16 Jun 2012

Helsinki trip

Here are some images of our little trip to Helsinki. We didn't do much, just wondered about, went to check out Molo Kids SS13 collection(which is so cool, by the way!) and just hung around.


Hesan reisussta palattiin tänään. Kyllä sitä on vaan niin kiva tulla kotiin :). Emme juuri mitään tehneet. Torstaina menimme pikaisesti keskustaan ja kävin COSissa, Zarassa sekä Behnfordsilla hakemassa namia. Syötiin Stockan edessä jädet ja matkattiin junalla takaisin Tikkurilaan. D pääsi tätini kanssa vielä paikalliseen puistoon leikkimään.

Perjantaina kävimme Molon showroomilla katsomassa SS13 malliston, joka on aivan mielettömän upea. Etenkin tytöille on tulossa tosi kivoja(ei-molomaisia) vaatteita, pojillekin kiva uusi printti tiedossa, sekä tosi makeita farkkuja! Toki ulkovaatteista puhumattakaan....niiin ihania juttuja!! ;)

Kävin miitigin jälkeen Kampissa, mutta mitään ei tarttunut käsiin, syömässä käytiin Forumissa ja suunnattiin pikkuhiljaa takaisin Tikkurilaan. Siellä käytiin vielä kierrätyskeskuksessa, josta löysin muumilaivan 9€ hintaan sisältäen lähes kaikki tarvikkeet ja ollen supersiisti! Veininmylyllä ihasteltiin maisemia ja kuunneltiin musiikkia ja käytiin vielä leikkipuistossa leikkimässä.

Sitten niihin kuviin :)
Lähtövalmiina, junaa odottamassa. 
Torstai iltapäivänä Helsinkiin menossa.

Seuraavat kuvat Perjantailta.
 Ihmetellään oranssia miestä :)

COS oli ainoa paikka, josta ostin vaatetta. Monissa blogeissa näkynyt puna-valkoinen paita oli ainoa laatuaan ja sattui olemaan 104 kokoa, joten se oli pakko napata meillekin. Se on kyllä todella ihana, ei siis ihme, että on suosittu. Sininen huppari oli -50% alessa ja myöskin 104 kokoa.

Bussia odotellaan saapuvaksi...


Tässä on kainalossa jo muumilaivapussi. Ihanasti sopii väreihin ;)





Tanssittaa.


 Pieni, ihana, tanssija! <3 


Lempipuuhaa on rattaiden työntäminen ja matka kestää tuplasti kauemmin ;).

Ja tänään ennen kotimatkaa käytiin Prismassa eväsostoksilla. Samalla reissulla tarttui kiva Angry Birds lippis ja valkoinen t-paita(muut reissussa mukana olleet paidat olivat likaiset ja toki tämäkin tahraantui heti!).
Ihana!
Toinen näyttää niin isolta. 

Siinäpä meidän visiitti. Seuraavan kerran pitää kyllä tulla omalla autolla, pääsee paremmin liikkumaan ja enempi aikaa tarvitsee. Korkeasaari jäi näkemättä eikä seurasaaressakaan olla koskaan käyty. Ehkä vielä tänä kesänä...





8 comments:

  1. Kivoja kuvia, mukavan kuuloinen pikavisiitti teillä ollut tänne "meidän nurkille".:)

    kiva tuo lippis! täytyis varmaan meillekin hakea tuollainen.:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos :). Mukavaa oli kyllä, harmi että usein on vain se pari päivää, niin ei kovasti ehditä mitään tekemään. Lippis on tosi kiva, käys hakemassa vaan ;)

      Delete
  2. Kivoja kuvia. Ja onpa hyvännäköiset nuo rattaat!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitti!! Rattaat on kivat, mutta tosi arat :P. Onneksi lähtee useimmiten pyyhkimällä suht. puhtaaksi. Tilasin nuo Saksasta, olisikohan jo n. pari vuotta sitten.

      Delete
  3. Tosi kivat raidat ja farkut! =) Sinun ansiostasi meilläkin Oliver käyttää farkkuja harvasen päivä. Ennen kun tuumailin niiden olevan epäkäytännölliset poitsulla, pöh ja pah. =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos...raitapaita on tosi ihana ja kivan ohut, sopii hyvin auringonsuojaksi. Meillä pidetään farkkuja aina, kun lähdetään kylään tai kaupoille, eli tosi usein. Mini Rodinin farkut varsinkin ovat ihania tuolle hoikalle.

      Delete
  4. Hei teillä näkyy olevan tuommoinen kova matkalaukku lapsella, minkä merkkinen semmoinen on (missähän myydään)? Olen ihastellut moisia, mutten ole törmännyt niihin missään liikkeissä.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Merkki on Trunki ja sitä myydään ainakin Helsingissä jossain pienessä liikkeesä, muistaakseni liike oli Kämp galleriassa. Muualla en ole livenä nähnyt, mutta näitä saa myäs netistä tilattua.

      Delete