4 May 2012

Nova Star + Geggamoja

I recently posted about a webshop called KidsBrandStore. A while ago we received a package from them including 2 pairs of Nova Star trousers and a Geggamoja jacket. 

Postasin jokin aika sitten KidsBrandStoresta ja saimme valita muutaman vaatteen heidän valikoimastaan. Tilasin meille kahdet Nova Starin housut sekä Geggamojan ohuen trikootakin. Takki on meillä ollut jo käytössä ja olen todella tyytyväinen. Nova Starin housuja emme ole vielä kokeilleet. Koko niissä on 98cm, mutta vastaa kyllä ehdottomasti vähintään 104cm ellei jopa 110cm, eli ovat TODELLA isot :). Nämä ovat kyllä sellaiset, jotka kutistuvat hieman pesuissa, eli tulee kyllä tässä käyttöönkin.

Onko teillä kokemuksia Nova Starin isosta koosta? Entä Geggamojan laadusta?

Kiinnostaisiko ketään meidän talvikengät? Muutama pari olisi myyntiin tulossa...mutta kiinnostaako näin keväällä ostaa?(koot 26 ja 27). Muutama muukin vaate varmaan lähtee myyntiin piakkoin. 

Muistattehan myös, että kauttani saa ostettua kevään Arauto Rapin kenkiä. Sähköpostia vain tulemaan, niin annan lisäinfoa!

18 comments:

  1. Koko on todella iso Nova Starilla ainakin housuissa. Meillä poitsulla koko 92 ja housut vastaavat ainakin 98 kokoa. Onneksi käännettävillä lahkeilla jo juuri ja juuri pystyy käyttämään.

    Meillä nuo samat siniset verkkarit nyppääntyi harmittavasti ensimmäisessä pesussa. En kuitenkaan jaksanut alkaa palauttelemaan, kyllä niitä kuitenkin hyvin voi käyttää. Harmitti vaan, kun kuvittelis tuohon hintaan olevan hiukkasen laadukkaampaa materiaalia. Siniset verkkarit eivät juurikaan kutistuneet pesussa.

    Meillä on lisäksi Safari Trousersit ja niissä on laatu parempi! Pesussa ei käynyt kuinkaan, ovat kuin uudet. Ovat tosin ihan erilaista materiaaliakin...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Meillä nyt yhdet collegehousut kokoa 92, jotka pesussa kutistuneet ja ovat juuri sopivat 96cm pitkälle.
      Harmi nuo teidän verkkarit :(. Toivottavasti meille ei käy noin, ainakin aiemmat verkkarit(hamaat ja punaiset) säilyivät tosi hyvinä.

      Delete
  2. kengät kiinnostaa jos olisi sisämitaltaan n. 16cm :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pitää mitata. Laitatko sähköpostia, niin voin vastata sinne kuvien kera :)

      Delete
  3. Meillä on ollut Nova starin farkkuja lähinnä. 86 kokoiset laitoin myyntiin, kun pikkumies alkoi olla n. 90-senttinen. Eli minusta noissa se paras käyttöikä on just sen koon pituisena, mutta mahtuu vielä ylikin.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Meillä taas farkutkin olleet kokolappuunsa nähden isompia. Eli aina kokoa pienempi kuin mitä muuten käytetään.

      Delete
  4. Kokemuksia on molemmista. Nyt 92,5cm pitkälle Johannekselle Nova starin 92cm college housut ovat sopivat REILUT. Isoa kokoa siis ovat.
    Nova starin college on hyvän tuntuista, mutta melkoisesti on hintaansa nähden punaiset housut haalistuneet. :(
    Geggamojan svetari on ollut aktiivisessa käytössä nyt keväällä. Minusta se tuntuu tosi hyvälaatuiselta: ei ole nukkaantunut pesussa, on ihanan pehmeä ja värit eivät ole haalistuneet tippaakaan.
    Geggamojaa himoitsen meille lisää!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Meillä kanssa 92cm collegehousut ja D nyt n. 96cm pitkä. Ovat juuri sopivat, mutta ovat kyllä pesuissa kutistuneet. Meillä on ollut aika paljon Nova Staria ja ainoastaan paidoista on hieman negatiivista kokemusta.

      Delete
  5. talvikengät eivät kooltaan varmasti natsaa meille, enkä ihan vielä uskalla ensi talven kenkiä ajatella, joten ne eivät kiinnosta.

    ReplyDelete
  6. Riippuu varmaan mitoituksesta (lapsen siis) onko reiluja. Meillä ainakin harmaat golleget 98 cm jo tosi pienet 102 cm pitkälle, eli mielestäni vastasivat kokoaan, mustat vuorelliset housut haalistuivat jo ekassa pesussa :/ vaikka pesin värillisten pesuaineella. laatu siis taitaa vähän vaihdella.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Meillä D on nyt 96cm pitkä ja vaikka emme ole housuja kokeilleet, on ne kyllä tosi ison näköiset. Meillä normaalisti nyt käytössä Me&I koko 98/104 housuissa ja Mini Rodinilta 104/110. Voisinkin tehdä vähän vertailua noihin Nova Stareihin.

      Delete
  7. Meillä Nova Starin farkut koko 98 ovat todella pitkät 97cm pitkälle persjalkaselle =) Käys muuten osallistumassa arvontaan =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jep. Isoja ovat :). Pitää käydä kurkkaamassa arvonta ;)

      Delete
  8. Mä tilasin täksi talveksi (joka täällä siis on nyt alkamassa) meidän 100cm pituiselle pojalle NovaStarin farkut kokoa 104cm kun olin kuullut että ovat reilua mitoitusta. Nyt olen sitten ihmetellyt voiko noissa olla kokomerkintä väärin vai olenko tilannut jotkut harvinaisen lökämalliset farkut kun ainoa joka niitä pystyy tällä hetkellä käyttämään on noin 110cm pitkä tyttömme ja farkkujen peffakohta lököttää hänelläkin aivan liian alhaalla. (Tällä samalla tytöllä muut farkut jotka ovat tällä hetkellä käytössä ja sopivan kokoiset hänelle ovat Esprit ja Mossimo kokoa 116cm.) Meillä siis valitettavasti taisi jäädä NovaStarin housujen kokeilut tähän ekaan kertaan. :p

    Ja siis tuo peffan lököttäminen ei mua sinänsä haittaisi - varsinkin pojalla se olisi ihan hauskan näköistä, mutta ihan liika lököttäminen haittaa kyllä pyöräillessä ja kiipeilytelineissä kiipeillessä, siksi en ole uskaltanut noita pojalle ollenkaan vielä pukea hoitoon päälle.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Farkutkin on kyllä tosi isoa mitoitusta. Meillä taisi jemmassa olla koon 98cm farkkuja, mutta luovuin suosilla, kun niitä olisi saanut säilöä pitkään. Harem- mallisethan ainakin ovat sellaiset lököttävät.

      Delete
  9. Geggamojassa laatu on korkea. Munkaan mielestä varit ei men miksikään ja kankaasta pysyy nukka pois, suosittelen :) Itse ostan usein alesta kun nmuutoin ovat niin hintavia.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Joo, olen ollut nyt vielä ainakin tyytyväinen. Trikookin on ihanan napakkaa ja sopii hoikalle :)

      Delete