9 Jul 2011

Recently bought

Pikapostaus viimeaikaisiin ostoksiin.
Ei ole paljoa, mutta jotain pientä.


Little Fashion Galleryyn tein tilauksen alunperin sen vuoksi, että heillä oli vielä "monsteri" collegepaitaa jäljellä. Tilaukseen lisäsin karkkihousut koossa 6-7, karkkihuivin, sekä monsteri t-paidan koossa 6-7. Kuitenkin harmikseni huomasin heidän palauttaneen collegepaidan hinnan tililleni ja kun kysyin asiasta, vastasivat, että se oli loppunut. Hieman ärsytti, sillä olisin ehkä jättänyt tilaamatta, jos olisin tiennyt paidan loppuneen.

Noh, pidin nuo kuitenkin.
Bobo Choses on kyllä yksi erittäin arvaamaton merkki kokojen puolesta. Hieman rupeaa ärsyttämään. Nuo housut nimittäin vastaavat kokoa 92cm. Siis miten ihmeessä he edes voivat laittaa housuihin kooksi 6-7v, kun ne eivät takuulla mahdu yhdellekään sen ikäiselle päälle, missään päin maailmaa?? En oikeasti ymmärrä. 
Vyötärö oli ainoa löysä "osa", ja ratkoinkin sen niin, että sain napsaistua n. 10cm pätkän kuminauhaa pois. Nyt on housut passelit, mutta eivät mene kauaa.

Tuo t-paita vastaa ehkä kokoa 104/110(vrt. mini rodini). Se menee kyllä varmasti vielä ensi kesänäkin, mutta voi nyt käyttää. 

Tuo bussilaukku taasen on My Rocking Wardroben facebookissa tapahtuneesta "Garage Salesta", samoin kun tuo t-paita.

Mitäs teille on tarttunut aleista?

1 comment:

  1. Laitoin tuonne hieman kokokartoitusta noista legginsseistä. Sama linja näyttää jatkuvan edelleen...

    http://lillacompany.blogspot.com/2011/08/bobo-choses-one-more-time.html

    ReplyDelete