12 Nov 2015

Baby's coming soon!

Päivät käyvät vähiin 4-henkisenä perheenä. Ensi viikolle on sovittu sektiopäivä, joten sitä odotellessa menee loppuviikko. Vauvaa varten on melkein kaikki kasassa, pinnasänky kaipaa vielä maalia ja jotain pieniä ostoksia täytyy vielä tehdä...siivouksesta puhumattakaan, mutta muutoin kaikki rupeaa olemaan kasassa. 
Sain pari päivää sitten O:n vanhan kaukalon takaisin lainasta ja pääsin pesemään sen kankaat. Kaukalo on taas kuin uusi. Kaukaloon hommasin BabyNest Dauni- untuvapussin, joten vauvaa ei hirmuisesti talvellakaan tarvitse automatkoille pukea. 
Vaunujen sisällä on Elodie Detailsin vaaleanpunainen untuvapussi ja vaunuverhoksi koristelin perus mustan Dookyn silitettävillä strasseilla. Rungossa on mustaa heijastintarraa ja vielä lisänä ihana pöllöheijastin. Vauva sen sijaan saa tuijotella Ainun roikkuvaa pupua :). 
Hoitopöydältä löytyy hoitoalusta, valaisin, peitto, sukkahousuja, harsoja, vaippoja, kosteuspyyhkeitä, rasvoja, liivinsuojia sekä tutit. Laatikoissa on vaatteet ja alhaalla sivukorissa leluja. 

Tänään hain käytettynä äitiyspakkauspeiton + tyynyn ja 3 settiä pussilakanoita. Muutamat lakanat meiltä löytyi jo ennestään ja noilla nyt luulisi pärjäävän vauva-ajan. 

Hurjaa kuinka lähellä synnytys on! Nyt vain odotellaan kiltisti ;).

2 comments: