16 Oct 2009

Piposia




Pipoja on taas valmistunut muutamat, joista yksi ihana meni pilalle :/ ja toisesta tuli liian pieni(menee myyntiin kun on valmis), mutta nämä kaksi onnistui ja eniten pidän tuosta sydänpiposta, joka mahdollisesti menee ystävän tytölle synttärilahjaksi.

Materiaalina valkoinen joustofrotee, sydän ommeltu kiinni käsin punaisesta collegesta(takana liimaharso).
 
Pipo on Danskulle juuri sopiva ja mietinkin meneeköhän tämä kaverini  tytölle, mahdollisesti siis jää meille :)
 
Oliivi- joustofroteesta ja ruskeasta joustofroteesta valmistui tällainen pipo, joka inansa liian iso Danskulle, mutta tästä tuli kiva.
 
Iso pipo, pieni pää...

Vielä olisi tarkoitus tehdä muuama tähti pipo mm. punaisesta velourista valkoisen tähden kera(sopii sitten ticketin tähtihaalarin kanssa) sekä mustasta joustofroteesta pipo valkoisella sydämellä tai tähdellä.

6 comments:

  1. kivoja pipoja teet!

    onko tosiaan nuo froteiset ja velouriset pipot talvikäyttöön? nyt niitä näkee myös paljon kaupoissa ja olen miettinyt, että missä niitä on tarkoitus käyttää.

    ReplyDelete
  2. Joo, talvikäyttöön, noissa on siis yhteensä 4 kerrosta kangasta, eli lämpimiä ovat ja ihan tosi kylmällä voi sitten laittaa vaikka vielä kypärämyssyä.

    ReplyDelete
  3. ahaa, no sitten :o) ovat varmasti lämpöisiä!

    ReplyDelete
  4. Onpas nyt pää sekaisin, siis 2 kerrosta on kangasta ei neljä :/ Tuo valkoinen on ohuempi, kun joustis on ohutta, mutta menee sitten sen kypärämyssyn kanssa. Tuo oliivipipo taas on paksu, kun molemmat joustofroteet on paksuja.

    ReplyDelete
  5. Kivoja pipoja! =)

    Edelliseen postaukseen vielä kommentoin, meillä joulupaketteihin eksynee Brion junarataa ja Duploja. Varmaan jotain muutakin kivaa. Ehkä myös vaatteita, niitä tosin tulee muutenkin ostettua ja saa sitten sukulaisilta lahjaksi että ite voisin keskittyä vain lelujen paketoimiseen... =)

    ReplyDelete
  6. Tosi kiva pipon malli! Pitäisi itsekin innostua, kun kuopukselta puuttuu (haalariin sopiva) korville ulottuva myssy. Kun vaan saisi aikaiseksi. Näistä sinun hienoista pipoista voisin kyllä saada vähän inspiraatiota.

    ReplyDelete