12 Jun 2012

Before bed

Every night we  read with D before bed. Usually his favorite books are Miina and Manu, but for the past week it has been a children's map book. It is unbelievable how they remember things and learn. 


Meillä luetaan iltasatu joka ilta. Lempparikirjoja on Miina ja Manu, mutta nyt viimeisen viikon verran olemme lukeneet lasten luukkukartastoa. Se on nyt ihan lemppari ja kovasti opitaan kaikkea uutta, kuten tulivuorista, eläimistä, intiaaneista jne. Upea seurata, kuinka hienosti toinen oppii ja muistaa asioita.


Luetaanko teillä iltaisin? Mitkä ovat lastenne lempikirjoja?

Torstaina lähdemme Helsinkiin, joten blogiin tulee hiljaista, kun otan vain iPadin mukaan, eikä sen kautta voi liittää kuvia. Toivottavasti säät suosii, niin olisi kivempi kulkea :)

5 comments:

  1. Meillä luetaan joka ilta, suosikkeja on meilläkin Miina ja Manu-kirjat mutta myös muita luetaan. Kaikki erilaiset Muumi-kirjat kelpaa sekä Autot-leffaan liittyvät kirjat (ja kaikki muutkin kirjat joissa on autoja) sekä Pupu Tupunat (tästä mä olen ilonen koska Pupu Tupuna oli mun ehdoton suosikkini pienenä ;D).

    ReplyDelete
  2. Meillä luetaan, varsinkin iltaisin. Toi luukkukartasto näyttää hienolta! E:n suosikkeja tällä hetkellä taitavat olla Muumi -luukkukirjat.

    ReplyDelete
  3. Meillä luetaan myös paljon. Suosikkikirjat menevät aina villityksinä, jotka kestävät pari-kolme kuukautta: tavella luettiin Veeraa ja maatalon eläimiä kuukausitolkulla joka ilta, sitä ennen Tomppa-kirjoja. Nyt Richard Scarryn autokirja ja siellä piileskelevä Luru-lude ovat must-juttu. :)

    ReplyDelete
  4. Meillä luetaan myös, luettaisiin mielellään enemmänkin. Oliver ei jaksa kuunnella niin kauaa satuja ja tarinoita, kun äiti jaksaisi lukea. :D Toivottavasti lasten iän karttuessa saan lukea lapsille paljon! :D Minkäs ikäinen teidän Dansku nyt tarkkaalleen olikaan? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dansku on tän kuun lopussa 3v10kk. Hän jää vielä lukemisen jälkeen itse lukemaan kirjaansa lisää ja nukahtaa kirja kainalossa :)

      Delete