29 Mar 2014

Rainboys


Tässä vielä sateenkaaret testissä. Haalari on reilu, mutta pidettävä varsinkin kun vauva nousee ylös niin niska-haara mitta täyttyy siinä hyvin eikä liikkumisessa muuten ole mitään vaikeuksia. Parhaiten puku menee kuitenkin varmasti syksyllä. D:lle sekä housut, että takki 116 koossa ovat oikein hyvät kaikin puolin.

Nyt on niin ihanan aurinkoiset ilmat, että lähdemme taas pihalle paistattelemaan päivää sateenkaarimiesten kera :)

28 Mar 2014

Molo Kids colorful outdoor!


Nyt kun vihdoin sain ostetuksi parit puuttuvat vk-asut, niin poikien vaatteet ovat siltä osin kunnossa. D:ltä puuttui takki ja päädyin tilaamaan Molo Kids Hopla takin rainbow- kuosissa. Vauvan PO.Pin haalarin myin sittenkin eteenpäin, kun oli hieman tönkön oloinen ja huputtomuus vaivasi. Tilalle ostin myöskin rainbow värisen, Molon polly- haalarin. 

Meillä on viimeksi ollut tuota rainbow kuosia toppahaalarina koossa 92cm, joka on jemmassa vauvalle. Nyt tuli taas sellainen tarve pirteille vk- asuille, että ostin sitä kuosia molemmille. 

D:ltä löytyy lisäksi Hansel- takki, jonka saimme Mololta testiin, Haven- housut sekä rainbow kuosin Waits- housut. Vauvalla on lisäksi softshell haalari sekä ensi keväällä todennäköisesti sopiva farkkukuosinen vk- haalari ja oranssit kurahousut, jotka ostin käytettynä tutulta :).
Vauvan haalarit ovat molemmat 80cm kokoa. D:n vaatteet ovat 116cm, paitsi waits housut ovat 122/128 ja hieman reilut vielä. Harmaa vk- haalari on kokoa 86cm ja kurikset 86/92(ne menee jemmaan ensi keväälle).

Ihanaa kun on värikästä :).


18 Mar 2014

My little bunny ♥

Kävimme pääsiäiskuvauksessa ihanalla Pirittalla viime viikolla. Näin ihania kuvia saatiin parilla nopealla räpsyllä ja voi kun nämä on niin suloisia ♥. Aivan ihana pieni pääsiäispupuni. Näistä on ihan pakko teettää julisteet ja laittaa sienälle. Kiitos jälleen Pirittalle mahtavista kuvista!! :)

17 Mar 2014

The cutest little shoes :)

Ostin ebaystä pitkästä aikaa parit converset pojille. D:lle tuli punaiset ja mustat ja minille punaiset ja simpsonit(jotka vielä tulematta). Koko näissä on 19 ja voiko oikeasti söpömpiä kenkiä olla? ♥

D:ltä oli jemmassa mustat samassa koossa, joten ei todella enempää tennareita kaivata :D. Meidän mini tykkää kulkea sisälläkin kengät jalassa, koska niistä kuuluu ääni kun niillä kävelee...ihana muru :). 


14 Mar 2014

Mini PO.P

Meidän minin vk-vaatteet täydentyi vielä yhdellä setillä eilen. Tilasin Englannin PO.Pista erittäin edullisesti kuorisetin koossa 74cm. Takki on aivan ihanan värinen livenä ja oikein sopivan kokoinen. Housut on hieman reilut koska ovat aika leveät malliltaan, mutta käyttökelpoiset kuitenkin.

Pipoiksi sopii mustat sekä punainen, vaikka vetoketju onkin oranssi eikä punainen. Sininen pipo voisi myös olla kiva jos löytyisi suht. samaa sävyä.

Ilmat on juuri nyt täydellisiä vk-vaatteille, ensi viikolla sitä voikin sitten tarvita jo toppaa taas :/.

8 Mar 2014

Five and a half years old

Kuva Instagramista (löydä nimellä lastenvaateralli). 

Meidän 5,5v tuleva eskarilainen kävi alkuviikosta neuvolassa välimittauksessa ja hienosti oli tullut painoa (2kg) ja pituuttakin sopivasti. Uudet mitat olivat 110cm ja 17,5kg. Tänään kävimme synttärilahjaostoksilla ja sää kun oli mitä hienoin, niin kokeiltiin jo uusia vermeitäkin. Tuosta jätkästä ei nykyään enää kovin normaalia kuvaa saa :D. Aina naama jollakin ihme ilmeellä ;).

Minkäs kokoisia 5-6- vuotiaita teillä on?

7 Mar 2014

Big boy's outfit + Mini Rodini drop 2!

Mini Rodini on ollut yksi suosikki merkeistä jo siitä lähtien kun D oli n. 5kk ikäinen. Jokaisesta mallistosta siitä eteenpäin, on meille kotiutunut vaatteita. Kaikki kuosit eivät ole miellyttäneet, eikä miellytä edelleenkään, mutta koska mallisto on tosi laaja, niin aina sieltä jotain kivaa meille löytyy :).

Hiljattain merkin omilla sivuilla myytiin farkkuja edullisesti, joten tilasin meidän farkkupulaan ruskeat sammarit. Ne saapuivat tänään ja yksi kevään siistimmistä asuista on valmis!
Ruskea ei kuulu lempi väreihini, mutta tässä asussa se on tosi kiva. Kaikki muut on rodinia paitsi kengät. Tennarit on Kavatin ja tilattu Lindexistä. 

Tänään julkistettiin Mini Rodinin kevätmalliston drop2 ja näpyttelin heti tilauksen Oii:lle, 
Meille tuli tukaaneja pipoina molemmille, t-paita D:lle ja body vauvalle. Liskoista tuli vihreä toppi D:lle ja pipo vauvalle. Näitä pitää käydä hipelöimässä myös livenä jos vielä vaikka jotain tarttuisi mukaan ;). 

Kolmas droppi on vielä tulossa ja siitä odotan basic- malliston vaatetta. Muuten taidan odotella alennusmyyntejä ja tilata sitten vielä jotain syksyksi.

Tuliko teille mitään?

6 Mar 2014

Baby's spring gear


Välikausi rupeaa olemaan pikkuhiljaa kasassa molemmilla pojilla(tai D:llä ei ihan vielä). Tässä pari vauvan settiä. Tänään kotiutui nuo ihanat Kavatin kengät Lindexistä. Ovat niin söpöt ja hyvät jalkaan. Kokona on 20 ja siihen jää sopivasti 1,5cm kasvunvaraa kevättä ajatellen. 

Vasemmalla on PO.Pin harmaa kuorihaalari sekä Mini Rodinin hodaripipo. Haalari on kokoa 74cm ja siinä on vielä hyvin kasvunvaraa. Oikealla Molo Kidsiltä testiin saatu softshell haalari koossa 80cm, mutta tämä on niukkaa mitoitusta ja mielestäni vastaa 74cm. Pipoksi sopii viime kevään Mini Rodini budgie :).

Pipoja on riittämiin ja niitäkin varmasti lisää tulee. Vauvalle on tulossa myös PO.Pin 2-os kuoriasu koossa 74cm ja hän tarvitsisi vielä jonkun siistin "kauppatakin" farkkujen kanssa pidettäväksi. Vk-rukkasia meillä ei ole vielä lainkaan O:n kokoa, joten niitä pitäisi parit ostaa. 

D:n välikausi on vielä hieman kesken, tällä hetkellä on vain yksi setti, joka sekin liian ohut vielä pidettäväksi. Joten teen siitä oman postauksen myöhemmin.

Mitä teillä on kevääksi/kesäksi 1-vuotiaalle?


4 Mar 2014

Blogikirppis

Hei vaan pitkästä aikaa, miten se aika kuluukin niin nopeasti :/. Kiinnostaako teitä nähdä poikien vk- vaatteita? Voisin niistä postata jossain vaiheessa. 
Aloitin itse uuden harrastuksen syksyllä ja nyt viikossa menee 2-3 iltaa siihen, joten silloin kun normaalisti kirjoittaisin blogia, olen harrastamassa, joten postauksia tulee välillä hieman harvakseltaan. 

Mutta nyt laitan tähän pienen blogikirppiksen pystyyn. Varaa tuote suoraan sähköpostiin lastenvaateralli at gmail.com ja yritän tänne laittaa heti tiedon jos joku on varattu/myyty.
Yksi tuotteista on vaihdossa ja muihinkin saa vaihtoja ehdottaa. 


1. Popupshop uudet jääkarhulegginsit 5-6 koko, vastaa 116cm 30€ sis. pk.

2. Mini Rodini käärmecollege 80/86, erittäin hyvä kunto, 23€ sis pk.

3. Beau Loves huppari koko 18-24(muistaakseni), mutta vastaa n.86cm, pesunukkaa ja haalistumaa jonkun verran. 20€ sis. pk.

4. Molo Kids haalari, ei uudelle häpeä, oli liian iso meidän minille. Koko 74cm ja tämä VAIHTUU kokoon 80cm (tai 86) Molon haalariin poika/unisex väreissä.

5. Benettonin ihana villakangastakki, koko n. 68/74. Hp 18€ sis pk.

6. Ticket Outdoor vk-takki irrotettavalla fleecellä, kunnossa ei moitittavaa, koko 110cm. 45€ sis pk.

7. Molo Kids ihana takki 110cm, nafti, vastaa 104cm. Resoreissa hieman nyppyä, muuten hyvässä kunnossa. 35€ sis pk. VARATTU

8. Molo Kids vk- housut 110cm, kunto hyvä, ei mitään moitittavaa, vähän pidetty. 35€ sis pk. VARATTU

9. Bugaboo Andy Warhol happy bugs- lämpöpussi, jolle ei paljoa käyttöä ehtinyt tulla (n. 1kk) kelien takia. Kerran pesty, kunto uudenveroinen. Hp 140€ sis. pk(smartpost).

Vaihtoja voi myös ehdottaa Molon, Mini Rodinin, Bobo Chosesin ym. vaatteisiin koissa 74-80cm ja 116cm. 

Tarjotakin saa ;).