18 Apr 2014

Winner + cute outfit

Ensiksi kiitos kaikille arvontaan osallistuneille! Sain juuri arvottua voittajan Sylvanian Families- sarjan rantasetille ja se on....


ONNEA!! Otatko Katri yhdeyttä mahdollisimman pian, jotta saan palkinnon postiin :).

(Ja tietääkö joku miksi kuvaan tulee harmaa tausta, vaikka alkuperäisesti se on valkoinen? Ärsyttävää :/)


Vaatteista olen postannut enää hyvin vähän, vaikka niitä edelleen silloin tällöin pojille ostelenkin. Ylläoleva kuvan setti on vaan niin ihana, että oli pakko laittaa tännekin. Mói merkkiset housut ostin PikkuOtuksen outlet tapahtumasta ja ovat kokoa 6-12kk, vastaa kuitenkin minusta kokoa 74cm. Paita on Mini & Maximus merkkinen ja kokoa 12m, vastaten myös n. 74cm. Molemmat ovat tosi söpöjä :). Toivottavasti nämä menisivät vielä kesän, muuten pitää kyllä metsästää kokoa isommat tilalle.

Ja loppuun vielä toivotamme kaikille oikein ihanaa pääsiäistä!!

16 Apr 2014

How we've been


Olen laiska kantamaan kameraa mukana, joten kuvia napsin paljon puhelimen kameralla. Siksipä kollaasi on rakennettu kuvista jotka olen julkaissut Instagramissa

Meidän minimies on jo kohta 1v3kk ja oikein ketterä ja pippurinen poika. Hän sai vihdoin 1v2kk kypsässä iässä ensimmäisen hampaan ja nyt niitä on ylhäällä kaksi. Hän kiipeilee keittiön tuolien kautta pöydälle, omaan syöttötuoliin ja viikonloppuna sai punnerrettua itsensä tv- tason päälle! Perässä saa kyllä juosta ihan kiitettävästi ;). 

D on tarhassa edelleen 3-4pv/vko ja kotona ollessaan pojat osaavat tapella leluista ja leikeistä. Niimpä välillä improvisoin nopeita juttuja heille jotta itsekin saan laitettua kotia/ruokaa/pyykkiä ym. Keskimmäisessä kuvassa on tehty nopeasti pojille maja sekä teipistä autorata ja lentokenttä...Pysyivät hiljaa keskenään leikkien n. 30min :D. 

Ihanat kelit ovat välillä suosineet ja olemme puistoilleet omassa pihassa sekä lähialueen puistoissa. Sämpylöitä ja voipulliakin olemme leiponeet. Meidän talon eteen rakennetaan kerrostaloa ja sen paalutustyötä ovat pojat innokkaasti seuranneet ikkunasta, aika hyvä keino hetken hiljaisuuten sekin myös ;).

Kesärenkaat on isomman pojan avustuksellakin vaihdettu autoon ja nyt odotellaan pääsiäispupua vierailulle viikonloppuna. Meillä on myös asunnon etsintä (taas!) edessä, ja toivommekin kovasti että kesän korvalla pääsisimme muuttamaan :). 

Ensi viikolla on luvassa jälleen kiva arvonta, joten kannattaa pysyä kuulolla! ;)



14 Apr 2014

Neutral tuoteperhe


Me pääsimme Blogiringin kautta kokeilemaan Unilever Neutral- tuoteperheen tuotteita moneen eri tarkoitukseen. Olen aiemmin ostanut merkin pyykinpesuainetta, mutta muita tuotteita emme ole käyttäneet. Meillä ei perheessä ole allergioita eikä herkkyyksiä, joten olen käyttänyt sekaisin hajustettuja sekä hajusteettomia pyykinpesuaineita. Suihkusaippuat meillä on yleensä hajustettuja, samoin deodorantit sekä shampoot. Nyt siis pääsimme kokeilemaan noita ensi kertaa hajusteettomina.

Olin ennen äitiyslomaa töissä, jossa piti olla mahdollisimman vähän "hajustettu", tällöin käytin Neutralin hajusteettomia pesuaineita mutta äitiysloman myötä siirryin takaisin hajustettuihin. Nyt oli kyllä vaihteeksi raikasta päästä pesemään pyykit hajusteettomilla, etenkin urheilupyykit, lasten ja omat ulkovaatteet ym. Ensimmäistä kertaa olen käyttänyt myös hajusteetonta deodoranttia ja täytyy sanoa, että tuote on erittäin hyvä! Ostan sitä ehdottomasti jatkossa, pitää hien hajun poissa jopa urheillessa.

Paketti saapui juuri sopivasti, kun shampoo loppui, joten olen nyt käyttänyt pelkästään tuota hajusteetonta versiota eikä siitäkän ole mitään pahaa sanottavaa. Olen ollut tuotteisiin erityisen tyytyväinen.
Eilen ulkoillessa pienin herra kaatui mutalammikkoon ja sen myötä raitahaalari oli ihan musta. D:n takki oli myös jokseenkin likainen, joten nakkasin ne pyykkiin aamulla. Käytin näihin Neutralin Color- pesuainetta ja puhdasta tuli. Ulkovaatteisiin on usein hajustetuista pesuaineista jäänyt aika voimakaskin tuoksu, joten tämä hajusteeton on ehdottomasti ulkovaatteille täydellinen vaihtoehto. 
Valkopyykeille on omat pesuaineet nestemäisenä sekä jauheena. Pesen näillä kaikkein mieluiten valkoiset pyyhkeet sekä lakanat.

Lapsille tarkoitettu pesuaine on toiminut mainiosti hiustenpesussa, se ei kirvellä silmiä ja vaahtoaa sopivasti. Vauvan ammeeseen sitä on kiva lorauttaa pieni määrä eikä tosiaan tarvitse miettiä mahdollisia ihoreaktioita tai liiallisia hajuja. 

Tietoja Neutralista

Neutral tuoteperhe tuo apua yliherkkyyksistä kärsivien ja herkkäihoisten arkeen. Tuotteet eivät sisällä hajusteita, väriaineita tai muita tarpeettomia lisäaineita. Yhteistyössä Allergia- ja Astmaliiton kanssa kehitetyt Neutral- tuotteet on kehitetty sekä ihmistä että luontoa kunnioittaen. Hajusteettomuus ja ihoystävällisyys puhuttelevat erityisesti Suomessa, jossa ollaan huolestuneempia allergioista kuin muissa Euroopan maissa. Useimmille Neutral- tuotteille on myönnetty Pohjoismaiden virallinen Joutsenmerkki- ympäristösertifikaatti.

Käytetäänkö teillä hajusteettomia pesuaineita? Onko Neutral tuttu? Entä kärsitäänkö teillä allergioista tai yliherkkyyksistä? 

Meille ostetaan ehdottomasti jatkossakin Neutralin hajusteettomia tuotteita, olen erittäin tyytyväinen pesutuloksiin (oli se sitten pyykit, iho tai hiukset) ja olin positiivisesti yllättynyt deodorantin toimivuudesta! 


Lisää tietoa tuoteperheestä löydät täältä.

Yhteistyössä Unilever Neutral.

9 Apr 2014

Playing with -Sylvanian Families ♥ **ARVONTA**

Me saimme jokunen aika sitten PR-toimistolta ihanan Sylvanian Families- sarjan minibussin sekä oravaperheen. Sarjan leluja meillä oli ennestään mm. asuntoauto sekä jäätelöauto ja ovat olleet kovin leikittyjä. Yhtään eläinhahmoa ei vielä ollut, joten nyt saimme sellaisetkin testiin.

 Meidän 1v ja 5v kirjaimellisesti ovat välillä tapelleet bussista, joten oli kyllä erityisen mieleinen. Eläinperheitä olen kaupassa ihaillut, mutta en kuitenkaan ostanut asuntoauton tai jäätelöauton kera niitä, koska meiltä löytyy ukkeleita monesta muusta sarjasta kuten dublot, playmobil ym. joita niissä voi käyttää. 

Tässä kuitenkin on nyt ihana kun on "oikeat" eläimet bussin kanssa ja ne ovat kyllä syötävän suloiset. Pojat tykkäävät oravista myöskin kovasti. 

Minibussin mukana tuli 3 lastenistuinta ja siinä on kolme penkkiriviä. Viimeisen penkin saa taitettua suoraksi, jolloin pikkuoravat voivat ottaa nokoset :). 
Meidän minille kaikki autot ovat nyt kova juttu ja niillä ajellaan päivittäin, joten vaikka näiden suositusikä on 2-7v, niin kyllä meillä tämä pieninkin leikkii tuolla tosi kivasti. Koska auto on sen verran iso, niin sitä on myös helppo ohjata pienenkin. 

Minulla on myös ilo kertoa, että sain valita myös teille lukijoille arvottavaksi yhden Sylvanian Families- tuotteen!

Valitsin arvottavaksi tällaisen rantasetin. Jos haluat voittaa tämän, jätä kommenttia postaukseen. Kuulisin mielelläni onko teillä aiempaa kokemusta sarjan leluista? Arvonta aikaa on 16.4 asti, arvon tämän mahdollisimman pian sen jälkeen.