2 Sept 2012

BLOG PICNIC!

We were invited to a blog breakfast at Café Picnic in Helsinki yesterday. I am glad we could attend as it is not almost never possible, since we live 2 hours drive away. Riikka had invited us and organised the whole breakfast, so thanks to her, it was fantastic. There were 7 bloggers and some companies introducing themselves. A big surprise was that we got some really cool things for ourselves/our  kids!

Meillä oli eilen erittäin aikainen aamu, sillä kelloni soitti jo 05.00 aamulla! Enpä muista, koska noin aikaisin olisi tarvinnut herätä ;). Hyvin kuitenkin herättiin ja ruvettiin valmistautumaan erityiselle aamiaselle. Ajoimme Lilla Companyn Jennille, josta saimme kyydin Helsinkiin. Riikka oli kutsunut meidät mahtavalle blogi aamiaiselle Café Picniciin (Fredrikinkatu 28), joka alkoi klo 9.00. Olimme aikaisessa ja saavuimme paikalle jo kahdeksan aikaan, joten hetken jouduimme kylmässä Helsingin aamussa värjöttelemään, ennen kuin Picnicin työntekijä päästi meidät lämpimään.

Yhteensä 7 blogistia saapui paikalle, kuten myös mahtavia yhteistyökumppaneita esittelemään tuotteitaan ja/tai kauppaansa.
Kruunukirppu & Olkkari esittäytyi ihanin tuottein, jota heiltä saa ostettua. Pitääkin seuraavalla Helsingin reissulla käydä tuolla katsomassa. Kruunukirppu ja Olkkari löytyy osoitteesta Mariankatu 12.
Sitten saimme hakea aamiaista(patonkia, mehua, kahvia + teetä) ja se maistuikin meille ajomatkan jälkeen.

Lilla Company oli ottanut mukaan muutamia vaatteita, joita nettikaupasta saa ostettua. Olin kysynyt, josko saisi nähdä uusia Bobo Chosesin vaatteita livenä, joten Jenni oli ottanut mukaansa nuo ihanat tähticolleget! Ne nähtyäni päätin tilata meille koon 4-5 tähtihousuista ja punaisina tietty! Kiitos siis Jennille, kun otit vaatteita esittelyyn ;)
D tykkäsi erityisesti näistä ihanista Kruunukirpun ja Olkkarin tuotteista. Paras ja hienoin pojan mielestä oli pupu LED yövalo, jonka yllätykseksemme saimmekin kotiin vietäväksi! Kiitos!
Pupu oli pojan mielestä niin ihana ja söpö, että nukkui viime yönä se kainalossa ♥.
Pupu sai kaverikseen sienilampun ja pupu tuleekin meille yövalo käyttöön, kun se toimii pattereilla. Onkin yllättävän valaiseva, joten ihan mahtava meille!
 Vipanat oli tuonut näytille IHANIA SkipHopin reppuja, Lifefactoryn pulloja sekä Sophie the Giraffen(tällaisen saakin vauvalle sitten hommata ;) ). Reput ovat kyllä todella herkkuja ja kiinnostivat myös D:tä kovasti. Aivan huippuiloiseksi poika tulikin, kun sai valita itselleen yhden repuista! Mahtavaa eikö? Pingviinin tuo valitsi ensin, mutta nähtyään ampparin, oli se rakkautta ensi silmäyksellä ja sellainen meille muutti
Oikein ihana symppis tämä amppari. Kiitos Vipanat tästä ihanasta repusta ♥.

Repusta tuli niin rakas, että se piti eilen ottaa tyhjänä mukaan daddyn luo sairaalaan. Onhan tuo kyllä ihana. Pöllö meiltä jo ennestään löytyykin, mutta taidan sen laittaa vauvalle jemmaan, on sitten molemmilla omansa.

Big Small Company- maahantuoja oli meille laittanut kassiin myös aivan ihanan yllätyksen, nimittäin Lifefactoryn lasisen 450ml juomapullon! Olen noita pulloja katsellut silloin tällöin, mutten ole koskaan livenä nähnyt/kokeillut. Nyt saimme kokeiluun ja otamme sen ehdottomasti mukaan seuraavan kerran, kun tarvetta juomalle on! Big Small Company tuo maahan mm. Lifefactoryn pulloja, Sophie the Giraffea, Natursuttenia sekä Planet Kidin lasten kosmetiikkatuotteita, joista saimme hammastahnan testiin. Eilen sillä harjattiinkin jo hampaat ja hyvää kuulemma oli!

Muita yhteistyökumppaneita, joiden edustajat eivät itse olleet paikalla, mutta Riikka oli meille heiltä jotain kivaa saanut, olivat Crocs sekä PO.P. Lilla Companyn pussukasta löytyi Molon huivi, Mini Rodinin sekä Molon tatskoja ja Nova Starin lippis, kiitos! Popupshopin sukkikset sain lahjaksi vauvalle ♥. 
Ja olipa D:lläkin kaveria Crocs ukkelin lisäksi ;). Nimittäin seuraa löytyi Peace, Love and Poopdiapers- blogin Väinöstä. Kiitos suloiselle Väinölle seurasta...pojilla oli kyllä kivaa! Lisäksi löysin tästä myös itselleni uuden blogituttavuuden, vaikuttaa aivan mahtavalta blogilta ihanilla kuvilla! 

Kiitos tästä ihanasta aamusta kuuluu siis Riikalle, joka tapaamisen järkkäsi, yhteistyökumppaneille ja Jennille kyyditsemisestä paikalle. Toivottavasti päästään toistekin tällaiseen juttuun mukaan!

HUOM!! Vipanat tarjoavat blogin lukijoille -15% alennuksen kaikista SkipHop tuotteista 15.9 asti koodilla SKIPHOP9!

10 comments:

  1. Hih, meilläkin nukuttiin pupu kainalossa. Harmi ettei ehditty enempää jutella - en tajunnut, että teilläkin on kaksikielinen perhe ja daddy kotona :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Meillä nukutaan taas pupu viekussa♥ Niin ihana! Joo, en ole tosiaan mikään kovin puhelias ihminen, varsinkaan isossa porukassa, joten eipä tosiaan tullut juuri kenkään kanssa juteltua :(. Itsekin tajusin vasta nyt, että teilläkin kaksikielinen perhe. Meillä mies on Englannista tosiaan kotoisin :).

      Delete
  2. Tosi harmi etten päässyt meidän läheisen sairastumisen takia :(
    Mukavaa näytti olleen ja ihanaia lahjoja ootte saaneet.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mukavaa oli tosiaan, harmi ettet päässyt mukaan :(.

      Delete
  3. Hei oli tosi hauska tutustua teihin ja Väinö tykkäsi ihan hurjasti leikkiä teidän pojun kanssa! :---) Junassakin vielä kyseli, että missä poika on. Toivottavasti nähdään joskus toistenkin. :----)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oli kyllä tosi kivaa! Ihanaa, että otit Väinön mukaan, olisi muuten varmaan ollut paljon tylsempää ;). Pojat oli kyllä ihania yhdessä. Toivottavasti nähdään vielä joskus!

      Delete
  4. Ihana pupulamppu. Tiedätkö saako sitä tilattua mistään? Koitin googletella,mutta ei lykästänyt. Asutaan liian monen sadan kilometrin päässä tuosta liikkeestä ja nyt täytyy saada pikku pupufanille tuollainen yölamppu =)
    -Aija

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itsekin yritin googlettaa, mutten kanssa löytänyt. Ombrellinossa kai on joskus ollut, siellä muistan nähneeni. Googlettelen lisää töiden jälkeen ja jos jotain löydn, niin laitan tähän kommenttia.

      Delete