7 Mar 2015

Mini Rodini + Gugguu

Tällä viikolla julkaistiin taas eri mallistoja mm. Mini Rodinin sekä Gugguun drop 2:set. Itse olin viikolla koulussa ja töissä, mutta onneksi kuitenkin ehdin Gugguulle tekemään tilauksen. Rodinin tilausta en vielä ole tehnyt, mutta pari juttua ehkäpä meille tulee.

Gugguulla on trikoopaidat ihanan slimmejä malliltaan, joten sopii hoikalle O:lle täydellisesti. Hänelle tilasinkin yhden trikoopaidan. Kaveriksi tilasin baggy- housut ja D:lle samanmoiset myös.
D:lle tulee siis nuo ice blue- housut ja O:lle nude- housut ja ice blue paita.

Vähän varuillani olen noista housuista, koska D:n aiemmista housuista rupesi vähän käytön jälkeen repeämään taskujen kulmat itse kankaasta, eli kulmissa mojovat reijät :/. Toivotaan että laatu olisi nyt parempaa.

Mini Rodinin drop 2:ssa ei kovin montaa ihanuutta ollutkaan, onneksi, mutta yllä muutavat lempparit. Takkeja ei tarvita, mutta jos tarvittaisiin niin valkoisen ja valas- takin olisin ostanut pojille! Harmittelin juuri, ettei valasta löytynyt lainkaan unisex t-paitana vaan vain wing- hihaisena :/. Joten jos D:lle jotain tilaan, niin tuon valaan toppina. O:lle sitten voisin hyvin tilata tuon delfiinikuosisen t-paidan.

Ja pakko mainita, että kaikkein kamalin näkemäni kuosi lastenvaatteissa tuli tässä dropissa, nimittäin tämä..
Tämä kuosi varmasti jakaa mielipiteitä ja omani on, että se on kamala! En voisi kuvitellakaan omille pojille tai edes tytölle tällaista...jotenkin kovin mauton. Mitäpä muut olette mieltä? Ihana vai inhokki?

11 comments:

  1. Meille tulee nuo merenneidot! :D Aivan ihanat! Juuri niin rodinimaista, toisinkuin nuo delffiinit. Delffiinit on liian iloisia ja suloisia, rodinin kuosit kun yleensäkin on vähän rajumpaa; pellekalloa, darrapupuja, pinguista ja niiden silmistä puhumattakaan! :D Jäin myös harmittelemaan, ettei valaista tullut kuin wing-hiha teeppari, joten meille tulee toppi sitten ja vähän muutakin. Gugguulta lähti muutamat pantsit ja loput sitten lapsimessuilta, jos sattuu löytymään :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Joo, noi merenneidot tosiaan jakaa mielipiteitä, mua ei haittaa ns. erikoiset kuosit darrapupuineen ja pellekalloineen, mutta kun ruvetaan puolialastomia miehiä ja naisia laittaan lastenvaatteisiin niin häiritsee omaa silmää ;). Ihanaa kuitenkin että niistäkin ihmiset tykkää ja ihanaa että kaikille löytyy mieluista! :)

      Delete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. Mä jäin nuolemaan näppejäni Gugguiden suhteen. Olin itse ekaa päivää uudessa työpaikassa niin ei siinä oikee kehdannu ruveta kyttäilemään koneen ääressä :D Toivottavasti saadaan kuitenkin jotain myöhemmin lapsimessuilta tai sitten kun tirkoita tulee lisätilaus...
    Merenneidoista oon kyllä ihan samaa mieltä! Ihan kauhee kuosi :D Mini Rodini on kyllä siitä mielenkiintoinen merkki, että yleensä mallistosta löytyy aina jotakin tosi ihanaa ja jotakin sellasta, mitä et koskaan ikinä vois kuvitella pukevani lapseni päälle :D Onneks meitä on moneen junaan!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mulle osui sopivasti vapaapäivä kun Gugguut julkistettiin, että sain 92cm kokoisen paidan ja housuja olikin jo valmiiksi meidän koossa. Onneksi en ole ainoa joka noista merenneitomiehistä ei tykkää ;).

      Delete
  4. Nuo merenneidot on musta mauttomat. Gugguu ihastuttaa täälläkin, vaikkakin meille ei tältä keväältä oo tullut vielä mitään.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ovat! Innolla odotan Gugguun pakettia, lähinnä tuota ice blue- väriä kun en ole livenä vielä nähnyt! :)

      Delete
  5. Meillä gugguun colleget on revennyt täsmälleen samasta paikasta ja molemmilta puolilta... ja meren"neito"... olen täsmälleen samaa mieltä että nyt on jotenkin mauttomuus huipussaan. Yleensä kyllä rodinit uppoo pellekalloja myöten! Kata

    ReplyDelete
    Replies
    1. Harmi että teilläkin Gugguut revenneet :/. Ja hyvä etten sentään ole ainoa joka ei merenneitomiehistä innostu :P.

      Delete
  6. Tämä paita on vielä kauheampi....
    http://www.oiidesign.se/mini-rodini/s/95

    ReplyDelete
  7. Kauhistuin itekin kun noi merenneidot näin, ihmettelin ettei aikaisemmin tullut mitään kommenteijä tästä kuosista, en pukisi lapselleni! Mutta maulle ei voi mitään, joku tykkää joku ei.

    ReplyDelete