11 Dec 2011

Winner & Fortuna

Sorry, this post is in Finnish only.

Anteeksi ensinnäkin, että The Organic Companyn arvonta on kestänyt näin pitkään. En ole ehtinyt arpomaan, mutta nyt on arvottu ja punaisen rievun voitti:
Onnea! Otathan Elmiira yhteyttä sähköpostitse, niin saan rievun sinulle vielä jouluksi.

Ja tänään kävin kirppiksellä. Silmiini osui Fortuna- peli, jota eräs pariskunta katseli. Ajattelin, että he se ottavat, mutta jättivät kuitenkin taakseen. Sitten ajattelin, että ehkä hintaa oli paljon. Kävin kurkkaamassa ja nappasin täysin uudenveroisen, siistin Fortuna- pelin meille hintaan 15€. Kaikki oli mukana kuulia myöten(ja se kuula-astian kansikin, vaikkei kuvissa näy). Hieman oli likainen(pölyinen), mutta rätin avustuksella on nyt kuin uusi.


Meillä oli tällainen joskus mökillä ja tykkäsin pelata tällä kovasti. En tiedä mihin se on sieltä hävinnyt ja aina olen haaveillut itselleni tätä. Danskukin on jo sen ikäinen, että osaa hyvin pelata. Mielestäni erittäin hyvä hinta, kun peli on niin hyvässä kunnossa, ovh kun on n. 70€.


3 comments:

  1. Hyvän löydön olet tehnyt! Ainut mitä lapsuuteni leluja on säilynyt on juuri tuo Fortuna-peli. Lapset ei sitten mummolassa juuri muuta teekkään kun pelaa sillä.

    ReplyDelete
  2. Meillä on tallella omani lapsuudesta, kiva peli tosiaan pelata sekä aikuisten että lasten.
    Nerokas keksintö !

    ReplyDelete
  3. Oi fortuna <3
    Harmi kun meidän lapsuuden peli on varmaan kuskattu jonnekin kaatikselle =(

    ReplyDelete