25 Mar 2011

What's in store

Aina silloin tällöin pitää kurkkia, että mitäs meillä onkaan "varastossa". Eli siis isossa koossa, joita ei vielä voi käyttää.
Ei meillä ole paljoa. Osa on vain siksi, että olen kuvitellut/luullut jonkin merkin pieneksi ja ottanut isomman koon. Ne ovat kuitenkin osoittautuneet isoiksi, eli ovat menneet suoraan piiloon odottelemaan.

Tänään kävin teepparit läpi ja samalla järjestin ne isot vaatteet. Tällaista löytyi.
 Hektik t-paidat kokoa 3 ja 2, reilua mitoitusta. Tuo kakkoskoon paita voipi kyllä kesällä tulla käyttöön.
 Nova Staria toivottavasti ensi syksyyn. Huppari 98cm, farkut 92cm. 
 Name It raitapaita 98cm sekä housut 98cm, Molo Kidsin huppari 92cm, saattaa tulla kesällä käyttöön.
 Chinchen paita koko 3/4y, reilut sekä Yporquén motskaripaita 4y. Näiden käyttö siirtyy ainakin vuodella eteenpäin.
 Salvor Faunan pingviini t-paita sekä koira t-paita kokoa 4, ehkä ensi kesänä hyvät, KLT worksin koirapaita(keskellä) myös kokoa 4 ja jää odottamaan ensi kesää...siis vuoden päästä.

 Nova Starin huppari 98cm ja farkut 92cm.
Soft Galleryn paidat kokoa 2y ja 4y. Kakkoskoon paita tulee syksyllä käyttöön, 4y paita vasta joskus myöhemmin. Mini Rodinin 104/110 paita saa odotella vähintäänkin syksyyn.

Mitäs teiltä löytyy jemmasta?

6 comments:

  1. tuo bostoninterrieri paita on kyllä ihana! kivoja ovat muutkin.

    hassua kyllä nämä mitoitusasiat, jaksavat aina ihmetyttää ja hämmästyttää. esim. kuopuksella on molokidsin fleecetakki koossa 92 ja siitä saa vielä hihoja kääntää. muutoin menee aika lailla koon 104 vaatteissa ja esim. molokidsin talvihaalari ja sisävaatteet ovat tuota 104 kokoa.

    ReplyDelete
  2. poikien äiti: Meilläkin on MK:n fleecetakki kokoa 92 ja vielä reilu.
    Molo Kidsiltä meille tällä hetkellä sopiva koko on 92cm sisävaatteissa ja haalarissa, mutta 98cm menee eikä ole mikään jätti(paidassa). Housuissa on taas niin leveät vyötäröt, että jouduin yhtiin housuihin tekemään kujan nyörille :)

    ReplyDelete
  3. Meillä ei oo nyt juurikaan mitään jemmassa. Kyllästyin siihen kun joka paikka pursus vaatteita, nyt onneksi pääsin suuresta osasta Vallillassa eroon.

    Löytysköhän meiltä yhdet toppahousut ens talvee varten vaan kätköistä ja parit pipot.

    Ajattelin pikkusen järkeistää tuota ostelua, missä ei ennen oo ollut oikein mitään rajaa.

    ReplyDelete
  4. Rumbo: Noista varta vasten jemmaan ostetut ovat nuo Nova Starit, jotka tarkoitettu nyt keväälle. Hupparit voisi mennäkin, mutta farkut vielä ihan liian jätit.
    Muut on sitten ostettu sillä ajatuksella, että ovat pientä kokoa. Päätyivät siis käytön sijasta jemmaan. Muutoin en jemmaan osta mitään(paitsi yksi 2os talvisetti löytyy ensi talveen) :)

    ReplyDelete
  5. Toi Rodinin paita meilläkin Nicillä koossa 104/110 ja on jo nyt hyvä :D Niin ne samanikäiset lapset on erikokoisia. Mua kyllä välillä harmittaa koska joitakin kuteita ei tehdä kuin siihen 92 asti :(

    98 meillä nyt sopiva, vähän liiankin

    ReplyDelete
  6. Meillä on pojalle (2,5v.) jemmassa jonkun verran, lähinnä t-paitoja ja verkka-asuja. Alennettuna olen hamstrannut Småfolkin lyhyt-ja pitkähihaisia paitoja, muutamia Me&I:n paitoja ja sitten on muutama Kameleont Designin pitkähihainen, Moonkidsin froteehousuja...Monet paidoista tulevat jo kesällä käyttöön.

    ReplyDelete