4 Jul 2010

Popupshop

Löysin aivan ihanan merkin hiljattain. Tai olin siitä kyllä kuullut jo aiemmin, mutten ollut kiinnittänyt huomiota. Nyt olen aivan rakastunut tähän merkkiin.

Merkissä yhdistyy kaikki, mistä tällä hetkellä pidän -värit: valkoinen, harmaa, musta, luomu, materiaalit ja tietenkin mallit. Jos minulla olisi rahaa, ostaisin mallistosta kaikki vaatteet.

Meille kuitenkin nyt ensimmäiseksi kotiutui tämä v-neck sweater:
Paita on kokoa 2-3y ja on todella reilu. Sanoisin että vastaa 98cm kokoa. Meille tämä on vielä jätti, joten menee säilöön(harmi), mutta otamme sen innolla esiin, kun Dansku on siihen sopiva!
Seuraavaksi haluan ehdottomasti tuollaiset slimmit farkut. NIIN ihanat!

Psssst...Popupshop.net avaa piakkoin oman nettikaupan!

I have absolutely fallen in love with this brand. All the clothes are organic and the colors are excellent. All of the designs are gorgeus as well and I would buy all of them if I could.

3 comments:

  1. Joaksella on melko paljon popupshopin vaatteita ja tykkään niistä kyllä valtavasti! Harmi vaan, ettei ne ole melkein koskaan alessa. Toisaalta nyt kun kasvu on jo sen verran hidastunut, että sama koko menee melkein vuoden verran, niin raaskin ostaa jo jonkin verran normaalihinnoillakin. Silloin vauva-aikana, kun yksi koko meni ehkä sen pari kuukautta asia oli ihan eri.

    ReplyDelete
  2. Niimpä, harmi ettei ole juuri alessa :(. Muutoin olisin voinutkin ostaa enempi. Saa nähdä onko heidän omassa nettikaupassaan joskus aleja, toivottavasti!

    ReplyDelete
  3. Meillä on Popupshopin baggyt housut (kokoa 98 ja menevät jo nyt) ja on kyllä tosi kivat! Enemmänkin voisin huolia, ehkä sitten syksymmällä voisin hommata jos tulee uusi mallisto.

    ReplyDelete