22 Oct 2013

Ideas for a living room


Tässä olisi ensimmäinen sisustusaiheinen postaus :). Olkkari on yksi huoneista, joka aika pitkälti menee uusiksi. Me tarvitsemme tv-tason, maton ja työpöydän ainakin. Uudessa kodissa on tuollaiset saarnin väriset laminaatit ja valkoiset seinät, joten en halua kaikkia huonekaluja valkoisiksi. Sohvaan meillä on sekä valkoiset että nuo harmaat päälliset, joten niilläkin voi ilmettä muuttaa kivasti. 

Tv-taso en ihan välttämättä ole tuo stockholm mikä kuvassa, mutta jotain tuota tyyliä ja mieluiten valkoinen. String- hyllyjä tulisi kaksi kappaletta ja ne levittyisivät kolmen hyllyn levyiseksi tv:n yläpuolelle. 

Työpöydäksi mietin ikean valkoisia pukkijalkoja sekä mantyviiluista paksua pöytälevyä. Lelukoriksi ferm livingin vaaleanpunainen kori :). Seinälle mietin vielä jotain kivaa sisustustarraa ja julisteita/vaokuvia/tauluja. Mutta pääasiassa sisustus olkkarissa olisi jokseenkin saman tyylinen kuin ylläolevassa kollaasissa.

Mielipiteitä, ideoita, vinkkejä saa antaa ehdottomasti :).

1 comment:

  1. Hyvältä näyttää! Tuo Ikean TV-taso ja saman sarjan vitriini oli muutes ihan yllättävän kivan näköisiä livenä :). Passaa hyvin tuonväristen String-hyllyjen kaveriksi :)

    ReplyDelete