18 Nov 2014

After party!

Työharjoitteluni on täydessä vauhdissa, pari viikkoa vielä ja sitten pääsen "joululomalle"..kieltämättä odotan lomaa nyt, sillä kevät tulee koulun osalta olemaan todella raskas ja pitkä. 
Juhlin viikonloppuna 30- vuotispäivääni(eilen virallinen päivä) syömällä hyvin ja juhlimalla sukulaisten ja perheen kera viikonloppuna. Olen saanut myös laitettua kotia kodikkaammaksi ja laittamalla valoja. Tykkään kovasti erilaisista jouluvaloista ja kynttilöistä ja niitä meiltä löytyykin, jonkun mielestä ehkä liikaakin, mutta itse tykkään.

Vaikka muutostamme on "vain" neljä kuukautta, on vielä paljon tekemättä. Toisaalta ihan hyvä, sillä hiljaa hyvä tulee, mutta välillä kieltämättä ahdistaa tekemättömät hommat. Poikien huoneeseen olen katsellut tauluja ja tänään bongasin tuon mahtavan tiikerijulisteen joka pääsi heti seinälle. Keittön päätyseinää olen yrittänyt saada kodikkaammaksi ja nyt se onkin jo aika täyteläinen :P.

Ferm Livingin kalenteri pääsi olohuoneen seinälle odottamaan pikkuisia paketteja. Kalenteri on pääasiassa O:lle sillä D sai Lego- kalenterin. 

Kirpputorilta olen myös tehnyt hyviä löytöjä, kuten mm. tuon kuvassa olevan messinkisen vanhan lyhdyn. Lisäksi löysin vanhan naulakon, joka tulee eteiseen, ei tosin naulakon virkaa toimittamaan, mutta saa yllensä jotain muuta kivaa :).

Oletteko jo valmistautuneet jouluun? Löytyykö teiltä paljon jouluvaloja ja kynttilötä?

4 comments:

  1. Talvivalot terassilta ja toiset odottaa vielä asennusta. Joulua hiukan ollut koko vuoden kun Majlegin tontut ajelevat reellä lasten leikeissä 😄

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ihanaa! Meilläkin valot parvekkeella ja lyhdyt myös :D. Nuo tontut on ihania.

      Delete
  2. Myöhästyneet synttärionnittelut!

    Meillä ei vielä joulua olla juurikaan ehditty tai jaksettu laittaa, mutta ideoita olisi pää tulvillaan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos ♥. Ideoista ei ole enää vaikea toteutukseen ;). Itselle nämä synkän mustat illat antavat hyvän syyn tuoda paljon valoa jouluvaloin :).

      Delete