4 Jun 2010

Ne koot

Kokoasia jaksaa edelleenkin ihmetyttää. Rupesin vertailemaan huppareita keskenään. Meillä kun kaapissa on huppareita 80cm-98cm koissa ja kaikki ovat kuitenkin sopivia.

Tässä pinossa alimmaisesta päällimmäiseksi:, Underten 2-3y/94cm, Name It 98cm, Moonkids 92cm, Lindex 86cm, Osh Kosh 12m/80-86cm, Lindex 80cm.

Name It(98cm) on selvästi joka paikasta pienempi.
Kovin paljon ei myöskään ole eroa Moonkidsin 92cm ja Lindexin 80cm huppareilla, Lindexin jopa inansa pidempi, muutoin hihoista n. 3cm lyhyempi.
Nämä ovat lähestulkoon saman kokoiset, alimmainen 86cm ja päällimmäinen 80cm, molemmat Lindex(toinen vauvapuolelta, toinen "isojen").

Eniten mietitytti tuo Name It:n 98cm, kun kaupassakin näytti hieman pieneltä. Tutkin tarkemmin ja huomasin tämän
Elikkäs niskalapussa on 98cm(kuten oli hintalapussakin), mutta pesulapussa onkin 92cm! Nyt tekee mieli käydä näyttämässä tätä Name It:n myymälässä, halusin nimittäin ehdottomasti 98cm koon. Ongelmana onkin, että me käytimme hupparia tänään ja se likaantui, joten se pitää pestä. Kuittia eikä hintalappuakaan ole tallella. 

3 comments:

  1. meillä on onnistunut vaihto lindexissä ilman kuittia ja vaate kirjaimellisesi vaihdettiin lapsen päältä - ei siis pesty sitä itse. lindexissä sanoivat, että vaihto onnistuu, koska tuntevat omansa. luulisi siis onnistuvan name itilläkin.

    ReplyDelete
  2. Hei, joo, soitin Name It:lle vielä ja saan viedä hupparin takaisin. He katsoivat muita huppareita ja löysivät samalla virheellä olevan toisenkin sieltä! Yksi huppari oli, jossa molemmissa lapuissa oli kokona 98cm, joten varasivat sen minulle. :)

    ReplyDelete
  3. Name itillä kannattaa tarkastaa ja vertailla kokoja jo kaupassa. Mä aikoinaan olin ostamassa esikoiselle mekkoa koossa 92 tai 98 ja rupesin vertaileen eri kokoja niin kas kummaa, 86-kokoinen olikin yllättäen isompi kuin 98 eli laput oli menneet sekaisin.

    ReplyDelete