24 Nov 2014

Christmas photos ♥

Kuukausi Jouluun! 
Kävimme eilen kuvauttamassa pojat Piritta Lipiäisellä, jotta saamme teetettyä perheelle ihania joulukortteja. Kuvat tulivat jo tänään sähköpostiin ja laitoinkin kortit jo tilaukseen! Aivan ihania kuvia molemmat! ♥
Joko teillä on joulukortit tehtynä?

21 Nov 2014

Molo Kids wintersuits!

Tätä postausta olen ollut tekemässä jo pidemmän aikaa, mutta vielä toistaiseksi ei ole tullut sopivaa tilannetta vastaan. Joko on ulkona liian pimeää tai ilmat sellaiset ettei kamppeille ole ollut tarvetta. Jouduin siis nytkin kuvaamaan puvut sisällä, kun en tiedä taaskaan koska päästään valoisaan aikaan ulos kuvailemaan.

Saimme Mololta valita pari vaatetta tänä(kin) vuonna ja yhteistuumin(molon kanssa siis) valitsimme D:lle Hassel- takin ja Hover- housut. Molemmat on tehty joustavasta ulkoulukankaasta, joten niiden pitäisi olla erityisen hyvät liikkuvalle lapselle. Ne ovat pääseet toistaiseksi vain pari kertaa päälle, kun ilmat olleet sen verran leudot, joten odotamme innolla kunnon käytön aloittamista. Toistaiseksi niistä on vain hyvää sanottavaa. Koko on 122cm ja housut olivat yllättävän niukat. Haaruksissa ei ole yhtään senttiä kasvunvaraa, toivon silti että menee koko talven. Takki sen sijaan on reilumpi ja menee varmasti koko talven. Tai sitten meillä vain on pitkä jalkainen poika :D.

Saimme myös nuo hanskat, jotka olleet jo paljon käytössä, sekä pipo, joka sekin ollut jo käytössä lähes päivittäin. Sekä hanskat että pipo ovat molemmat kokoa 3-5 ja molemmat hyviä. Tosin, hanskat eivät ole kovin lämpimät, joten kovilla pakkasilla niitä ei voi käyttää. 

O sai Landscape kuosisen haalarin koossa 80cm. Se on juuri sopivan kokoinen pienellä kasvunvaralla. Sen kaveriksi saimme blueprint- värissä rukkaset ja pipon. Rukkaset ovat olleet jo käytössä, mutta pipo odottelee pakkaskelejä.
Pakko sanoa, että tuotekuvissa tuo Landscape ei ole edukseen vaan se on nähtävä livenä. Se on todella ihana kuosi, vaikka vaaleita osioitakin on jonkun verran, meillä kuitenkin ainakin toinen polvi on suht tumma ;). Tämän kanssa olemme käyttäneet Gugguun oranssia pipoa, joka sopii kivasti noiden vetoketjujen kanssa.

Näiden pukujen lisäksi ostin D:lle 122cm orange shock- värisen toppahaalarin, kun 116cm jäi yllättäen pieneksi. O:lla on myös jemmassa 86cm haalari, jos sattuu tuo 80cm jäämään pieneksi lopputalvesta. 

Lähestulkoon kaikki on hommattu, O:lle tosin tarvitsee ostaa vielä jotkut tosi lämpöiset rukkaset, kunhan ne kovemmat pakkaset tulevat ja saattaapi olla että hän tarvitsee myös fleece- haalarin.

Joko teillä on kaikki toppavaatteet hommattuna?

19 Nov 2014

Push along puppy!


Jokos teillä on joululahjat ostettu? Meillä ne on pääosin kasassa, muutaman pienen jutun ajattelin vielä ostaa, mutta muuten ei tarvitse mitään. Saimme tämän ihanan Lamazen koiran hiljattain ja koska meidän pojat ovat saaneet poikkeuksellisen paljon leluja lähiaikoina, niin ajattelin tämän kääräistä joulupakettiin. Meillä on ollut Lamazea jo D:n vauva-ajasta lähtien ja tykkään kovasti etenkin lelujen värimaailmasta. Ajattelinkin ostaa jonkun tällaisen lelun veljen vauvalle joululahjaksi. Minusta nämä ovat etenkin oivia lahjaideoita! :)

Meidän O on suuri koirafani, joten tämä on varmasti hänelle mieluisa!


18 Nov 2014

After party!

Työharjoitteluni on täydessä vauhdissa, pari viikkoa vielä ja sitten pääsen "joululomalle"..kieltämättä odotan lomaa nyt, sillä kevät tulee koulun osalta olemaan todella raskas ja pitkä. 
Juhlin viikonloppuna 30- vuotispäivääni(eilen virallinen päivä) syömällä hyvin ja juhlimalla sukulaisten ja perheen kera viikonloppuna. Olen saanut myös laitettua kotia kodikkaammaksi ja laittamalla valoja. Tykkään kovasti erilaisista jouluvaloista ja kynttilöistä ja niitä meiltä löytyykin, jonkun mielestä ehkä liikaakin, mutta itse tykkään.

Vaikka muutostamme on "vain" neljä kuukautta, on vielä paljon tekemättä. Toisaalta ihan hyvä, sillä hiljaa hyvä tulee, mutta välillä kieltämättä ahdistaa tekemättömät hommat. Poikien huoneeseen olen katsellut tauluja ja tänään bongasin tuon mahtavan tiikerijulisteen joka pääsi heti seinälle. Keittön päätyseinää olen yrittänyt saada kodikkaammaksi ja nyt se onkin jo aika täyteläinen :P.

Ferm Livingin kalenteri pääsi olohuoneen seinälle odottamaan pikkuisia paketteja. Kalenteri on pääasiassa O:lle sillä D sai Lego- kalenterin. 

Kirpputorilta olen myös tehnyt hyviä löytöjä, kuten mm. tuon kuvassa olevan messinkisen vanhan lyhdyn. Lisäksi löysin vanhan naulakon, joka tulee eteiseen, ei tosin naulakon virkaa toimittamaan, mutta saa yllensä jotain muuta kivaa :).

Oletteko jo valmistautuneet jouluun? Löytyykö teiltä paljon jouluvaloja ja kynttilötä?

8 Nov 2014

Snowy November!

Hellou! Taas on kulunut aikaa viime postauksesta. Olen aloittanut työharjoittelun ja päiviin ei paljon tunteja jää työpäivien jälkeen kun lisänä on vielä kotityöt ja koulutehtäviä :). Hyvin on kuitenkin alkanut ja työhön jo tottunut. 

Työharjoittelu loppuu Joulukuun alussa ja sitten voikin jo pikkuhiljaa muutaman koulupäivän(ja tehtävän) ohella ruveta miettimään joulua ja valmistelemaan kotia jouluun. Meidän keittiö on vieläkin osittain kesken(lähinnä listat), eteinen täytyy maalata uudemman kerran, hommata olohuoneeseen vielä matto, ehkä uusi sohva ja keksiä tauluja seinille. Tekemistä siis riittää yllin kyllin.

Eilen vietettiin ilta pihalla rakentaen lumiukkoja ja tänään lähden D:n kanssa kaupungille isänpäivä ostoksille :).
 Lastenhuone on jo osaksi "valmis"(onko mikään koskaan valmis?). Tapettiseinää vastapäätä oleva valkoinen seinä on tyhjä, joten sinne pikkuhiljaa täytyy keksiä jotakin kivaa. Olen myös etsinyt pojille pientä kerrossänkyä, jotta tilaa tulisi vielä hieman enemmän. Keittiön "pääty"seinää olen myös yrittänyt hieman sisustaa ja sinne on vielä tulossa kaikenlaista pientä juttua. 

D on kasvanut niin hurjasti, että oli pakko ostaa hänelle jo 122cm haalari joka menee koko talven. Luulin että tuo olisi nyt vielä iso ja pussittava, mutta olikin yllättäen jo tosi sopiva. Värinä on siis nyt syksyn uutuus orange shock ja livenä se on todella kiva ja raikas! O:lle jäi käyttöön 80cm landscape ja edullisena löytönä (käytetty) ostin 86cm atomic blue- värisen, joka hieman on nyt iso, mutta menee sitten myös talven loppuun asti.

Toppa-asuista teen paremman postauksen heti, kun saan valoisassa otettua kunnon kuvia, toistaiseksi olen ehtinyt kuvaan vain illalla, jolloin valon määrä ei luonnollisesti riitä :/. Mutta tulossa on :).

Mukavaa viikonloppua kaikille!!