloppu meni siivotessa D:n huonetta uuteen uskoon. Ikeasta haettiin toinen Malm- lipasto ja nyt kaksi lipastoa imaisee ison kasan leluista(mm. duplot ja brion junaradan).
Tällaisia kuvia tuosta ukkelista melkeimpä nykyään saa ;).


Expedit piti hävittää, mutta pakko oli säilyttää, kun ei tuolle kirjamäärälle löytynyt muutakaan paikkaa :(. Missä teillä säilytetään kirjoja?

Kaksi Malmia vetää lelut...vanhempi on vain kivasti tummempi väriltään kun tuo uusi :P.

Ideaparkissa.
Seppälä baby ostoksia ♥.

D:n paita on PO.Pin uusi kaupunkipaita ja housut Mololta syksyllä saadut farkut. Molemmat kokoa 104 ja juuri sopivat.

Huomenna tiedossa kyläilyä ja ehkä lisää pakollisia ostoksia...


15 Dec 2012

Xmas presents

Presents for the little man starts coming from England and I have finally been able to buy one too :). Still need to get one more and the then all the toy- presents are bought/gotten.

Joulu lähestyy ja nyt rupeaa lahjoja tippumaan postiluukusta :). Eli Englannin sukulaisten paketteja on saapunut tällä viikolla ja muutama vielä olisi odotettavissa. Itse olen vasta ostanut yhden lahjan, eli ensi viikolla on pakko mennä ostoksille. Tänä vuonna on tarvetta yöpuvuille, sillä D on kasvanut kaikista yökkäreistä nyt ja tarvii kipeesti uusia. Muutama on tulossa englannin mummulta ja mummi on luvannut ostaa yhden tai kaksi. Itse voisi vielä ostaa yhden, niin pärjää niillä jonkin aikaa. Mittasin pojan tänään kunnolla ja todellakin pituutta on nyt 102cm, eli kivasti on 3kk:ssa tullut(2,5cm). 

Mutta lahjoihin...

Nämä ovat jo tuota karkkikärryä lukuunottamatta käärittynä paperiin. Asuntoauto tuli englannin isomummulta, itse ostin popcorn- kärryn, tätini osti tuon donitsiständin ja ebaystä tilasin tuon karkkikärryn, joka on vielä saapumatta. Nämä siis ihania Sylvanian Families- sulouksia :)

Mies halusi jotain koottavaa ja mietti ensin Brion koottavia, mutta niissä on ikäraja 5+ ja aika suolainen hinta, joten nettisurffauksen jälkeen päädyttiin näihin Automoblox- koottaviin autoihin. Englannin pappa halusi nämä ostaa ja tilasi 2 mini pakettia, eli yhdessä paketissa on 3 pientä koottavaa autoa, yhteensä näitä tulee kuusi. 
Yksi pakollinen leluhankinta on vielä tämä Postimies Paten auto ja tämän kun löytää, niin lelulahjat ovat ainakin meidän osalta kasassa. 

Jonkin kivan pelin ajattelin vielä ostaa pukinkonttiin ja tosiaan sen yhden yökkärisetin vielä.

Mitä teidän lapset saa joululahjaksi?


13 Dec 2012

Molo suit 110cm

We received the suit I ordered a few days ago, it is size 110cm and suprisingly not as big as I thought...it might not go next winter after all :/.


Ensiksikin anteeksi huonosta Instagram- kuvasta, jonka nappasin nopsaa...parempia kuvia sitten kun ollaan ulkona käytetty. Mutta siis, tänään tuli postista tuo 110cm Molon haalari ja se oli kyllä yllättäen sopivampi kun ajattelin. Alla ei ole muuta kuin boxerit ja ohut trikoopaita, joten vaatetta mahtuu alle normaalisti, mutta enpäs tiedä meneekö tuo enää ensi talvena kuitenkaan....mitä mieltä olette? 

Huomatkaa myös alempi postaus VixVaxin alesta!


VixVax -30%


VixVax on aloittanut alen ja kaikki tuotteet ovat -30% koodilla WINSAL12. Kaupasta löytyy Moloa, Mini Rodinia, Hummelia sekä Spirithoodseja.
Spirithoodsit ovat ihania ja meille onkin tulossa tuo Mikki :). Toivottavasti on käytännössäkin yhtä ihana. Tarkoitus olisi tuota käyttää kauppa ja kyläreissuilla.

10 Dec 2012

Sub Yellow -Molo -30%!

I was quick to notice Oii's Christmas calendar offer for today, and all Molo items are -30%. I had a look and found the yellow snowsuit in our size for next winter and grabbed it. I hope it's fine as it is size 110cm...if not it will be stored for little brother :). Have a look at the items on offer, lots left!

Oii aukaisi tämän päivän kalenterin jo eilen illalla ja satuin olemaan sopivasti koneen ääressä. Naputtelin meille -30% alella Molon keltaisen toppahaalarin koossa 110cm. Haalarin on tarkoitus olla ensi talveksi, toivottavasti on silloin sopiva, mutta voi kai sitä pitää jo lopputalvestakin lumisilla keleillä :). D kasvaa pituutta nyt kovasti ja kotimittauksella sain mitaksi jo 102cm...toivon silti että haalari menisi myös ensi talvenakin ja jos ei mene, niin jää sitten pikkuveikalle jemmaan! 
Veikan paino oli tämän päiväisessä ultrassa jo 2,1kg! Hurjaa! Syntymäpainoksi veikattiin n. 3,5kg, jonka D:kin painoi, eli isoa vauvaa raskausdiabeteksestä huolimatta tuskin on tulossa. Synnytystapa-arvio on vielä 4 viikon päästä ja sitten onkin pian aika syntyä...apua!

Mut anyways, käykäähän kurkkimassa täällä, jos teillekin alesta jotain löytyisi :).

8 Dec 2012

These I want...

We have almost everything for the baby, but some things we are still missing and there are some we don't really need, but I would want ;).

Vauvaa varten löytyy jo melkein kaikki, mutta jotain puuttuu ja jotain haluan, vaikka ei tarvittaisikaan välttämättä. Kuulisin mielelläni teidän kokemuksia näistä ja jos teillä on tarjota meile käytettynä, niin kertokaa ihmeessä :)

Sitteriä ei vielä ole ja olen tätä Baby Björniä miettinyt. Hinta uutena kirpaisee, joten käytettynä olen yrittänyt etsiä vielä laihoin tuloksin. Kysyisinkin, että onko teillä suositella jotain muuta sitteriä? Onko teillä tästä kokemusta tai löytyisikö joltakin tällainen myyntiin?

Sophie the Giraffe on varmasti ehdoton hankita, D:llä tätä ei ollut ja nyt toiselle tämän haluaisin. Tällä ei tosin ole kiire, jos sitten ristiäislahjaksi vaikka ostaisin ;). Mitä teidän lapset on tästä tykänneet ja missä iässä olette ottaneet käyttöön?

D:llä oli aikanaan Baby Björnin reppu, mutta sitä tuli käytettyä tasan kerran. En siis kovasti ole optimistinen, että nytkään tulisi reppua käytettyä, joten olen yrittänyt etsiä Manducaa tai Ergoa edullisesti käytettynä. Eihän teiltä löytyisi? Saa ehdottomasti olla käytetty eikä uudenveroinen, koska luulen ettei tälläkään kertaa tuota tulisi kovin usein käytettyä. Onko teillä kokemusta kumpi on parempi, Manduca vai Ergo?

Ja sitten tämä Vaavisänky olisi ihana ja käytännöllinen. Ensisängyksi ei tarvitsisi ottaa käyttöön Kelan laatikkoa ja tätä saisi siirrettyä huoneesta toiseen. Löytyykö teillä tästä kokemusta? Miten vuokraus käytännössä toimi? Olitteko tyytyväisiä? 

Viikkoja nyt 32+3 ja paniikki iskee...en osaa millään ajatella että meillä on kohta vauva, henkisesti en ole valmistautunut lainkaan :(. Hmm..jospa sitten joulun jälkeen tuntuisi jo todellisemmalta.


5 Dec 2012

Party and Tiger

D had a Christmas party at daycare last night and he had a lot of fun, so did the other kids. He played a little elf in one act too -how cute!
Today we visited Koskikeskus and a shop called Tiger to get some baskets and other cute things. Tomorrow is Finland's independence day, so we will be staying at home :).

Tarhassa oli eilen Joulujuhla ja olikin ihan kivaa. Harmi vain, että D:n vieressä istui erittäin vilkas poika, joka häiritsi D:tä koko ajan ja teki kaikkea tuhmaa :(. Poika poistettiin penkiltä jopa 3 kertaa, mutta eipä tuo mitään auttanut...harmitti D:n puolesta sillä häneltä jäi monet laulut laulamatta ja leikkimättä. Mutta onneksi häntä ei kovasti näyttänyt se haittaavan ja esittihän hän yhdessä laulussa pientä tonttua :).
Esitysten jälkeen saatiin glögiä/mehua ja pipareita ja lapset villiintyivät leikkimään tarhan jumppasalissa.
Joulujuhlissa. Kappahlista ostin tuon paidan, jota ei ollut 104 tai 110 koossa, joten jouduin ottamaan 98cm ja olihan se vähän liian pieni :(. Pipo on PO.Pin ja koko 56/58 on sopiva tuohon 48,5cm päähän...menee vielä ensi Joulunakin.

Tänään vietimme vapaa päivää ja kävimme Koskarissa katsastamassa Tiger- kaupan. Näin netissä, että heillä on koreja 4€/kpl, joten niitä lähdin metsästämän. Löytyi sitten vähän muutakin kivaa...ihana kauppa!
 Puinen Iglu pinguineen oli 4€
D sai tällaisen vasarointileikin hintaan 7€.

Pari mustaa koria pääsee D:n "uuteen" vaatekaappiin.

Lindexillä kävin kurkkimassa uutta Littlephant- mallistoa ja mukaan tarttui parit housut. Bodyt olisin ostanut myös, mutta niitä ei ollut. Lindexin nettikaupassa näyttää olevan kyseinen mallisto -10% ja ilmainen toimituskulu!
Nämä otin koossa 68cm.

Nämä kokoa pienempänä, eli 62cm.

Joko teille on Tiger- kauppa tuttu? Entä löytyykö teiltä jo näitä Lindexin uutuuksia?





1 Dec 2012

December

It is December now and looks like Christmas :). We had a snow blizzard from last night all the way until right now, so it has snowed a lot in the southern parts of Finland for the past day and a half. Kids love snow of course, so my son has been excited all day about the snow. We had to go do some work, cleaning up the car and surroundings and he loved it.

From now on, my blog is part of Blogirinki, which is a kind of community for different type of blogs. Nothing much changes on my blog, but hopefully there will be more things to test and give away to my readers.

Se on sitten Joulukuu ja talvi maassa :). Eilen oli hassua, että pääkaupunkiseutu sai isot kinokset ennen meitä, kun yleensä se tänne pohjoiseen tulee ensin. Saimme pyryn vasta iltapäivällä ja koko yön ja tämän päivän on lunta sadellut. Lapsille ihanaa kun on lunta ja saa tehdä lumihommia. 

Kotonakin olen saanut hieman siivoiltua ja kynttilöitäkin olen polttanut jo kuukauden verran. Eilen vein olkkarista kuolleen palmupuun roskiin ja tilalle laitoin muovipuun, jossa valot. Vielä olisi hurjasti siivottavaa ja järjesteltävää ennen vauvan syntymää, enkä jaksa sitten ison mahan kanssa kovasti loppuvaiheessa touhuta, joten pakko olisi ennen Joulua saada kämppä kuntoon.
 Joulutunnelmaa :)

Lumihommia.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Minun blogiani pyydettiin mukaan Blogirinkiin ja innolla hyppäsinkin mukaan. Blogiringissä on aiemmin ollut mukana vain ruoka- ja leivontablogeja, mutta on nyt ottanut mukaan myös ns. mammablogeja. Ensi vuoden puolella voi siis olla mahdollista, että pääsen tuotetestauksiin mukaan sekä saan järjestää teille lukijoille arvontoja jne. Muuten blogini ei muutu mitenkään erityisesti ja pysyy täällä bloggerissa. Blogirinkiin voit tutustua tarkemmin täällä.