24 Mar 2013

Whataday!

Today was suppose to be the Christening, BUT of course something goes wrong and that wrong is called NOROVIRUS! D started throwing up on Friday night and continued half of today, do we had to cancel the Christening. Some of my family, however, turned up and as we had made so much cakes to eat, we had a little gathering and enjoyed cake and coffee(without D :( ). We also revealed the name(you can see it on the cake) and will keep a proper Christening at another time. 

Tänään piti olla ristiäiset mutta tottakai meille rantautui se hemmetin NOROVIRUS ja D rupesi oksentamaan perjantai-iltana. Oksut jatkuivat tämän päivän puolelle joten aika raju tauti. Nyt hänellä pysyy jo masussa mehut ja puurot ja kana, ja on pirteämpi. 
Koska ristiäiset peruuntuivat, pidimme silti sukulaisille pienen kahvituksen, koska kaapit notkuivat eilen väännettyjä kakkuja ja herkkuja. Mukavaa oli ja pieni mies sai kivoja lahjoja. Ristiäiset pidetään sitten pienimuotoisesti joskus tulevaisuudessa.
Mies sairastui kahvien jälkeen ja juoksee nyt vessassa....koskahan joudun minä tuohon rumbaan :(.
Kameralla ei jostain harmillisesta syystä tullut otettua vauvasta yhtään kuvaa, joten pitää tyytyä tähän puhelimella otettuun. Pikkuherran nimi paljastettiin ja se on...

 Oliver Eemeli ♥.

Eilen tuli kokeiltua Cookie dough- leivoksia, joiden ohje löytyy Kinuskikissan sivuilta...nami nami!


Eilen väännetty tuplasuklaa juustokakku...sekin aikas nami nami ;). Nyt sitten jos se oksutauti yöllä kolkuttelee, tulee pihalle aikas maukasta tavaraa(heh heh ja yöks!).

Mutta...pikkuveikan nimi on nyt sitten julki ja blogissa hän pääasiassa kulkee nimellä O :).
Toivotaan et oksu lähtee ja pysyy kaukana.

Muita oksutautisia?

10 comments:

  1. Onnea pikkuiselle kivasta nimestä! Arvaukseni osui oikeaan, jee:)! Ihania tarjottavia teillä, mutta kurja tuo tauti:/ Paranemisia!

    ReplyDelete
  2. Voi kurja mikä tuuri :( Toivottavasti tauti menee pian ohi.
    Ihanan nimen pieni on saanut :)

    ReplyDelete
  3. Arvasin! Onnea kauniista nimestä, kasteesta onnitellaan sitten myöhemmin. :)

    Pikaista paranemista koko perheelle!

    ReplyDelete
  4. Onnea pienelle upeasta nimestä! Minä tykkään kovasti. ;D
    Toivottavasti tauti jättää teidät pian rauhaan!

    ReplyDelete
  5. Hyi kamala, hirveesti ollut syksystä asti oksutautia liikkeellä :( Pikaista paranemista! Ja voi kuinka ihana nimi pienellä. Hyvin sopii yhteen D ja O :)

    ReplyDelete
  6. No voi mikä huono tuuri. :( Uskalsitte kuitenkin pyytää sukulaisia kylään, toivottavasti he eivät sairastu... Meillä oli myös vatsatauti, joka kävi läpi koko perheen vauvasta ja 3veestä ja aikuisiin. Toivottavasti pieni Oliver ei ainakaan sairastu!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Huono tuuri joo :(. Vieraat eivät tietenkään meille tulleet vaan olin varannut seurakunnalta tilan, jossa me sitten olimme ilman D:tä tietty :). Toivotaan silti, ettei kukaan vieraista saanut tautia.
      Olisi kyllä kamalaa jos vauva sairastuisi :/

      Delete
  7. No voi ei, olipa huono tuuri!

    Onnea pikkumiehelle hienosta nimestä! Veljeni pojan nimi on Oliver Eemil.:)

    Pakko kysyä vielä vaikkei tähän aiheeseen liitykään, kun teillä on ne ozonet, että onko ne niin hyvät, että niillä viitsii vielä isompaakin lasta työnnellä?;) Mä olen kehittänyt nyt tästä ratasasiasta niin ison ongelman, että pää hajoo. Periaatteessa kun ensi keväänä pärjättäisiin jo pienemmilläkin rattailla, mut alkuun täytyisi kuitenkin kunnon rattaat olla. Tarvitsen uudet rattaat jo toukokuun alusta, kun jään varhennetulle äitiyslomalle, enkä tarvitse sitten enää tuplarattaita, kun hoitolapsi jää pois. Nuo Ozonet kyllä houkuttelee. Meillä on kyllä tosi pieni ja kevyt (11.8kg) tuo vajaa 3v, häntä varmaan ozoneissakin työntelis.

    ReplyDelete
  8. Kiitos :) ja erittäin huono tuuri tosiaan.

    Siis Ozoneissa työntää ehdottomasti isompaa, muistaakseni istuimen pituus on 100cm vai oliko 110cm eli mahtuu isompikin lapsi hyvin. Mun mielestä nuo on aika paljon vastaavat kuin bugien cameleonit eli menee sieltä 0v 3-5v asti, riippuen lapsn koosta. Meillä Dansku mahtuu Ozoneen hyvin. Olen kyllä ollut tuohon runkoon todella tyytyväinen ja sitten kun saa sen istuimen käyttöön, niin niistä tulee tosi kivat. Niitä saa vaan todella hankalasti, tilausaika on 8-12vkoa ja vanhan malliston rattaita on enää muutamia suomessa.

    ReplyDelete
  9. Kaunis nimi! Hassu sattuma, meillä esikoisen (4,5v) toinen nimi on Daniel ja kuopuksen toinen nimi on Oliver :)
    Pikaista paranemista!

    ReplyDelete