5 Aug 2010

Molo Kids baby suit

Molo Kids on lanseerannut tänä vuonna ensimmäistä kertaa ns. baby baggie- puvun, josta aiemmin olikin jo pari kuvaa. Itse mietin pukua ja otinkin sen tiimoilta yhteyttä heihin.

Vastauksen sain nopeasti ja tosiaan, he lanseerasivat tämän mallin ajatellen vauvoja/pieniä lapsia, joten haalarin pukeminen olisi mahdollisimman helppoa. Haalari ei varsinaisesti ole baggie malli, mutta tietenkin hieman leveämpi, johtuen kahdesta vetoketjusta edessä.

Henkilö, joka minulle vastasi, oli sovittanut omalla lapsellaan pukua ja sanoi sen olevan erittäin hyvä pienemmällä lapsella, eikä siis kuulemma ollenkaan liian leveä. Pelkäsin siis, että haalari olis yhtä säkki, kuin ticketin vastaava. 
Meille tulee täksi talveksi siis tämä haalari testaukseen, innolla odottelen käyttökokemuksia ja toivon, että Dansku oppisi pukemaan puvun itse päälleen!

Värit ovat kaikki ihania!

Heijastimet on näissä puvuissa samat, kuin Polaris mallissakin.
Hinta tulee olemaan 119€:n paikkeilla, mikä ei ole ollenkaan paha! Vedenpitävyys on 8000ml ja saumat tietenkin teipattu!

Herääkö kenellekään kysymyksiä tästä mallista tai yleisesti Molo Kidsin vaatteista? Lupasin laittaa kysymyksiä/viestejä eteenpäin, mikäli niitä tulee jollekin mieleen!

12 comments:

  1. Mulla oli pohdinnassa just samoja asioita, mistä olit ottanut selvää! Kiitos tästä, tämä vahvisti päätökseni ostaa tämä puku. Tosin vielä pitäis päättää väri ja koko, huoh! Harmaaseen kallistuu, on sitte helppo yhditellä... :)

    Sonja

    ReplyDelete
  2. Soni1: Värejä on kivasti ja ne on kaikki ihania, päätös on todellakin vaikea. Meille tulee koko 92cm tuolle nyt n. 84cm pitkälle pojalle. Mitä kokoa sinä olet ajatellut ja minkä ikäiselle/kokoiselle?

    Tosiaan, koska tuo on uusi malli, saa nähdä onko yhtä niukkaa mitoitusta kun Polaris :)

    ReplyDelete
  3. Arvon kokojen 80/86 välillä. Pyry on nyt 9 kk ja pituudesta ei ole tarkkaa tietoa (3 kk ei olla käyty neuvolassa, kun ne on kesälomalla!). No, täytyy itse mitata. :) Vaatteissa käytössä 74-koko. Ottasin tuon 86:sen, mutta mietityttää, kun inhoan liian suuria vaatteita...

    Sonja

    ReplyDelete
  4. Sonja: Meillä viime vuonna 74-80cm Danskulla oli 80cm Molon Polaris ja se koko meni mainiosti koko talven, ei jäänyt pieneksi, vaikka mentiin tuon 80cm:kin yli parilla sentillä. Meillä silloin oli varastossa myös 86cm, mutta se oli sen verta reilu, että käytettiin ennemmin tuota 80cm. Ja Danskuhan tosiaan oli tuolloin 1v4kk-1v8kk :)

    ReplyDelete
  5. Hei! Taustalukija ilmoittautuu:)

    Mistä sait tietää tuon Molon haalarin hinnan? Kiinnostaisi tietää mistä sen voi saada noinkin "edullisesti", nimittäin eräästä nettikaupasta tuota haalaria katselin ja hinta oli mielestäni 160€ luokkaa...hui.

    Mira

    ReplyDelete
  6. Mira: Esim. babyshop.se myydään tätä mallia 1190sek, eli n. 119€...Naperonuttu ottaa myyntiin Molon haalareita ja Facebook sivustolla oli joku kysynyt hintaa ja vastaus oli 119€ :)

    ReplyDelete
  7. Meilläkin tämä harkinnassa talvella 2-v täyttävälle. En vaan yhtään tiedä minkä värin haluaisin... Samoin tuo koko mietityttää, kaiken järjen mukaan 2-v:lle 92cm, mutta ainakin miniaturen 92cm puku on vielä järkyttävän iso.

    ReplyDelete
  8. Kiitos Annika koko vinkeistä! :)Uskallan ostaa sen 80 cm ja jos on pieni/liian sopiva ainahan voi vaihtaa.

    Sonja

    ReplyDelete
  9. Anna: Minkä kokoinen lapsesi on tällä hetkellä? Ja missä vaiheessa tulee 2v täyteen? Paljon riippuu siis lapsesta, mutta jos on normaali tai normaalia pienempi, voisi teille mennä talven 86cm haalari. Jos nyt olisi talvi, valitsisin meidän 2v:lle 86cm puvun, pituutta on kotimittauksella 85-86cm(tänään mittasin) ja se on passeli koko, ei liian pieni.

    ReplyDelete
  10. Sonja: Kyllä, ainahan voi vaihtaa ja kyllä mä veikkaan, että tuo 80cm menee teille koko talven -mutta ainahan voi tulla spurtti pituuskasvussa, niistähän ei vaan koskaan voi tietää!

    ReplyDelete
  11. Ihana tuo haalari!
    Meillä pojulla oli Molon haalari viimetalvena ja tarkoitus on hankkia myös täksi talveksi. Kävi MiniQ:ssa ihastelemassa ko haalaria, mutta heillä ei ollut kuin 80cm saakka?! Onhan tuo huomattavasti huokeampikin kuin polaris ja niin söpö ;). Naperonutun sivulla näytti olevan vain Rainbow värisenä. Lieköhän tulossa myös muita värejä?

    T: Pojun äippä

    ReplyDelete
  12. Pojun äippä: Kokoja mun tietääkseni pitäisi ainakin olla 92cm asti ellei jopa 98cm. Naperonutun tarjonnasta en tiedä, tuleeko muita värejä(luulisin). Kuopushan ottaa myös haalareita myyntiin, en tosin tiedä myyvätkö vain liikkeessään vai myös netissä.

    ReplyDelete