23 Nov 2011

Some black and white

And....sorry, but just a few more images of our pink living room. It is now spiced up with a touch of black and white though :)

Ja taas lisää kuvia olkkarista. Tänään hain Ikeasta vielä tietokonepöydän sekä apupöydän sohvan viereen. Seinät huutavat vielä koristuksia ja verhot vaihtuvat harmaisiin(sivuille kuitenkin jää tai tulee uudet vaaleanpunaiset verhot), kunhan saan ne ensin pestyä. Ektorp- pikkusohvan päälle tuli Ikeasta mukaan musta-valkoraidallinen peitto ja se saa siihen toistaiseksi jäädäkin, jottei huone ole liian pehmoinen.

Nyt on olkkari siis ihana ja tällä on ihana oleskella. Muu asunto onkin sitten kuin pommin jäljiltä, joten sen kimppuun seuraavaksi ;)

 Kirjahylly vaihtoi paikkaa toiselle seinälle.
 Hemnes apupöytä sai alleen Deko sekä Milk- lehtiä. Laatikossa pidetään mm. kaukosäätimiä(ainakin niitä, jotka eivät ole joka päiväisessä käytössä).
 Tietokonepöytä sai paikan ikkunan vierestä, jossa se on melkein huomaamaton. Tarpeeksi pieni ja kivan simppeli ulkomuodoltaan. Raitapeitto on pirtsakka ja tosi pehmoinen. Myös iso, joten alle mahtuu köllöttelemään ja katselemaan leffaa :). Muovipuun alla on väliaikaisesti tuo jakkara, kunhan keksin sille jonkin toisen alustan.
Tuolle kukalle ostin uuden, valkoisen ja isomman ruukun ja todennäköisesti se tulee jäämään lattia tasoon tuonne nurkkaan.

Valitettavasti kuvat ovat taas tällaisia ns. zoomattuja, kun kamerassa vain zoomi, eli isoa kokonaiskuvaa ei sillä saa. En halunnut ottaa kuvia salamalla, joten kuvat eivät ole mitään teräviä, mutta, you get the picture :).

Blogin värityskin muuttui hieman jouluisemmaksi, mitäs pidätte?

No comments:

Post a Comment