30 Apr 2013

Weekend

We went to Helsinki last friday to attend the child fair. I went to the fair with the baby while D stayed at my aunt's house playing with my cousin. I am saving money for our trip to Sweden, coming up in June, so i could not buy much. Not that we really needed anything anyway. I found a few hats, socks and juicebox holder :). We had a good time and came back home on Sunday. Now we're getting ready for some may day celebration tomorrow.

Päätin sitten lähteä Lapsi- messuille, mutta vasta Perjantaina. Menin vauvan kanssa kaksin ja D jäi tätini ja serkkuni luo siksi aikaa. Kyllä oli todella tylsää olla siellä yksin, joten varmasti jää ensi vuonna käymättä, ellen saa jostain messuseuraa ;). 
Ollaan lähdössä n. viikon reissuun Tukholmaan kesäkuussa, joten en pystynyt messuilta paljoa ostamaan. Erityisesti kiinnosti uusi Gugguu- merkki, mutta hinnat nähtyä, ne jäi valitettavasti sinne :(. Harmi, sillä mm. ne housut olisivat olleet kivat. Löysin sitten D:lle pipon, Kuopuksen tytöt antoivat O:lle lahjaksi ihanan pirtsakan Geggamojan pipan ja ostin vielä 3 paria Ubangin sukkia. Olettehan huomanneet, että Kuopus on avannut uuden liikkeen Tampereen keskustaan, Koskikeskusta vastapäätä(ent. ruohonjuuri)!? Itse en ole vielä ehtinyt käymään, mutta tarkoitus olisi piakkoin käydä :). Messuilta tarttui mukaan myös Mehujehu, joka on aika huippu juttu!
Fischer Pricen osastolta O sai tuon seepra- helistimen. Itse ostin tuon ihanan haisunäätä lelun Tammiston Toys R Us:ista. Lamazea meiltä löytyy muutama muukin lelu ja tykkään niistä hurjasti, samoin O...mutta harmi kun ovat kovin hintavia :/.

Mehujehu on varmaan kesän the juttu!

Kuopuksen saalis. Kaksi sukkaparia puuttuu, ovat jo pesussa(ne oli vauvalle).
Nyt me rauhoitutaan vapun viettoon. Toivottavasti ilma on huomenna kiva ja päästään vapputorille ja ulkoilemaan. Ajattelin myös paistaa munkkeja ja tehdä illaksi pizzaa :D.

Postauksia olisi jonoksi asti ja tulossa on mm. hyväntekeväisyyshuutokauppaa...mutta odottelen huudettavia tuotteita vielä, niin siitä hieman myöhemmin. Sanon nyt kuitenkin että aika huippuja juttuja on tulossa huudettaviksi, joten silmät ja korvat auki!!


25 Apr 2013

Whataweek!

Our week has been very stressful! D has been sick with only high fever for 8 days and last sunday we went to an A & E and ended up in Children's infection ward for overnight. Gladly nothing came up in tests except the CRP kept climbing higher, so most likely just a virus. We got home on monday and the fever has stayed down ever since, but now he has developed a stuffed nose :(...Despite all this, we were able to have a Christening for the little one(right after the coffees I took D to hospital!). It went well and O was a very good baby :).

Meidän viimeiset pari viikkoa on olleet todella stressaavia! D on ollut korkeassa kuumeessa 8 päivää, ollaan kahdesti käyty lääkärissä, syöty yksi antibioottikuuri(ei edes tiedetä mihin, kun mitään syytä ei löytynyt), käyty acutassa, sitten menty lastenpolin päivystykseen(sunnuntaina). Päivystyksessä jouduimme odottamaan karmeat 5h! ennen kuin päästiin lääkärille, joka määräsi verikokeet. Mitään ei niistä löytynyt muuta kuin CRP:n olevan koholla(88, ma oli 57, pe 11.1, la 57, su 88). Lääkäri määräsi keuhkokuvat, jotka ok. Halusi D:n osastolle yöksi(huoneeseen päästiin vasta puolelta öin) ja aamulla otettiin lisää verikokeita sekä EKG(edellinen lääkäri oli kuullut sydämestä sivuäänen). Kaikki normalia, paitsi CRP edelleen nousussa ollen 96. Pojan vointi kuitenkin oli niin hyvä, joten lääkäri päästi meidät Maanantaina kotiin, käski tulemaan uudelleen mikäli vointi huononee.

Kuumetta ei ole enää ollut(lämpö pysyy n. 37-37.3), mutta nyt on sitten tullut nuha. Kovin turhauttavaa, kun mitään syytä ei löytynyt(mononukleoosia epäiltiin, mutta siitäkin kokeet negatiiviset, samoin nieluviljely ja keuhkot). Ehkä tämä nyt sitten vain oli jokin karsea virustauti(toivotaan näin) eikä enää tarvitse mennä päivystykseen. 

Tietenkin tämä sairastelu tuli juuri sopivasti, kun oli taas ristiäiset, mutta päätimme ne pitää nyt alta pois joka tapauksessa(D ei tietty päässyt taaskaan mukaan). Ristiäisten jälkeen lähdettiin sitten sairaalaan :(.

Nyt sitten olemme kotona ja vointi pojalla hyvä(lähes normaali), nuhaa lukuunottamatta, eikä ruokakaan juuri maistu. Tässä juuri arvon pitäisikö lähteä Vantaalle, kuten oli tarkoitus ja huomenna Lapsi- messuille(ilman D:tä tosin).

No mutta...jotain kuviakin :)
Eilen meidän O täytti 3kk ja neuvolassa yo. mitat. D oli samassa iässä 6225g ja 61cm(mutta oli alun alkaenkin isompi). Kaippa tuo pikkuinen tuolta vielä hyvin itsensä isoksi ponnistaa ;).

Ristiäiset vol. 2. Vieraita oli 6 aikuista, 2 lasta + minä, mies ja O. Kakun väänsin itse ja ensimmäistä kertaa kokeilin sokerimassakuorrutusta...en todellakaan panostanut lainkaan kakkuun vaan tein sen ihan summan mutikassa pikaisesti ;). Hyvää se oli kuitenkin. 

Rakas palleroinen :)
Reipas toipilas :)

Eilen aamulla veljekset katselivat Palomies Samia.
Eilen otettiin pyörästä apupyörät pois, mutta ei oikein kiinnostanut opetella ajamaan :D.

Mikäli meitä näkyy huomenna(tai La) messuilla, tulkaa ihmeessä vetämään hihasta!



19 Apr 2013

Origrami

I found this cool thing, where you can order polaroid style photos of your Instagram pictures. The idea is so fun I had to place an order. Check more here.

Löysin Australialaisen yrityksen Origramin, joka tulostaa Instagram kuvia polaroid- tyylisiksi kuviksi. Hintaa 19,90AUD, eli n. 16€/36 kuvaa. Oli niin hieno idea, että oli pakko juuri laittaa oma tilaus kuvista. Instagramiin kun tulee laiteltua lähes päivittäin kuvia, niin onhan niitä kiva saada paperiversionakin muistoksi :)
Kurkkaappa tarkemmin tänne.



18 Apr 2013

Godzilla and the Octonauts

Here is my little Godzilla baby nearly 3 months old(next week). I had some fun with Picmonkey, that's why the photos are what they are ;). The Octonauts are the most favorite tv show right now, so my son has gotten some Octonauts toys from England relatives...

Tässä on minun ihana Godzilla vauvani, melkein 3kk vanha(ensi viikolla). Kokeilin Picmonkeyta kuvien editoinnissa, siksi kuvat hieman hassuja ;). Oktonautit on meillä KOVA sana juuri nyt. Englantilaiset sukulaiset halusivatkin lähettää meille vähän sarjan leluja ja itse tilasimme Amazon.co.uk:sta octopodin. Onkos teillä Oktonautit suosikkeja?
 Godzilla vaatteet kokoa 56/62. Harmi ettei tätä kuosia löydy meiltä isompana :(...sopii nimittäin O:lle niin kivasti.




D:n lempparihahmo on Kwazii :) 

16 Apr 2013

Lapsimessut!

Kuinkas moni teistä on menossa ensi viikolla Lapsi-messuille?

Meiltä jäi välistä viime vuonna, mutta nyt olen tulossa poikien kanssa messuilemaan. Vietämme samalla pari päivää pk-seudulla pitkästä aikaa :). Tarkoitus olisi messuilla perjantaina, jolloin ehkä vaunuillakin pääsee liikkumaan.

Jos meidän konkkaronkkaa näette liikenteessä, tulkaa ihmeessä hihkaisemaan :).

Ja sori kuvaton postaus, läppärini on huollossa ja pääasiassa olen iPadin varassa, enkä osaa tällä laittaa kuvia :/.

15 Apr 2013

Growing with Stokke :)

Saimme Stokken Newborn- setin, kun pikkumies oli 13 päivää vanha(kuva vasemmalla). Nyt ukkeli on 2kk 3,5 viikkoa ja ero on huima! Tällaisissa "samoissa" kuvissa tuon kasvun huomaa parhaiten.
On kyllä uskomatonta miten nuo pienet kasvaa noin kovasti. Vauva tuntuu jo niin isolta pallerolta ja on todella jäntevä. Vääntää selkänsäkin jo niin jäykäksi ja pää pysyy pitkän aikaa ylhäällä. Hieman jo rupeaa havittelemaan edessä näkyvää leluakin. Pitää taas ottaa jonkin ajan kuluttua uusi samanlainen kuva, ihana seurata kuvin pienen kasvua... :)

Meillä on D taas kipeänä...johan se noro meillä kuukausi sitten vieraili. Nyt vaihteeksi on kuumeilua(ei muuta oiretta). Eilen illalla oli jopa yli 39C kuumetta, jota ei yleensä ole. Nyt aamupäivä ollut kuumeetonta, toivon toivon toivon...että huomenna oltaisiin taas terveitä. Lauantaina kun on sitten ne ristiäiset.

TERVETULOA UUSILLE LUKIJOILLE! :D

11 Apr 2013

Today...spring gear

Kuvat otettu Instagramilla...
Tänään testattiin ensimmäistä kertaa kevään toista settiä, eli Ticketin Limal -takki fleece vuorilla sekä PO.Pin kuorihousut. Molemmat koossa 110 ja ajattelin olevan vielä isot, mutta kyllä nuo molemmat ovat ihan sopivat. 

 Pipo on Oikukkaan, hanskat PO.P ja kumpparit Nokian.

Tuunasin Oikukkaan pipoa sen verran, että lisäsin päälle tupsun, jonka olinkin aiemmin jo tehnyt valmiiksi. Se sattuikin sopimaan väreiltään pipoon hyvin :). Meidän pipo on kokoa S ja juuri sopiva D:n päähän.

10 Apr 2013

Sets for both boys

Tänään postisetä toi meille toisen paketin Oii:sta, nimittäin lisää Emma och Malenan suloista makrillia. Vauva sai pipon ja nyt on molemmilla pojilla huivitkin. Kumpaakaan noista huiveista noissa väreissä ei enää ollut saatavilla, mutta muun värisiä vielä parit jäljellä. Materiaali tuntuu napakalta ja pehmeältä, laatu vaikuttaa hyvältä. Nyt on sitten pojille kevääksi kivat samistelusetit :).

Danskulle tilasin vielä Pikku Mineasta E&M:n ankkuripipon.

9 Apr 2013

EM & MAT

Just a little post about a couple new things...Emma och Malena scarf and Mini A Ture hoodie.

Tänään tuli postia Oii:sta ja tuo Emma och Malenan huivi on aivan IHANA! Tilasin samana päivänä vielä toisen erivärisellä taustalla, saa nähdä jääkö molemmat meille...luultavasti. Tuo Mini A Turen hupparikin on tosi ihana. Laatu tuntuu hyvältä ja tuo koko 6m on kyllä jo käytettävissä...kuva nyt ei mikään paras, mutta söpö kuin mikä ;).
Nukkuva ihanuuteni. 

Makrillihuivi on lähinnä tarkoitettu pidettäväksi Mini Rodinin keltaisen Picon kanssa.

MAT huppari täältä.
Huivi täältä.

8 Apr 2013

VixVax -25%

You can get 25% off on all SS13 gear from VixVax using the code lastenvaateralli! Here's some of my favotires from the store!

Muistakaahan, että VixVax- nettikaupasta saatte -25% alea koodilla lastenvaateralli! Heillä myynnissä mm. Hummelin upeita kenkiä, Molon kevättä, Soft Gallerya ja Mini A Turea. Ohessa muutamia omia suosikkejani.

Mini A Ture

Molo softshell.

Mini A Ture sadetakki.

Hummelin lenkkarit. Nämä olisivat täydelliset Mini Rodinin keltaisen Picon kanssa ;)

Super hienot kumpparit! Meiltäkin löytyy nämä :).

Hummel.


Mini A Turen mintun vihreä kevättakki.



6 Apr 2013

Selling....

Olen kerännyt hieman myytävää/vaihdettavaa, josko lukijoista joku olisi näistä kiinnostunut?
Mikäli haluat ostaa/löytyy vaihtaria, niin kommentteihin varaus ja sen jälkeen sähköpostia :).
Mini Rodini ruskea-beige raitainen body uusi 56/62 10€ sis.pk
PO.P. hyväkuntoinen aasibody 68cm , 8€ sis pk.
COS harmaa-valkoraitainen paita, hyvässä kunnossa, vähän käytetty 110/116, mutta vastaa 104/110, 10€ sis pk.
Biker huppari 104/110, aavistus pesuhahtuvaa, vähän käytetty 35€ sis. pk.
PO.P kaupunkipaita, erittäin hyvässä kunnossa 104cm, mutta vastaa 98cm mielestäni, 20€ sis pk.
ME&I sammakko t-paita 98/104cm, erinomainen kunto, 14€ sis pk.
Mini Rodini valkoinen kauluspaita, uudenveroinen, 92/98, 28€ sis pk.
Yporque motskaripaita koko 4y, vastaa 104cm, moottoripyörä hieman haalistunut ekassa pesussa, 12€ sis pk.
Ola & Olek t-paita(tuo missä naama) 4y(104cm), hyvässä kunnossa, 12€ sis pk.
Boys & Girls out to play t-paita, tekstin väri haalistunut. Koko 4v, 5€ sis pk. 
Meow collegepaita 104/110, hyvässä kunnossa, paitsi pieni pala väriä lähtenyt O- kirjaimesta ja paitaa ei ole silitetty, joten kaulus vähän lörpöttää. 20€ sis pk.

VAIHTOON:
Mini Rodini vihreät robottileggarit 56/62, käytetyt mutta siistit vaihtuu mieluiten 68/74 kokoisiin MR leggareihin jostain vanhemmasta mallistosta :)
Kitarabody 80/86, erittäin hyvässä kunnossa, vaihtuu 68/74 bodyyn tai johonkin muuhun kivaan vanhempaan MR vaatteeseen.
Uudet pantterihousut 116/122 vaihtuvat kokoa pienempiin, uusiin housuihin.
Panda jumppis 56/62 kokoa, käytetty muutamia kertoja, hieman pesuhahtuvaa, vaihtuu johonkin kivaan :).
Pinkit robotit t-paita 80/86 vaihtuu mieluiten sinisiin robotteihin(uudenveroinen) tai johonkin muuhun vuoden 2009 malliston MR vaatteeseen(62-110 koko).

HOTDOGIT, PUPUT, NORSUJUMPPIS ja TIIKERIT ovat myyty, SHAMPOODLET varattu.

Myydään myös uusi, laput kiinni, kokeiltu vain paristi rattaisiin, Elodie Details black edition lämpöpussi(pituus 110cm). Hp 90€ sis. pk.

4 Apr 2013

Baby's clothes

Here's a post I have been meaning to do many times and only now have the time...that is why it is including quite a lot of stuff ;).
First being, the lovely lovely ladies at VIXVAX.COM sent us the coolest clothes and something for us to test. We have not had Mini A Ture before, neither inside nor outside clothes, so we got shirts for the boys. Also some, Soft Gallery shorts, Hummel shoes and Molo socks.
As for my favorite outfits on my little one, here you can see some of them.

Nyt on taas kerrankin sellainen hetki, että ehtii kirjoittamaan. Tässä tuleekin sitten vähän sekalaista asiaa, joten yrittäkää pysyä perässä ;). 

Ihan ensiksi haluan kertoa että VIXVAX.COM -nettikaupasta saatte -25% alea koodilla Lastenvaateralli kaikista SS13 uutuuksista!!

VixVaxin tytöt lähettivät meille super kivan paketin, jossa saimme testiin Mini A Turen paidat pojille, D:lle Hummelin kengät, Soft Galleryn shortsit sekä Molon sukat. MAT:lta ei meillä vielä olekaan ollut vaatetta ja vaikuttavat erittäin laadukkailta.


T- paita on D:lle ja huppari O:lle :). Teeppari on kokoa 4y ja sopivan kokoinen tuolle metriselle. Huppari on kokoa 6m, mutta omaan silmään vaikuttaa siltä, että menisi meille jo n. 4kk iässä, ellei aiemminkin...mutta kesän korvalla saa ainakin käyttöön. Värit ovat omia lemppareitani, sinistä, punaista ja valkoista.

Saimme myös taannoin postia Blingolta. Merkki ei ole meille ennestään tuttu ja saimme valita heidän nettikaupasta muutaman tuotteen. Vauvalle valitsin bodyn ja collegehousut, D:lle tähtitopin(hihaton). Vielä ei olla päästy niitä testaan, joten parempi postaus niistä kunhan on hieman kokemusta :).
Blingon vaatteet. Molemmat kokoa 62/68, mutta housut minusta aika reilun kokoiset. Tuntuu kovin laadukkaalta, joten innolla testailemme näitä.

Lemppari vauvanvaatteet? Ennen vauvan syntymää  rohmusin alesta paljon kaikenlaista vaatetta, lähinnä bodeja, housuja ja yöpukuja. Jemmassa oli muutama pieni ja FB kirppareilta tuli ostettua muutamat ihanuudet. Nyt kun niitä on päässyt vauvalle pukemaan reilut kaksi kuukautta, on muutamat ylitse muiden! Mini Rodinithan tietty ne suosituimmat ;).
Ohessa random kuvia ihanista vaatteita ihanuuden päällä!
Tämä on minusta hauska kuva veljeksistä ♥. Noppabody yksi suosikeista.

MR kirahvibody on yksi väriläiskä vaatekaapissa. Housut Lindexin uusretroa D:n vauva-ajalta.

Kitarabody taitaa olla se suosituin body...harmi ettei meiltä löydy tätä 68/74 koossa :(.

Toinen ihana veljeskuva. Vauva tykkää veikasta kovasti ja etsii tätä jo katseellaan heti kun äänen kuulee. On sitten yhtä hymyä, kun veikka antaa huomiota ♥. Yökkärisuosikit ovat nepillisiä ja Lindexistä. Käytetty paljon ja pysyneet todella hyvinä...ehkä hieman kutistunut tai sitten tuo vain kasvaa niin nopeasti.

Tänään päällä ollut ebben harmaa kietaisubody 50/56(vastaa 56/62). Materiaali on aivan ihanan pehmeää ja joustavaa. Housusuosikit ovat sukkahousut. Puolipotkarit, joita muutamat oli, on heivattu pois ja sukkiksia (PO.P, Seppälä, Lindex) ostettu tilalle. Sukkahousut vaan istuvat jalkateriin paljon paremmin kuin puolipotkarit. Kuvassa Seppälän ihanat keltaiset sukkahousut.

♥OLIVER♥

Tänään kokeiltiin Beau L♥ves jumppista, joka on kokoa 3-6kk, mutta on jo ihan sopiva. Saa nähdä kauanko tämä menee päälle, on meinaan ihana! :)

Hymypoika.

Ja vielä yksi bodysuosikki Mini Rodinia sekä sukkahousut PO.Pin.

TÄSSÄ VÄLISSÄ ETSINTÄKUULUTAN MINI RODININ BODEJA 68/74(robotit, pandat, ym. vanhemmat ja uudemmatkin kuosit). JOS KAAPEISTANNE LÖYTYY, NIIN OSTAN POIS ;). MYÖS NOITA PO.PIN SUKKAHOUSUJA KAIPAAN 62/68 KOOSSA!

Loppuun vielä muutama ostos. Kevätpipoja meillä ei oikein ollutkaan, joten kävin eilen pari ostamassa.
Villervallan raitapipo(joka olikin likainen ja huomasin vasta kotona), Reiman valkoinen uutuuspipo sekä kesäksi Newbie hellehattu :).

Kesäksi on sitten odottamassa ihanaa Mini Rodinia...nimittäin kolme lyhythihaista bodia(joille toivon, että löytyy käyttöä!). 
Sininen godzilla 56/62, nalle ja moniväri godzilla 68/74. Enempää lyhythihaisia bodeja ei taideta tarvita.

Ja sitten loppuun vielä tänään tilaukseen laitetut jutut Oii:sta.
D tykkää huiveista, joten tilasin hänelle tämän hauskan Emma och Malena merkin makrilli- huivin.

D:lle myös hihaton, joita on kaivattu.

Ja vauvalle vielä bugdie pipo.

Huh! Ja anteeksi kovin sekava postaus :/.
Aurinkoista loppuviikkoa!