11 Jun 2014

Bugaboo Bee+ breezy sun canopy

Meillä on ollut Bugaboon beet käytössä vajaa vuoden ja otin ne nyt mukaan reissuun ja en voi kuin kehua kyseisiä rattaita. Kesäksi meille tuli noihin tuo breezy sun canopy ice blue- värissä ja se on ihan huippu. Tilasin sen ja saman värisen istuinsuojan Babyplussasta (kuten meidän buffalot). Nyt jäin hieman kaipailemaan tuota aurinkokuomua myös buffaloihin, vaikkakin nyt kesällä taitaa beet olla meillä eniten käytössä. Rattaissa on huippuiso tavarakori, käännettävä ja eri kokoon säädettävä istuin ja menee suht pieneen tilaan. Laivalle nämä mahtui näppärästi hyttiin.
Rattaisiin meillä on lisäosina myös snack tray sekä mukiteline. Reissussa tuo snack tray oli ihan ehdoton, puistoretkille ja pidemmille kävelyosuuksille laitoin sinne muroja mukaan ja se piti pojan tyytyväisenä. Meillä ei O kummemmin tykkää istua rattaissa vaan vauhti on kova ja pitäisi päästä tutkimaan ennemmin kun istumaan. Mukiteline on taas itselle ehdoton, varsinkin kuumemmille keleille, kulkee juoma näppärästi mukana :).

Löytyykö teiltä kyseisiä rattaita ja oletteko olleet tyytyväisiä? Mitä lisätarvikkeitä teillä on tai mitkä koet tarpeellisiksi?

7 comments:

  1. Täältä löytyy :). Meillä pari vaihtokuimua ja sit tuollainen breezy-kuomu. Lisäksi istuinpehmuste, mukiteline, kaukaloadapterit jne. Nyt tosin mielenkiinnolla odotan lisää tietoja siitä huhutusta Bee3-mallista... :). Voisitko muuten tehdä käyttökokemuspostausta teidän Buffaloista? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kaukaloadapterit on muuten meilläkin, tosin ei enää käytössä. Voin tehdä buffaloista postauksen jossain vaiheessa, on ollut tarkoituskin :). Tuosta Bee3 en ole kuullut mitään, onko sellainen siis tulossa? Yritin vähän googlettaa mutta tuloksetta ;).

      Delete
    2. Juu uusi bee3 pitäisi olla tulossa. Hyvin niukasti on tietoa tullut, Facebookissa bugaboo-ryhmässä oli linkki jonnekin sivulle tuosta uudesta mallista. Syksyllä kai olisi tulossa. Juuri kysyin ystävälleni Babyplussalta bee+ rattaita ja niitä ei ole saatavilla tällä hetkellä ollenkaan. Uutta erää luvattiin elo/syyskuulle... Saa siis nähdä mitä tuleman pitää...

      Sit vielä siihen Buffalo-postauksen liittyen. Voisitko verrata teillä hetken olleita Bugaboo Donkey rattaita Buffaloihin? Meillä nyt Donkey monot, (aivan ihanat) mut Buffaloissa miellyttäisi mm isompi? Istuin ja isommat painorajat... :)

      Delete
    3. Okei, jäänkin myös mielenkiinnolla odottamaan bee3 julkistusta :). Toivottavasti ei tule tarvetta ostaa sellaisia ;).
      Joo, voin tottakai verrata, rungon leveydessähän ei ole eroa, mutta Donkeyssa monona tietty tilaa vie istuin sekä kori joten on leveämpi kuin buffalon. Yritän saada vielä tämän kuun aikana tehtyä :).

      Delete
    4. Hei, olisiko linkkiä laittaa tänne :)?. En löytänyt sitten minkäänlaista tietoa googlaamalla..

      Delete
  2. Hienot rattaat! Tilasin kesäkuomun meidän Buffaloihin, mutta se ei ole vielä tullut. Sitä sai oikein metsästää, koska olivat lähes joka paikasta loppuunmyyty. Toivottavasti nyt tulee. Onkohan noissa kuohuissa eroa, sillä joissain kuvissa tuo edessä oleva hyönteisverkkomainen "läppä" tulee niin alas, että hyttysverkkoa ei enää tarvita? Buffalon kuvissa ainakin oli niin että sen saisi viritettyä jotenkin kiinni siihen jalkatuen alle.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kesäkuomu tuossa Bee:ssä tulee alemmas kun istuin on ylhäällä, mutta ei sitä saa varmaan samanlailla kuin buffaloiden :/.

      Delete