30 May 2013

Soft Gallery winner!

Shortsit voitti kommentti numero 42 eli,


ONNEA!!

Laitatko sähköpostilla osoitteesi, niin saadaan shortsit matkaan :). Kiitos vielä VixVaxille shortseista! Muistathan, että heiltä saa -30% kevään uutuuksista koodilla secretlastenvaateralli ;). Täältä shoppaileen klik!

28 May 2013

I'm a mini







Vietämme ihanaa kesäistä päivää minin kanssa. Bumbossa harjoitellaan istumista ja se onkin mieleistä puuhaa. Parvekkeella on ihanan lämmin, mutta sen laittaminen on vielä vaiheissa, kun pitäisi ostaa seinähyllyjä, koukkuja, saada kattoon seiväs ja siihen kukkaa ym ym. Istutettuna on tomaattia, basilikaa sekä persiljaa, ruusu kasvaa myös ja pari mansikkaa sekä tarhassa istutettu auringon kukka :).
Tällä hetkellä meillä on yksi pieni pöytä, jonka nyt täyttää kukat ja kasvit. Ikuisuuden kaapissa lojuneet valot on tarkoitus laittaa osittain kattoon ja syksyllä niistä saa sitten kivan  valaistuksen. 

Viikon päästä olemmekin jo Tukholman kesää ihmettelemässä! En malta odottaa :D.

Clothes: 
tee - mini rodini
tights: po.p

26 May 2013

Mini Rodini's

I have loved Mini Rodini since my now almost 5yo was a baby. So for the past 4,5 years we have had Mini Rodini in his wardrobe all the time. Now luckily I have two boys I can boy MR for. Today I looked through our clothes from the brand and there is quite a few of them ;).


Mini Rodini on ollut yksi lempimerkki siitä asti kun D oli vauva. Meidän vaatekaapeissa on siis merkkiä ollut jo 4,5- vuotta eikä loppua näy ;). Nyt saan ostaa kahdelle pojalle ja myös kierrättää vanhoja ihanuuksia pienemmälle. Tänään kävin läpi meidän Mini Rodini vaatteita ja onhan niitä aika kasa joo. 

Pikkumiehen bodeja 56/62 sekä 68/74 koossa. Pienempi koko menee vielä hetkisen meillä, mutta harmittelen jo valmiiksi niiden pieneksi jäämistä. :/

Kaikki muut 68/74 paitsi godzillat 56/62. Isommat odottelevat vielä hieman käyttöönottoa.

Jemmassa kokoja 68/74 sekä 80/86. 

Jumppiksia jemmassa 68/74 koossa.

D:n kesävaatteita 104/110 sekä 116/122 koossa. Kuvista puuttuu D:n collegepaidat sekä housut, leggarit ja farkut.
 Ensi syksyn mallistostakin on julkaistu jo kuvia ja kaikkia ihanuuksia löytyy sieltäkin :D. Täältä löytyy muutamia sneak peek kuvia aw13 mallistosta. Omat suosikit on pingviinit, ketut sekä pantteri collari!

Meille saa tarjota Mini Rodineja, jos kaapeista löytyy ja vaihtojakin saa ehdottaa :D.

25 May 2013

A glimpse


Meidän O:n kesävaatetus ei ihan ole kasassa, jospa tukholmasta löytäisi täydennyksiä. Yllä on vaatteita, mitä kaapeista löytyy. Kaikki tietty Mini Rodinia ;). Arvontapostauksessa toivottiin meidän MR vaatteista kuvaa ja koska se on yksi ehdoton lemppari ollut jo 4 vuoden ajan, on kait pakko taas kerran kuvata meidän "kokoelmaa" :D. Tulossa jossain vaiheessa siis MR pläjäys...ja toki lisää kesävaatteistakin.

Millaisia vaatteita te puette vauvalle(4-7kk) kesällä? 

23 May 2013

Little brother

Our little man is 4 months old tomorrow. How does the time fly? He is such a cutie and the apple of our eyes for sure. D loves his little brother. There has been no jealousy, only lots of hugs and kisses. He says everyday how he missed O when he was at daycare ♥. My heart melts everyday watching those two bonding.

Meidän minimies on huomenna jo 4kk! Mihin tämä aika lentää?? O on aivan ihanan suloinen vauva, iloinen ja tyytyväinen tapaus. 4kk neuvola oli maanantaina ja tulee edelleen D:n jäljessä ollen 61cm ja painoa 6140g. D oli saman kokoinen 3kk iässä, vielä hieman painavampi.

Arvontapostauksessa oli toivottu juttua, millaista arki on kahden lapsen kanssa. Suoraan sanoen, ei juurikaan eroa kyllä aikaisemmasta arjesta, kun vauva on niin helppo. Siis toki eroaa siinä, että nyt on kaksi rakasta lasta, joista voi nauttia, mutta muuten ei juurikaan. D on niin iso, että mitään kateellisuutta veljeä kohtaan ei ole osoittanut. Päinvastoin, joka päivä tarhan jälkeen kertoo kuinka on ollut veikkaa ikävä. Hän käy aamulla katsomassa vauvaa ja halii ja pusii tätä usein. 

O on erilainen kuin D siinä, että hän ei juuri nuku autossa eikä vaunuissa. Muutoin hän nukkuu yönsä samoin kuin veljensä, eli 1-3 kertaa syöden ja nukahtaa aina uudelleen syönnin jälkeen. Itse saan siis nukuttua hyvin yöni eikä tarvitse väsymyksestä onneksi kärsiä.

D on tarhassa yleensä ma-ke kokopäiväisesti(8-15) ja to-pe meidän kanssa kotona. Tarhassa on kivaa, mutta välillä haluaisi jäädä minun ja veikan kanssa kotiin. Keväällä olikin paljon sairasteluja, joten kotipäiviä kertyi ihan kiitettävästi. Kesälomakin alkaa reilun viikon päästä ja lomalla ollaan Elokuun toiselle viikolle asti. Harmittaa jo hieman valmiiksi, kun meillä ei ole ketään kavereita, joten todennäköisesti päivistä tulee hieman haastavia.

Nyt kuitenkin lopuksi muutama 4kk kuva pikkuveikasta. 

Kysymyksiäkin saa toki esittää aiheesta, jos jokin jäi mietityttämään :).




22 May 2013

Win Soft Gallery shorts!


Nyt arvotaan superkivat Soft Galleryn shortsit koossa 5v. 
Kommentoimalla tätä postausta, olet mukana arvonnassa. Toivoisin samalla myös postausideoita, mikäli sellaisia tulee mieleen.

Arvonta aikaa 27.5. asti, voittajan arvon 28.5.
Anonyymit, keksikää erottuva nimimerkki!

Arvonnan palkinnon on lahjoittanut VixVax.com, josta saa nyt koodilla SECRETLASTENVAATERALLI  -30% kaikista SS13 tuotteista!

Onnea arvontaan! :D

19 May 2013

18 May 2013

Stockholm holiday

I am going to Stockholm with the kids beginning of June for nearly a week. I am getting so excited but nervous at the same time. We are taking a train to the harbor in Turku and catching the new Viking Grace. It leaves quite late, so for us it is straight to the cabin and sleep. We leave on a Monday and come back on the following Sunday. Any tips on what to do in Stockholm would be great :).


Parisen viikkoa vielä, niin matkaamme n. viikoksi Tukholmaan lasten kanssa kolmisin. Hieman hirvittää matkustaa yksin kahden lapsen kanssa ensin junalla ja sitten laivalla. Meidän pienempi herra kun ei juuri päivisin nuku, niin junamatkasta tulee varmaan oikein rattoisaa :/. Joudumme vielä menemään vanhalla pikajunalla, jossa ei ole niitä paikkoja mihin saa vaunut eteen, eli vauva sylissä pari tuntia sitten vaan.

Menemme uudella Viking Gracella, tosin se lähtee niin myöhään, että laivaan päästyä taitaa olla pakko mennä suoraa nukkumaan. Tukholmaan saavutaan aikaisin(6.30) ja terminaalilta pitäisi matkata revohkan kanssa Brommaan(busseilla)....ettei varmasti mikään helppo reissu kylläkään :).

Noh, mutta Ruotsissa mennään mun vanhan koulukaverin luo, jota en ole nähnyt 9 vuoteen, joten on mahtavaa vihdoin päästä heille kylään. Hänellä on kaksi poikaa, lähes samaa ikää kuin meidän, joten tosi kiva. Asumme heillä Brommassa 5 päivää ja takaisin tulemme Gracella sunnuntaina(taas aikainen herätys, mutta tällä kertaa koko päivä laivassa).

Olen varannut paluumatkalle buffetin ja nyt stressaa toteutus, että miten sitä kahden lapsen kanssa yksin siellä selviää, kun lapset on pakko jättää pöytään kun itse hakee ruokaa...mutta eiköhän se siitä.

Kuulisin mieluusti kokemuksia yksin lasten kanssa matkustamisesta??

Meillä on paluumatkalle hytti, jossa parisänky ja yksi yläsänky, joten päästään nukkumaan päikkäreitä onneksi ja voidaan hengailla hytissä. 

Tietääkö joku onko Tukholmassa tai Bromman alueella kirpputoreja/second hand- lastenvaateliikkeitä? 

Madden häät osuu juuri samaan aikaan, kun me siellä ollaan, joten mennään varmaan keskustaan katselemaan häähulinoita :D. Muutoin on ohjelma aika auki vielä. Mutta en kyllä malta odottaa! :)


17 May 2013

Origrami photos

I recently made an order of some of my Instagram photos with Origrami and in about two weeks they arrived. I was pleased with them, quality is good and pictures as promised. I can truly recommend this cool service! What a great idea :)

Tilasin jokin aika sitten Instagram kuviani Origramin kautta ja pari viikkoa tilauksesta hienot kuvat saapuivat. Oli juuri niin kiva kuin olin odottanut ja säilytyslaatikko on aivan huippu! Voin vain suositella palvelua, hintaa hieman reilu 15€ posteineen ja kuvia tulee 36kpl.


16 May 2013

Today

Today





Kannattaa pysyä kuulolla, sillä arvon kohta Soft Galleryn shortsit, jotka ylläolevassa kuvassa D:llä. Arvottavien shortsien koko on 5 :).

Muistakaahan osallistua myös hyväntekeväisyyshuutokauppaan täällä! Aikaa Sunnuntaihin!

15 May 2013

Myydään

Meiltä joutaisi myyntiin 2kk käytössä ollut Emmaljungan City koppa värissä PP Black/Blue. Ostettu 02/13 eli myös takuuta on jäljellä. Makuupussia on aina käytetty, joten sisältä kuin uusi. Päällä vähäistä käytönjälkeä lähinnä valkoisessa nahassa jalkapeitteessä, muutoin uudenveroinen.
Lisäksi myyn mieluiten yhdessä saman kuosin enemmän käytetyn hoitolaukun.

Kiinnostaisiko ketään ostaa?

Tämä käy kaikkiin Emmaljungan runkoihin, joissa easy fix- kiinnitys.






HP yhteensä 220€. Voin myös myydä erikseen, jos molemmille löytyy ostaja. Tällöin koppa 180€ ja laukku 40€. Postikulut lisätään ja mieluiten tietty nouto Tampereelta :).

14 May 2013

Big boy clothes

D is going to be 5 in August, so he is a big boy now. I have been getting him some "big boy clothes" lately, mainly as he is growing out of his old clothes finally. I just made an order for H&M as they had some nice clothes there. 

D täyttää jo 5 vuotta elokuussa (apua!!) ja on siis jo aika iso poika. Lisäksi hän on vihdoin kasvanut niin, että 104 koko on naftia/pientä, joten uusia vaatteita on pitänyt saada. Etenkin tuon koon housut ovat lähes kaikki jo nafteja punteista tai juuri sopivia, joten 110cm  housuja pitäisi ruveta ostamaan. Pituutta hänellä nyt 104cm ja hoikka on, joten hieman haastavaa housujen osalta. 
Tykkään ostella D:lle nyt ns. isojen poikien vaatteita ja luulen että ns. merkkivaatteet jää vähemmälle ostolle, lukuunottamatta muutamia cooleja Mini Rodinin ym vaatteita. Pääasiassa hänen vaatekaapin täyttää ihan perus H&M, Lindex ja Kappahl. Eilisessä postauksessä olikin päällä uusi Lindexin huppari, tosin aika naftia mitoitusta, kun kokona on 110/116.

Eilen tein H&M:lle toisen tilaukseni ikinä ja tällaisia tilasin:
Batman teeppari.

Supermies teeppari.

Perus college.

Skinny jeans.

Angry Birds tennarit.

Sekä raikas mintun vihreä huppari.

Minkälaisia vaatteita teidän 5- vuotiaat käyttävät? Valitsevatko jo itse kaupasta?


13 May 2013

New shoes and cycling

A lot has happened in a few days. My little one learned to turn over from back to front(at 3,5 months!) and my bigger one learned to ride his bike in a split second! Then were was mothers day yesterday and today came some really cool mail.
VixVax sent us the most nicest summer shoes, so we tried them out today while riding the bike.
VixVax is offering my readers a SECRET sale of -30% of all SS13 items...just use the code SECRETLASTENVAATERALLI! Valid until further notice ;)

Ensiksikin kiitos kaikille tähän mennessä hyväntekeväisyyshuutokauppaan osallistuneille! Sunnuntaihin asti on vielä aikaa huudella hyvään tarkoitukseen.
Viime viikko oli meillä oikein oppimisten viikko! Pieni mies oppi kääntymään selältä vatsalleen(3,5kk iässä) ja lauantaina isompi mies oppi ajamaan pyörällä ilman apupyöriä. Tuo pyörällä ajamaan oppiminen tuntui kovin hankalalta, kun hän pelkäsi laittaa jalat polkimille, joten potkutteli vain pyörällä. Tasapaino kuitenkin oli tosi hyvä ja yllytin vauhdissa laittamaan jalat polkimille. Kuitenkin vasta kun pyörästä piti kiinni ja juoksi itse vierellä ja päästi irti, niin johan hän ajoi hienosti! Oli itsekin niin iloinen taidostaan, että nyt ollaan ajeltu pyörällä jo paljon joka päivä :).

Tänään saimme aivan ihanaa postia, kuvissakin näkyvät super hienot Hummelin lenkkarit tulivat VixVaxin tytöiltä. VixVaxilla on myös jotain ihanaa tarjota lukijoilleni ja se on -30% alekoodi kaikkiin SS13 tuotteisiin!! Kannattaa tilata, sillä tarjous on nyt voimassa vain minun blogini lukijoille, kohta pärähtää käytiin kevät alet ja silloin pääsee muutkin shoppailemaan samalla alella. Koodilla SECRETLASTENVAATERALLI saat ostoksistasi -30% alen. 

Ja sitten kuviin:









Jeans: Molo Kids
Shoes: Hummel
Hoodie: Lindex 

10 May 2013

Hyväntekeväisyyshuutokauppa!


Kaikki varmaan on törmännyt jossain facebook- ilmiöksi muodostuneeseen 875 grammaa- sivustoon?! Kun sosiaalisessa mediassa huomasin monen siitä tykänneen, heräsin ja luin tarinan läpi ja tykkäsin itsekin. Sivusto  paisui paisumistaan ja no...kyllä te tiedätte. Olen jo lahjoittanut itse kampanjaan muutaman kerran, mutta halusin vielä yrittää hyödyntää blogia hyvään tarkoitukseen, joten halusin pitää hyväntekeväisyyshuutokaupan, jonka tuotto menee suoraan 875 grammaa- kampanjaan. 

Huutokaupan ideana siis on, että tuotteen voittaja maksaa Lastenklinikoiden Kummien tilille huutamansa summan ja kirjoittaa viestikenttään 875 grammaa. Kopio maksusta lähetetään minulle sähköpostitse, jolloin laitan(tai yritys laittaa) tuotteen postiin. 

Sain mukaani muutaman ihanan suomalaisen yrityksen sekä muutaman ulkomaalaisenkin, kiitos heille, muuten tämä ei tietenkään olisi mahdollista. 

SÄÄNNÖT: 
- Huutokauppa alkaa tänään Pe klo 22.00 ja päättyy Sunnuntaina 19.5 klo 20.00. 

- Anonyymit keksivät erottuvan nimimerkin ja sen lisäksi jokainen jättää oman sähköpostiosoitteen kommentteihin, jotta saan voittajaan yhteyden huutokaupan loputtua, mikäli sähköposti unohtuu tai sitä ei halua missään tapauksessa laittaa, tulee huutajan tällöin seurata huutokaupan etenemistä ja ottaa itse yhteyttä mikäli on tuotteen voittaja. 

- Huutosummat maksetaan Lastenklinikoiden Kummien tilille: FI2914703000204001, minkä jälkeen kuitti maksusta lähetetään minulle lastenvaateralli (at) gmail.com, jolloin minä(tai yritys) pistää tuotteen postiin.

- Korotukset ovat minimissään 1€ maksimissaan se, mitä olet valmis maksamaan :).

- Huutoaika päättyy klo 20.00, jolloin voittava huuto on tehty kellon mukaan 19.59. Mikäli on monta samaa huutosummaa, ensimmäinen summan laittaja voittaa tuotteen.

- Huuda yhtä kohdetta per kommentti ja kommentoi näin "Molo Kids fleece sininen 13€, nimim. Huutaja, huuto@huuto.com"

HUOM!! Tähän postaukseen EI MUITA KOMMENTTEJA, vain pelkkiä huutoja. Mikäli tulee kysymyksiä, laittakaa mieluiten sähköpostia. Kommenteista on poistettu roskaposti suodatin, joten kommentit tulevat heti näkyviin.

Huutokauppaan siis!

Me&I yrmeät sammakot peitto. Lähtöhinta 5€. 


Molo Kids fleece, sininen 116cm, lähtöhinta 5€.

Name It farkut 128cm, lähtöhinta 5€.

Name It farkut 146cm, lähtöhinta 5€.
Name It farkut 98cm, lähtöhinta 5€.
Aarrekid Mysterious Valley- peitto, lähtöhinta 5€. (Peitto lähetetään vasta 27.5 jälkeen)

Molo Kids fleece 110cm, lähtöhinta 5€.

Bang Bang Copenhagen Harlequin tyynynpäällinen, lähtöhinta 5€.

Lipfish mäyräkoirapaita haluamassasi kossa (74/80-110cm). Mikäli haluamasi koko on loppunut, voit valita jonkin muun Lipfish paidan. Lähtöhinta 5€.

KIITOKSET LAHJOITUKSISTA

Huutokauppa päättynyt. Voittajat ovat:

Name It farkut 128cm - Omppu 6€
Name it farkut 146cm - Jemppa 6€
Name it farkut 98cm - Matsku 10€
Molo Kids fleece 110cm - Satu 27€
Molo Kids fleece 116cm - myggelina 30€
Aarrekid peitto - Kaisaf 28€
Bang Bang Copenhagen tyynynpäällinen - anna.ryosa(at)gmail.com 20€
Me&I peitto - Semolina 30€
Lipfish paita - Suspaus 21€

Huutokauppa keräsi yhteensä 178 euroa!! KIITOS KAIKILLE OSALLISTUJILLE!!

Ottakaa yhteyttä te, jotka ette kommentteihin ole jättäneet yhteystietojanne!