17 Dec 2012

First day of holiday

We had our first day of winter/christmas holiday today with the little man. We had to go do some presents shopping, so we did. During the weekend we also organised his room to make it cleaner and hiding more of his toys in drawers. I am guessing he likes his holiday as he wanted to be very funny for the camera :). His outfit includes a PO.P t-shirt and Molo jeans.

Meillä on D:n kanssa tänään ensimmäinen Joululomapäivä ja se alkoi hassuttelulla sekä ostosreissulla. Sain onneksi muutaman lahjan ostettua, joten enää ei montaa puutu. Menin myös sekaisin Seppälän vauvanvaateosastolla ja napsin kassiin kasan -40% vaatteita. Nuo ovat kyllä hurjan söpöjä ja kuulemma vielä hyvän laatuisia.
Viikonloppu meni siivotessa D:n huonetta uuteen uskoon. Ikeasta haettiin toinen Malm- lipasto ja nyt kaksi lipastoa imaisee ison kasan leluista(mm. duplot ja brion junaradan).
Tällaisia kuvia tuosta ukkelista melkeimpä nykyään saa ;).


Expedit piti hävittää, mutta pakko oli säilyttää, kun ei tuolle kirjamäärälle löytynyt muutakaan paikkaa :(. Missä teillä säilytetään kirjoja?

Kaksi Malmia vetää lelut...vanhempi on vain kivasti tummempi väriltään kun tuo uusi :P.

Ideaparkissa.
Seppälä baby ostoksia ♥.

D:n paita on PO.Pin uusi kaupunkipaita ja housut Mololta syksyllä saadut farkut. Molemmat kokoa 104 ja juuri sopivat.

Huomenna tiedossa kyläilyä ja ehkä lisää pakollisia ostoksia...


2 comments:

  1. Seppäläm vauvan vaatteet näyttää tosi kivoilta. Olen niitä joskus kaupassa hypistellytkin. Harmi vain, että ei ole ketään kenelle ostaa niitä.

    Meillä on yläkerran aulassa kiinteät kirjahyllyt, jotka edellinen omistaja on rakentanut. Niihin mahtuu kiitettävästi kirjoja, joten siellä säilytetään sekä aikuisten että lasten kirjat.

    ReplyDelete
  2. Mekin oltiin tänään Ideaparkissa ja toki Ikeassakin käytiin,
    Pinjalla on tosi pieni huone ja tuo Expedit hyllykkö on oikeastaan ainut järkevä säilytysratakisu sinne, nyt ostin sellaisen pienen kuutionmuotoiset Expeditin jatkoksi tuolle hyllykölle kun alkaa loppua säilytystila neidin huoneesta, juurikin ison palapeli ja kirjamäärän takia, ne syövät niin ison osan lokerikkotiloista.

    ReplyDelete