9 Jan 2010

2 X Ticket, 2 X Molo Kids


 

Hmm...miten tähän ollaan päädytty?

Meillä kävi hieman hassusti tuon punaisen Molon haalarin kanssa. Tilasin sen nimittäin sieltä nettikaupasta, muttei maksettu, kun sitten päätin ostaakin sen 92cm mustan. Laitoin sinne kauppaan sitten sähköpostia, että peruutan tilaukseni, kun löysin uuden.

Vastausta ei kaupasta ole tullut, ja puku saapui toissapäivänä postista!! Laitoin vielä uudelleen mailia, muttei edelleenkään ole vastattu, joten odotellaan. Olen aivan ihastunut tuohon pukuun ja yllättäen se onkin todella sopiva! Meiltä lähtee nyt sitten tuo 74cm  vihreä Ticketin baby baggie myyntiin asusteiden kera ja täksi lopputalveksi käyttöön jää tuo molo ja tähtiticket!

Avasin nyt sen toppahaalarinfosivuston, se on täällä.
Laittakaa vaikka linkkiä blogeihinne tms. jotta ihmiset sinne löytävät.


3 comments:

  1. onko tuo 74 haalari reilu? minkäikäiselle menee? mihin hintaan olet sitä myymässä?

    ReplyDelete
  2. Haalari on reilu, kun on sitä vanhempaa mallia. Meillä se menisi vieläkin ihan hyvin, mutta tuota toppaa on sen verran nyt, että laitan myyntiin. Hihoista tuo puku on jäämässä lyhyeksi, mutta edelleen menee hyvin.

    Dansku on nyt siis 1v4kk ja pituutta 75-78cm. Hintaa en vielä tiedä, kun laitan ainakin 2 pipoa ja yhdet rukkaset mukaan pakettiin. Laitan luultavasti huutikseen ja katsoo sitten millä hintaa se menee.

    ReplyDelete
  3. Voih,tuo tähtihaalari on ihana!

    ReplyDelete