25 Apr 2013

Whataweek!

Our week has been very stressful! D has been sick with only high fever for 8 days and last sunday we went to an A & E and ended up in Children's infection ward for overnight. Gladly nothing came up in tests except the CRP kept climbing higher, so most likely just a virus. We got home on monday and the fever has stayed down ever since, but now he has developed a stuffed nose :(...Despite all this, we were able to have a Christening for the little one(right after the coffees I took D to hospital!). It went well and O was a very good baby :).

Meidän viimeiset pari viikkoa on olleet todella stressaavia! D on ollut korkeassa kuumeessa 8 päivää, ollaan kahdesti käyty lääkärissä, syöty yksi antibioottikuuri(ei edes tiedetä mihin, kun mitään syytä ei löytynyt), käyty acutassa, sitten menty lastenpolin päivystykseen(sunnuntaina). Päivystyksessä jouduimme odottamaan karmeat 5h! ennen kuin päästiin lääkärille, joka määräsi verikokeet. Mitään ei niistä löytynyt muuta kuin CRP:n olevan koholla(88, ma oli 57, pe 11.1, la 57, su 88). Lääkäri määräsi keuhkokuvat, jotka ok. Halusi D:n osastolle yöksi(huoneeseen päästiin vasta puolelta öin) ja aamulla otettiin lisää verikokeita sekä EKG(edellinen lääkäri oli kuullut sydämestä sivuäänen). Kaikki normalia, paitsi CRP edelleen nousussa ollen 96. Pojan vointi kuitenkin oli niin hyvä, joten lääkäri päästi meidät Maanantaina kotiin, käski tulemaan uudelleen mikäli vointi huononee.

Kuumetta ei ole enää ollut(lämpö pysyy n. 37-37.3), mutta nyt on sitten tullut nuha. Kovin turhauttavaa, kun mitään syytä ei löytynyt(mononukleoosia epäiltiin, mutta siitäkin kokeet negatiiviset, samoin nieluviljely ja keuhkot). Ehkä tämä nyt sitten vain oli jokin karsea virustauti(toivotaan näin) eikä enää tarvitse mennä päivystykseen. 

Tietenkin tämä sairastelu tuli juuri sopivasti, kun oli taas ristiäiset, mutta päätimme ne pitää nyt alta pois joka tapauksessa(D ei tietty päässyt taaskaan mukaan). Ristiäisten jälkeen lähdettiin sitten sairaalaan :(.

Nyt sitten olemme kotona ja vointi pojalla hyvä(lähes normaali), nuhaa lukuunottamatta, eikä ruokakaan juuri maistu. Tässä juuri arvon pitäisikö lähteä Vantaalle, kuten oli tarkoitus ja huomenna Lapsi- messuille(ilman D:tä tosin).

No mutta...jotain kuviakin :)
Eilen meidän O täytti 3kk ja neuvolassa yo. mitat. D oli samassa iässä 6225g ja 61cm(mutta oli alun alkaenkin isompi). Kaippa tuo pikkuinen tuolta vielä hyvin itsensä isoksi ponnistaa ;).

Ristiäiset vol. 2. Vieraita oli 6 aikuista, 2 lasta + minä, mies ja O. Kakun väänsin itse ja ensimmäistä kertaa kokeilin sokerimassakuorrutusta...en todellakaan panostanut lainkaan kakkuun vaan tein sen ihan summan mutikassa pikaisesti ;). Hyvää se oli kuitenkin. 

Rakas palleroinen :)
Reipas toipilas :)

Eilen aamulla veljekset katselivat Palomies Samia.
Eilen otettiin pyörästä apupyörät pois, mutta ei oikein kiinnostanut opetella ajamaan :D.

Mikäli meitä näkyy huomenna(tai La) messuilla, tulkaa ihmeessä vetämään hihasta!



No comments:

Post a Comment