26 Mar 2011

Toy Story rules

Meillä on ollut suosikkeina telkkarissa ensin Chuggington, sitten Muumit, Palomies Sami, Martta ja nyt suurena suosikkina Toy Story- elokuvat.


Meiltä löytyy kaikki kolme elokuvaa ja niitä olemme ahkerasti katselleet silloin tällöin. Buzz Lightyear on suursuosikki, Woody tulee hieman jäljessä.

Pitihän meidän Toy Story fanille ostaa omat Buzz ja Woody ;)
Oli kyllä aivan huiput kapistukset. Puhuvat jopa toisilleen :)
Dansku tietenkin tykkäsi kovasti ja niillä onkin joka päivä leikitty.

Ollaanko teillä katsottu Toy Storya?

KURKATKAA POSTAUS MYÖS ALEMPANA

One of Daniel's favorite movies(well the only one) is Toy Story. He absolutely loves Buzz. We had to buy him these cool interactive Buzz and Woody toys and they are super!

Also check out post below.


9 comments:

  1. Heippa!
    Meillä toy storyt on myös ihan hittejä! 6-vuotiaan tytön ja etenkin 3-v pojan mielestä. Poika onkin varsinainen buzz lightyear-fani.

    Ja pari buzz-ukkeliakin löytyy, sekä pehmeä woody.
    Myös buzz-rooliasu vaahtomuovisiipineen kaikkineen on aika huippu!

    Nämä hahmot ovat sellaisia joista äitikin tykkää (vrt. vaikka spiderman). Ja olen jopa ostanut yhden buzz-paidan kun tiesin miten paljon poika ilahtuu!

    ReplyDelete
  2. Riikka: Joo, nämä hahmot uppoaa todella paremmin kuin Spidermanit sun muut. Ja joo, mäkin kyllä tykkään noista ja tykkään elokuvistakin.

    ReplyDelete
  3. Meillä Joas ei vielä jaksa keskittyä elokuviin, mutta ehtii sitä myöhemminkin :) Katsotaan siis vain lyhyitä sarjoja...tai no nykyään telkkarin katsominen rajoittuu Pikku Kakkoseen, eikä sitäkään katsota edes joka ilta.

    ReplyDelete
  4. Tykätään! Kolme vanhinta tykkää katsoa toy storya, nuorin ei vielä osaa keksittyä kuin ehkä puoleksi minuutiksi ;)

    ReplyDelete
  5. Meillä myös molempien poikien suosikkeja! Leffat pyörii usein ja näitä jaksaa tosiaan itsekkin katsella :)
    1,5v kantaa huutaa Woodyyy aina kun näkee jossakin jotakin toy storyyn viittaavaa :D
    Ja kun niilä isoveikan toy story leluilla ei saa leikkiä...

    ReplyDelete
  6. Meillä tää 'Lelupiirretty' on kans oikein suosittu. Poika saa katsoa sitä ykkösosaa autossa. Koska on iältään vasta 2,5v ja melko herkkä, niin emme ole antanut katsoa niitä kahta tuoreempaa versioo.
    2-v synttäreille piti tehdä aihetta Woody ja Buzz-kakku.

    ReplyDelete
  7. Täälläkin tykätään kovasti!! :)
    Meillä on kaikki leffat ja niitä on katottu monet kerrat, ostin Br-lelujen alesta, sellaiset puhuvan Woodyn ja se on ihan hitti! :)

    ReplyDelete
  8. Meillä lapset 7v ja kohta 6v tykkäävät kyllä Toy Storyista, mutta Toy Story 3 oli viime kesänä leffassa käydessä 5-vuotiaan mielestä paikka paikoin aika pelottavakin. Sen ikärajahan onkin 7 vuotta (leffateattereissa 5-vuotiaat vanhempien kanssa). En ehkä uskaltaisi sitä ihan 2-vuotiaalle vielä näyttää, enkä välttämättä Kakkostakaan. Ykkönen on S, mutta siinäkin on kyllä aika jänniä kohtia. Ehkä alle 3-vuotiaan kanssa saattaisin katsoa pieniä valikoituja pätkiä, mutta en varmaan koko leffaa näyttäisi...

    ReplyDelete
  9. Anonyymi: Onneksi dansku ei ole ainakaan pelännyt mitään missään noista elokuvista. Ehkä ei vielä osaa, vaan pitää kaikkia kohtauksia hauskoina.

    Itseasiassa mun mielestä kolmonen on kaikkein lepsuin, ykkönen on "kamalin", kun siinä on se Sid ja pelottavia leluja.

    ReplyDelete