13 Mar 2013

MiniMint!

Saanko esitellä teille MiniMint- nettikaupan! Kauppa on aiemmin tunnettu nimellä Metkula, mutta on tänään avautunut uudella nimellä, sisällöllä ja ulkonäöllä. Avajaisviikkoa vietetään 16-24.3 välisenä aikana, jolloin luvassa paljon houkuttelevia tarjouksia ja lahjakorttiarvonta.

Uusi kauppa, uudet merkit...MiniMint tarjoaa nyt erittäin laajan kirjon ihania lastenvaatemerkkejä, mutta myös äitiysvaatteita(boob) sekä kenkiä! Tarkemmin näet brändilistan kaupan sivuilta, täältä.

Uutuutena kaupasta löytyy myös ns. henkilökohtainen ostosavustaja, jolla silloin tällöin on asiakkaille asiaa ja yllätyksiä :). Kanta-asiakas ja bonusjärjestelmä muuttuu myös ja siitä kannattaa lukea lisää MiniMintin sivuilta


Tulevaisuudessa MiniMintissä tullaan näkemään paljon uutuusmerkkejä,  mm. Mini A Ture, Hust&Claire, Creamie, Hucklebones, Jumina, Bopy jne.  Vanhoista merkeistä jäävät valikoimaamme kaikki suosituimmat merkkimme kuten Mole, Maxomorra, Frugi, Myyrä, Oh baby London, Elodie Details jne. 
Outletissä voi tehdä mahtavia löytöjä poistuvista merkeistä tai viimeisistä kappaleista todella halvalla, kannattaa kurkata!

MiniMint tiimi toivottaa kaikki vanhat ja uudet asiakkaat sydämellisesti tervetulleiksi aivan uuteen ihanaan Lapselliseen Maailmaan!

Löysin heti itse monta ihanuutta kaupan valikoimasta mm. nämä.
Boobin äitiysvaatteita...imetyspaidoista on huutava pula :(.


 Frugin imetyspaita kesäksi :).

 Vauvalle tähtiä Nununulta.



Kauppa on täynnä kaikkea ihanaa ja mikäli ehdin ennen pikkumiehen heräämistä, käyn kurkkimassa kaupan tarjonnan läpi tarkemmin ;).

1 comment:

  1. Kiva & hyvä kauppa tuo Metkula / MiniMint, mutta huikan tympii, kun taas on jokaisessa mun seuraamassa blogissa melkein sanasta sanaan sama juttu nimenvaihdoksesta. Sama juttu oli kun viime vuonna vaihtui omistaja tms.

    Tämä kritiikki ei ole siis blogin pitäjälle, vaan sinne kaupan tiimille. Vähän mielikuvitusta peliin!

    ReplyDelete