12 Jun 2010

Vihreää

Teimme tänään kirppiskierroksen ja löysinkin jotain, mitä olin ajatellutkin ostaa jossain vaiheessa.
Koko on 92cm, joka oli täydellinen.
Väri on ihana.
Raikas!

Ticket to heaven, plain rain. 10€!
Missään ole ole kulumaa, ei tummentumia eikä reikiä. En tiedä onko tämä Stockan hulluilta päiviltä? Mistä sen tunnistaa?
Eikä sillä mitään väliä edes ole.
Nyt on meille syksyksi ja ensi kevääksi tarhaan välikausi puku. Meidän turkoosi plain rain (74cm) alkaakin kohta jäämään pieneksi.

Huomasin myös, että tuolla 92cm ja 74cm ei kovin paljoa eroa ollut(kun ajattelee että väliin jää vielä 80cm ja 86cm), lahkeissa ehkä 10cm ero ja hihoissa 7cm. Tuo turkoosi onkin jotain aika vanhaa mallistoa, joten on tosi reilu.

7 comments:

  1. Oih, mikä löytö. Miltä kirpparilta? :) Ihan kateudesta VIHREÄ :D Meidän vihreä plainrain on vasta koko 110, joten ei ihan heti :D

    ReplyDelete
  2. Tuo oli Pirkan Kirpputorikeskuksesta, Kangasalta. Äitini sen bongasi :)

    ReplyDelete
  3. Oho. Mä oon joskus vuosi sitten käynyt siellä enkä löytänyt mitään. Asun 10km päässä sieltä, joten vois ehkä käydä joskus vilkasemassa mitä siellä on :D

    ReplyDelete
  4. Mari: Tuo on meidän lemppari kirppis! Sieltä tehdään lähes aina hyviä löytöjä. Kannattaa kyllä käydä. Lastenvaatteita siellä on paljon ja tietty muutakin tavaraa/vaatetta!

    ReplyDelete
  5. Kävin tänään ja tein meidän tytölle ihani löytyjä :) Pojalle en löytänyt mitään. Täytyy kyllä jatkossa käydä viikottain. Oletko käynyt Jumbo kirpputorilla?

    ReplyDelete
  6. Mari: hienoa!! Se on kyllä kiva paikka, paljon on vaihtuvuutta myyjissä ja aina on uutta tavaraa! Jumbossa en ole käynyt moneen kuukauteen, sieltä en ole koskaan tehnyt löytöjä, enkä pidä sitä hyvänä kirpputorina.

    Sen sijaan, jos esim. viikolla tai lauantaina olet liikkeessä, kannattaa tsekata lastentarvikekirppis Puotikuu, Nattarissa, lähellä tuota Pirkan kirppistä. Sitten on Jankaan(tampereelle) avattu uusi kirppis, johon ei ole kovin pitkä matka tuolta Nattarista :)

    ReplyDelete
  7. Oon käynyt muutaman kerran myös Puotikuussa. Sielläkin vaan taitaa olla aika vaihtelevaa tavaraa? Leluja oon sieltä lähinnä ostanut. Toisaalta, jos kävis useammin niin sattus varmaan helmiä kohdalle. Missä se Jankan kirppis on? Mä oon laittanut viime aikoina ihan älyttömästi rahaa lasten vaatteisiin ja nyt totesin, että oishan se mahtavaa jos vois ostaa osan käytettyinä. Pojalle tykkään ostaa uusretro paitoja ja niihin en oo kyllä juuri törmännyt.

    ReplyDelete