11 Dec 2014

Christmas presents! :)


Huh! Vihdoinkin on koulu ja työharjoittelu + ensimmäinen näyttö takana ja Joulun odotus voipi alkaa. Havahduin tänään myös siihen, että Jouluun on alle 2 viikkoa aikaa! Kuinka nopeasti se onkaan taas tullut. Lasten lahjat on onneksi ostettu, muille täytyy vielä jotain pientä katsella. 

Lasten lahjoja siis kuvassa...tänä Jouluna D saa paljon legoja ja päätin nyt ostaa hänelle noita Friendsejä ihan sillä, että saa eri värisiä palikoita ja onhan nuo nyt aika kivojakin. Tulossa myös Lego Movie- jäätelöautolego, Tatu ja Patu peli sekä jotain muuta sukulaisilta. Englannista on ainakin tulossa Toy Story legopaketti, Näin koulutat lohikäärmeestä tuttu Hikotus- asu ja Nextin yökkäreitä molemmille. Yhteiseksi lahjaksi pojat saavat tuon Flexi trax Lentsikat- radan.

O saa yökkäreiden lisäksi Duplopaketin, Perunapään, Autot- autoja, possupankin sekä Hugo- koiran. Englannista tulossa jotain pientä vielä lisäksi ja sukulaisilta ehkä jotain extraa. O on autohullu, rakastaa yli kaiken autoja, joten niiden kanssa ei voi mennä vikaan :). Myös koirat ovat IN, joten toivottavasti Hugosta on iloa pitkäänkin.

Mitä teidän 2- ja 6-vuotiaat saavat lahjaksi, mitä ovat toivoneet? 

10 comments:

  1. Kivoja lahjoja tulossa teille!!

    Meillä 2-vuotiaalle on tulossa kylpytakki, lakanoita ja talvikengät käytännön lahjoina ja muuten sitten noudatetaan samaa linjaa; autoja, legoja, kirjoja..

    Alkuvuodesta 7 täyttävä saa kännykän, kiekkovarusteita, uudet uikkarit, futsal-pallon... Urheilumiehiä :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kuulostaa kivalta! Me mietitään tuota puhelinta vasta vuoden päähän, tosiaan Elokuussa meillä täytetään 7v ja aloitetaan koulu, josko sitten tarvetta. :)

      Delete
    2. Samoin meillä aloitetaan koulu ensi syksynä. Mietittiin että oppii käyttämään puhelinta kunnolla ennen sitä kun saa jo vähän aiemmin. Ja esikoisemme kun kulkee jo niin kovin noissa peli- ja harjoitusmenoissaan. Ja eniten toivoo omaa kännykkää :)
      Hullultahan se kuullostaa että 6 vuotias saa kännykän kun itse on ollut 15v kun sai ekan kännykän mutta niin se maailma muuttuu..
      Sori muuten, näytti tulleen tuo eka kommenttini ilman nimimerkkiä..

      Delete
    3. Meillä ei tuo vielä ymmärrä puhelimen päälle, niin että voisi vielä antaa sellaista eikä onneksi osaa vielä toivoakaan :P. Ehkäpä tosiaan sitten vasta vuoden päästä.

      Delete
  2. meillä tuo tatu ja patu peli ja harmikseni layout tosi huono, tarkoitan, että nappulat ei mahdu niille tarkoitettuihin palleroihin eli jäänyt pölyttymään kaappiin. muuten tatu ja patu iskee kirjojen muodossa täysillä
    - Lili-

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oi ei :/. Toihan on tosi harmi jos on tollain...Noh toivottavasti tulee pelattua kuitenkin ja onhan siinä sitten kartta jota voi opetella jos ei muuten :D.

      Delete
  3. Meille tulee pojista toiselle Pintoy puinen paloauto palomiehineen (6v) ja toinen (4v) saa Micki autohallin ja Le Toy Van pikkuautosetin puiset nekin. Siinäpä ne lahjat.

    Laura sekä pojat Eetvartti ja Iisakki

    ReplyDelete
    Replies
    1. Puiset lelut on niin ihania ♥. Itselin olen ihaillut sitä Pintoyn paloautoa myös, mutta sellaisia isoja autoja löytyy jo sen verran monta, ettei mahdu enää joukkoon :(.

      Delete
  4. Meillä 6-vuotias poika tulee saamaan mm.legoja (chima + city), radio-ohjattavan auton, Bruderin ajoneuvoja, Sikun traktorin, pilkkijakkaran, vaatteita, lumipotkulaudan. Meiltä itseltä pitäisi vielä joku lautapeli hommata.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kuulostaa hyvältä! Legot on aika varma lahja tän ikäiselle, niille toki joita legot kiinnostaa. Autoista tykätään myös meilläkin :).

      Delete