24 Mar 2016

Neljä kuukautta

Meidän ilopilleri tuli 4 kuukautta viime viikolla. Tänään kävimme neitokaisen kanssa neuvolassa ja tuoreet mitat olivat paino: 6945g ja pituus 61.7cm. Paino tulee hienosti keskikäyrällä, pituus normaalin mukaan -1 käyrällä :). Neiti on meidän lapsista painonsa puolesta isoin, pituudessa toistaiseksi reilun 1cm isompaa veljeänsä jäljessä.

Amy on aurinkoinen pikkutyttö. Hän herää joka aamu hymyillen, eikä muutenkaan itke jollei ole väsy tai nälkä. Jossain vaiheessa, kunhan ehdin, ajattelin pikkuhiljaa kokeilla kiinteitä. Tällä kertaa ajattelin kokeilla bataattia ensimmäisenä.

Amy on veljiään liikkumisessa toistaiseksi hitaampi, syynä tosin osittain se, ettemme ole hirveästi häntä lattialla pitäneet vielä. Amy ei vielä käänny eikä yritä mahallaan ollessa kurkotella leluja...kieltämättä minusta se on vain ihanaa että tällä ei ole toistaiseksi mihinkään kiire :).

Pääsiäiseen emme ole mitenkään erityisesti valmistautuneet, vietämme sen kotona. Muutaman viikon päästä on tiedossa reissu pk- seudulle, kun lähdemme käymään Lapsimessuilla! Tällä kertaa varasin yön hotellista, jottei tarvitse samana päivänä ajella niin paljoa. Otamme siis rennosti ja nautimme!

Sunnuntaina järjestämme pihapiirin lapsille "munajahdin" eli piilottelemme pihalle munia ja lapset saavat etsiä. Voinette arvata että lapset odottavat tätä kovasti. 

Mitä suunnitelmia teillä on pääsiäiseksi? Entä oletteko menossa Lapsimessuille?

No comments:

Post a Comment