15 Jul 2011

Mini Rodini new t-shirt sizing! EDIT!

Pitihän mun vielä blogata ennen matkaa.

Me saatiin tänään postissa Mini Rodinin syksyn uutuuksista kaksi t-paitaa.
Petyin hieman, sillä mitoitus oli muuttunut hurjasti. Samoin t-paidan malli.

Otin koon 104/110 ja ovat paljon isommat, kuin nyt kevään teepparit samassa koossa.
Menee siis suoraan säilöön.

Sinänsä hyvä, että nyt vastaavat ainakin kokoaan(ehkä jopa sitä isompaa kaksoiskoosta), mutta hieman ärsyttää kokojen vaihtelu.

 Elefantti ja karhupaidat.
 Alla elefanttipaita ja päällä tämän kevään robottipaita. Molemmat siis samaa kokoa ja ero on iso. AW11 paita on paljon leveämpi ja pari senttiä pidempi kuin robotti.
 Tässä alla karhupaita ja yllä parin vuoden takainen keltainen robottipaita samassa koossa. Robotti on toki hieman jo pesuissa kutistunut, mutta silti ero on iso.
 Näissä uusissa paidoissa kaula-aukko on tosi leveä.
Hihan muotokin on hieman erikoinen.
 Kaulan ero.
Hihojen ero.


Tämän postauksen halusin tehdä, jottette mahdollisesti pety uuden malliston kokoihin. En tiedä millaista mitoitusta merkin muut syksyn vaatteet ovat, toivottavasti ei kuitenkaan kovasti niissä olisi mitoitus muuttunut. 
Uusi mallisto on tulossa myyntiin Mini Rodinin omassa nettikaupassa 25.7.

EDIT!!
Kuvat norsuteepparista Danskun päällä.

Pahoittelen erittäin huonoja kuvia. Kamera oli jäänyt pienimmälle kuvakoolle, jonka vuoksi kuvat todella sumuisia. Lisäksi valoakaan ei enää ollut tarpeeksi. Tästä nyt kuitenkin näkee paidan kokoa hieman.





Teepparit ovat periaatteessa sopivan pituisia juuri nyt, mutta leveyttä on liikaa ja kaula-aukko liian iso. Pitää toivoa, että sopii paremmin ensi kesänä. Vähän kyllä veikkaan, että vuoden päästä vilkkuu selkä ja napa.


No comments:

Post a Comment