25 May 2014

Playing with -Hama maxi beads! **ARVONTA**

Saimme jokin aika sitten PR- toimistolta Hama maxi beads- boxin pojille ja olemmekin jo taiteilleet niillä mm. suomenlipun, pellen ja erinäisiä muita pieniä juttuja. Kaikille on Haman helmet varmasti tuttuja, mutta itselleni oli nämä isokokoiset maxi- helmet uusi tuttavuus. En ollut näihin aiemmin törmännyt.

Boxissa on suositusikä 3+, mutta kyllä tuo meidän 1v näillä touhuaa pitkiäkin aikoja ja kunhan vain vieressä vahtii, niin ei niitä suuhunkaan juuri eksy ;). Kuitenkin toki hienoja teoksia saa tehtyä hieman vanhempien lasten kanssa, mutta jos siivota jaksaa niin nuoremmatkin kiinnostuvat näistä kovasti.
Me innostuimme helmistä niin, että kävimme ostamassa pari alustaa lisää. Näiden mukana tuli ympyrä, neliö sekä tuo pelle. Me ostimme lisäksi lentokoneen, auton ja dinosauruksen. 

Meillä on ideana tehdä jotain kivaa, jonka saisi roikkumaan narusta, mutta odotamme kunnes pääsemme uuteen kotiin, niin voimme sitten suoraa laittaa näitä esille sinne. Täytyy kyllä myöntää, että äidillekin on kivaa puuhaa nämä ja yrittää keksiä erilaisia juttuja mitä tehdä ;).

Onko Hama helmet teille tuttuja? Entä oletteko törmänneet näihin maxi- versioihin?

Sain kunnian pitää teille myös arvonnan, jossa palkintona on boxi maxi helmiä! Jätä kommentti postaukseen, niin olet mukana arvonnassa. Arvonta päättyy 1.6 ja ilmoitan blogissa voittajan. Boxin lähettää PR toimisto suoraan, kun olen antanut voittajan tiedot. Onnea matkaan!
Arvontapalkinto!

14 May 2014

Here we are :)

Hui kuinka pitkä aika edellisestä postauksesta. Anteeksi, kun blogi päivittyy kovin hitaasti. Paljon olisi kaikkea ja myös arvontaakin, joten yritän aktivoitua paremmin. Me olemme nyt etsineet asuntoa vuoden vaihteesta lähtien ja nyt vihdoin on löytynyt, jee! Halusimme löytää asunnon ennen eskarin alkua, joten tiukille rupesi menemään. 
Loppujen lopuksi asunto löytyi oman ilmoitukseni kautta, joita vein niihin taloihin joista halusimme ostaa. Muuttamaan pääsemme Heinäkuun loppupuolella eli ehdimme hetken nauttimaan kesästä uudessa kodissa ennen syksyn eskarin alkua.

Itse olen hakeutunut kouluun ja kävin viime lauantaina pääsykokeissa. Jos pääsen kouluun, menee O päiväkotiin, enkä ole siihen vielä kunnolla asennoitunut. En haluaisi ihan vielä laittaa tarhaan, joten ottaa koville. Riippuen pääsenkö opiskelemaan ja jos niin mihin(hain 3 eri kurssille), voi olla mahdollista että laitamme hänet vain osa-aikaiseksi, niin tarhapäivistä ei tulisi kovin pitkiä.

Sisustuskärpänen on iskenyt nyt todenteolla. Tähän asuntoon kun ei ole saanut laittaa seinille reikiä(hyllyjä) niin on ollut hieman ärsyttävääkin. Omaan kotiin saa tehdä sitten mitä haluaa, joten ideoita riittää. 
Riippuen budjetistamme, keittiö olisi ensimmäisenä remppakohteena, sekä pieniä juttuja kuten wc:n lattian maalaus + seinäpinnat, liukuovien vaihto ym.

Tässä jotain ideoitani uuteen kotiin:
Toiveena olisi keittiöön mm. massiivipuutaso, integroitu liesi ja uuni sekä iso tiskiallas. Pojille täytyy hommata kerrossänky ja Ikean Kura- sänky on vahva ehdokas, koska sitä voi muokata mm. maalaamalla ym. Ja alle laittaa patjan O:lle(tai vaihtoehtoisesti nykyisen brio sleepin ilman laitoja).

Voisin samalla teiltä kysyä seuraavia kysymyksiä remppaa ajatellen :).

1. Mistä edullisesti liukuovia, täyskorkeita (onkohan lattiasta kattoon n. 2.50-2.55m), ei peilillisiä, ihan perus valkoisia?
2. Millä maalata pikkuvessan(ei kaivoa) muovimatto? Betolux?
3. Kokemuksia Ikean keittiöistä? Muita keittiösuosituksia?

Palailen ihan pian ;).