14 Aug 2010

If we needed

Kävin pitkästä aikaa kurkkimassa H&M:n sivuilla. Jos meillä tulee tarvetta, tällaisia voisin ostaa. Ainoa todellinen tarve on toppahousuille, jotka löysinkin ja hintakin on kohdillaan.

Nämä meille siis hankin, tulee Nova Starin toppatakin kanssa kaveriksi.
Jos olisi tarvetta toppahaalarille, voisin hyvinkin tämän ostaa.
Housujen tai haalarin kaveriksi parit pipot! Tuo karvapipo on aikas magee!
Rukkasia voisi kokeilla.
Tennareita vaikka ensi kevääksi.
Nämä on ehkä pakko saada syksyksi, tosi hienot!

Onkos teillä hyviä/huonoja kokemuksia H&M:n ulkovaatteista ja asusteista?

10 comments:

  1. Joakselle just tuli tänään h&m:n tilaus syksyä ja talvea ajatellen. Tilasin noi toppahousut koossa 98(tosin sen halvemman version eli ilman noita henkseleitä) ja vaikutti ihan ok:lta. Vyötäröltä tosin saattaa olla aavistuksen liian löysät ja samoin lahkeensuu melko leveä, joten pitää katsoa kiristänkö niitä itse jotenkin. Mutta hinta ja laatu tosiaankin on kohdallaan, muistaakseni kun sen 9,9e maksoi. Rukkaset kanssa tuli varahanskoiksi. se 2-4v koko oli melko iso, mutta voi kyllä varmaan käyttää jo tänä talvena. Samoin tilasin ne fleece-lapaset ja ne oli yllätyksekseni tosi paksut ja lämpimät. Ei tosin kestä vettä, mutta hyvät silti esim. pyöräretkille tai muille syysulkoiluille, milloin ei ole tarkoitus varsinaisesti riehua lumessa/loskassa. Ne oli myös sopivamman kokoiset kuin noi topparukkaset.

    Mullakaan ei ole noista talvijutuista sen enempää kokemusta, mutta uskalsin tilata kokeiluun, koska olen ollut tosi tyytyväinen h&m:n kuorihousuihin. Joaksella on ollut mustat sellaiset käytössä jo viime syksystä alkaen ja vaikka niillä on rymytty leikkikentällä ties miten, niin ne on edelleen aivan priimakunnossa. Ostinkin ne nyt täksi syksyksi isompana, mutta sellaisena sadehousumallisena (korkea vyötärö ja henkselit. Aivan parhaat leikkikentälle tms.

    Noi vikan kuvan maiharit taas näin kaupassa ja ne vaikutti huonoilta. Sellaisilta muovisilta ja tosi jäykiltä. Löysin kuitenkin toiset kivat kengät, joista voisinkin ottaa vielä tänään kuvan blogiin :)

    ReplyDelete
  2. Huonoja kokemuksia: takista lähti vetoketju ratkeilemaan parin käyttökerran jälkeen ja nuo hanskat vuotivat litskamäriksi.

    Pipot ovat superpientä kokoa, samoin kesähatut. Mutta niitä ostan aina isoimman koon, niin mahtuvat päähän ;D

    Haalari ok.

    ReplyDelete
  3. Ainakin itselläni on hyviä kokemuksia HM:n toppavaatteiden suhteen samoiten kun välikausi. Suosittelen, jos tarve tulee :))

    ReplyDelete
  4. Meillä on tuommoinen karvahattu ja oli kovasti käytössä viime talvena hoidossa. Ihana ja lämmin! =)

    ReplyDelete
  5. Meille tuli nuo henkselitoppikset turkoosina ja muuta ei niin ongelmaa kun aka suuri vyötärö (kuten meillä aina, poika on hippiäinen). Meille tuli myös tuo karvahattu ja on oikein kiva!

    ReplyDelete
  6. Noita henkselittömiä housuja meillä on punaiset ja ruskeat pienet (punaiset olleet molemmilla lapsilla) ja vaaleanpunaiset odottelemassa =) Ja henselillset ruskeat priimakunnossa viimetalven jälkeen.
    Nuo nahkaiset tennaritkin löytyy, ruskeana ja tehosteena limeä, ei sinistä. Hyvin on kestäneet, vaikka niillä on potkittu eteenpäin mopoa yms =)
    Onpa meillä vielä yksi vauvahaalarikin ollut, taino, 80cm =) Ehjä, ja siinäkään ei jälkiä.. Jää hyvin säästöön jos vauva onkin tyttö!

    ReplyDelete
  7. Niin ja siis jos tuli huono kuva tuosta kommentista, niin tosiaan on huonot kokemukset vain hanskoista ja vetoketjuista.

    Haalarit ovat olleet hyviä, samoin housut ja takit, jos ei niitä vetskareita mieti.

    ReplyDelete
  8. Meilläkin on tuo karvahattu ensi talvea odottamassa - ainakin näyttää söpöltä päässä :)

    ReplyDelete
  9. Meillä oli koon 74cm toppahaalari, hattu ja hanskat (samaa siniruudullista settiä) Henkalta ekana talvena käytössä ja haalari oli ihan mahtava mutta hattu ja hanskat kylmät - muutoin kyllä ihanat eikä mitään muuta moitittavaa toimivuudesta.

    ReplyDelete
  10. Meille tulee näistä nuo mustat (vikat) kengät ja karvahattu.
    Hm:n toppahousuita en oo tykänny (yhdet ruskeat ollu parisen vuotta sitten), koska ne oli niin leveet! ok vyötärö henkseleiden ansiosta mutta lahkeensuut tosi leveet, en siis tykännyt. Kokemusta ei niitten kestävyydestä kuitenkaan ole kun neiti piti niitä vaan pari kertaa. Mut esim pipot ollu hyviä, niitä meillä on paljon käytetty. Hanskoja en muista et meillä olis hm:ltä ollut, tai no lapasia ehkä.

    ReplyDelete