31 Jul 2013

Mini Rodini's WOW!

There is nothing more to say than WOW for this new AW13 collection from Mini Rodini. Just check out these photos and se for yourself.


 Tänään on se päivä jolloin Mini Rodini julkaisee AW13 malliston ja on se vaan upea!! Liian paljon kaikkea ihanaa ostettavaa...huoh! Jos raha kasvaisi puussa niin... ;).

Tässä näitä uutuuksia nyt sitten:












 Kuvat Oii.

Ostoslistalla on ainakin paljon pinguja vauvalle...ehkä myös jotain muuta ihanaa.

Mini Rodinin AW13 löytynee ainakin näistä kaupoista: PikkuOtus, Lilla CompanyOii designKuopus sekä Kaksi Kuningasta sekä tietenkin heidän omasta nettikaupastaan täältä.





29 Jul 2013

Six months ♥

Our baby is 6 months old already! Oh boy how the time flies.  Just went through old photos and he has changed so much and he now crawls, gets up to sit, so he is a big boy.

Meidän vauva on jo 6 kuukautta! Kuinka se aika meneekään niin hurjan nopeasti. Juuri kävin vanhoja kuvia läpi ja paljon on puolessa vuodessa muuttunut. Kasvua tulee todella hitaasti, 6kk tuoreet mitat tältäpäivältä, paino 6855g ja pituus 64,5cm...mutta pienestä koosta huolimatta kehitys on useita ikäisiään pidemmällä. Herra oppi paria päivää ennen 6kk menemään itse istumaan, istuu tuetta, lähtee istuma-asennosta liikkelle ja nyt parin päivän sisällä oppinut ryömimään/konttaamaan.

Ruokaa menee vaihtelevasti, ehkä yksi pieni pilttipurkki yhteensä päivässä. Imetän vielä normaalisti ja yleensä yöllä syödään 1-2krt. Pulloa eikä tuttia ole huolinut lainkaan, joten kohta ruvetaan harjoittelemaan nokkamukilla juomista. 

Vauveli on erittäin iloinen ja touhukas pieni mies. Rattaissa ei hereillä juuri viihdy, eikä autossakaan ja päiväunet on usein lyhyet. Yöt nukkuu todella hyvin paria syöttöä(usein yksi yöllä ja yksi 6-7 aikaan aamulla) lukuunottamatta. Kaikinpuolin meillä asustaa oikein ihana ja helppo puolivuotias. 

 0kk
 1kk
 2kk
 3kk
 4kk
5kk
6kk

Minkä kokoisia puolivuotiaita teillä on ja konttaavatko/ryömiikö/istuuko? Syövätkö paljon kiinteitä? 

25 Jul 2013

Nice to be home

We had lovely time in the Helsinki area. We stayed a little longer than the original plan was, and it was worth it. We went to Heureka, parks, plane spotting, shopping, visiting friends and to the Korkeasaari zoo. Images tell more than words, so here's some :).

Reissusta on kotiuduttu ja mukavaa oli. Olimme hieman pidempään kuin alunperin oli tarkoitus ja se kyllä kannatti. Kävimme mm. Heurekassa, puistoissa, lentokoneita bongailemassa, ostoksilla, kavereita moikkaamassa ja eilen kävimme Korkeasaaressa.

Reissussa meidän vauveli täytti 6kk! (JO?) Ja oppi menemään itse istumaan, nyt istuminen onkin sitten ihan lempi puuhaa ja odotellaan koska hän lähtee konttaamaan. Mutta kuvista näkee parhaiten, joten tässä pläjäys.


 Käytiin Espoossa moikkaamassa ruotsin kaveria, joka oli samaan aikaan kyläilemässä serkkujen luona.   Pojilla oli kivaa yhdessä pitkästä aikaa ja toivotaan että me nähdään heitä uudelleen syksyllä.
 Meidän tutkija palleroinen ♥
 Joka oppi hienosti istumaan.
 Apina ♥
 Lentokentän päädyssä ihailemassa maisemia ja lentokoneita.



 Apina karkuteillä korkeasaaressa!
 Veljekset kuin ilvekset, vai miten se meni ♥. Niin söpikset!






Ilmat eivät olleet parhaasta päästä, mutta toisaalta kiva ettei ihan hellettäkään ollut. Helsingin keskustaan ei menty kertaakaan enkä jäänyt sitä hulinaa kyllä edes kaipaamaan. Sellossa  käytiin ja tykkäsin siitä enempi kun Jumbosta vaikka pienen matkan päässä onkin. Korkeasaareen ajettiin autolla(ekaa kertaa ikinä) ja hyvin osasin perille eli oli helppo löytää. Suurinta osaa kissaeläimistä ei näkynyt, joten hieman harmitti, mutta pääasia että kaikilla oli kivaa.

Ensiviikon loppuna tuleekin Englannista vieraita muutamaksi päiväksi ja saatamme piipahtaa Kivinittyn kotieläinpuistossa ainakin, muuten ohjelma on auki. Sitten on jo elokuu ja syksy :/.

Ensi viikolla julkaistaan Mini Rodinin uutuudet, jee! Malttamattomana niitä jo odottelen. Täällä pieni sneak peek...IHANA pingusadetakki! 

21 Jul 2013

Little Mickey










The above images were taken at Heureka today. I wanted to see the body works- display and took D with me. I have to say it was worth seeing and recommend it to anyone(though, I would go see it on my own if I went again). We also drove to see my friend who we visited in Sweden, back in June. The boys had a nice time playing in a playground.

Ilmat ei taaskaan oikein suosi meitä matkailijoita, joten päätin käydä Heurekassa katsomassa body works- näyttelyn. Se oli mielestäni aivan mahtava ja jälkeenpäin ehkä hieman harmitti että raahasin D:n mukaan, kun eihän hän kovin niistä ollut kiinnostunut, enkä näin ollen voinut kovin tarkkaa sitä käydä läpi. Ostin sitten myymälästä kirjan ja se on todella mielenkiintoinen, joten ei ihan niin kovasti harmita.
D tietty muuten tykkäsi Heurekasta ja pari tuntia siellä vierähti. Etenkin ulkoalue oli todella mielenkiintoinen ja kiipeiltävää riitti.

Iltapäivällä ajoimme Espooseen tapaamaan ruotsissa asuvaa ystävää, joka oli nyt täällä kyläilemässä. Oli ihanaa kun kaverukset saivat leikkiä taas yhdessä pienen hetken.
Iltareissulla kävimme lentokoneita bongailemassa ja tällä kertaa ne nousivat meidän ylitse ja se olikin aika jännä, varsinkin kun sivuttaistuuli selkeästi heitteli niitä ja hidasti nousua :). Lentokoneiden bongaus on ihan huippua ja jos täällä asuisimme, kävisimme varmasti tosi usein katselemassa.

Huomisen ohjelma riippuu säästä, joten katsellaan mitä keksitään :)

19 Jul 2013

Molo Kids AW13/14

What a wonderful collection from Molo Kids! It's Molo's 10th year this year, congratulations! My personal favorites are the skinny jeans. My son is so very skinny, so jeans for him are hard to find as most are not skinny. I will be going to see the colleciton live next week, so I will also be providing my own images of the collection.

Molo Kids on julkaissut pressikuvia AW13/14 mallistosta ja ne löytyvätkin jo useasta nettikaupasta. Molo kids täyttää tänä vuonna myös 10 vuotta ja sen kunniaksi mallistossa näkyy myös vanhoja tuttuja printtejä. Mallistossa ehdottomasti kivointa on skinny farkut! Niitä kaipailen aika tuolle ruipelolle ja harvoin enää poikien mallistossa kovin slimmejä on. Kuvissa nuo farkut ainakin näyttävät täydellisiltä, joten toivotaan että sitä ovatkin. Menen ensi viikolla katsomaan malliston livenä, joten luvassa sitten lisää kuvia :)











Miltä näyttää?