25 Dec 2016

Hyvää Joulua!


Toivotan kaikille oikein ihanaa Joulua ja Uutta vuotta. Blogi onkin hiljentynyt huomattavasti, kolmen lapsen kanssa tuntuu ettei mitään enää ehdi normaalin elämisen ohella :D....jolloin mm. kuviakaan ei tule otettua, eikä mitään kummallista tapahdu. 

Meillä kävi eilen pukki ja lapset saivat kaikki juuri sopivasti lahjoja. Lahjoja oli niin vähän, että jopa lapset mainitsivat vähäisistä lahjoista :D...hyvällä siis, koska saivat toivomansa lahjat eikä mitään ylimääräistä. Ensimmäistä kertaa ikinä, lahjapaperit mahtuivat pieneen H&M kassiin :D...kun yleensä ne eivät mahdu edes isoon Toys R Usin muovipussiin, haha! Mutta tästä on tultava tapa, muutama toivottu lahja, eikä muuta turhaa ;).

Meidän 8v sai toivomansa ohjelmoitavan robotin ja kameralla varustetun dronen, sekä yllärinä kuulokkeet sekä koko perheelle pleikkapeli. Koha 4v sai transformers rekan ja pikkuauton, star wars pussilakanasetin, Leap frog sarjan interaktiivisen kynän ja ryhmä hau- kirjan, sekä koko perheelle leikkikeittiö. Amy sai baby bornin pienen lohikäärmeen, muutaman kirjan ja pari vaatetta. Pojat saivat lisäksi vaatetta. Eli tarpeellista ja toivottua.

O täyttää ensi kuussa 4v, joten lahjoja tulee silloinkin. Ajattelin panostaa Brion parkkitaloon ja pyytää muutaman Brion junaan/osaan, leluja kun nyt jouluna ei tullut kuin pari.

Oikein ihanaa uutta vuotta kaikille!

No comments:

Post a Comment