29 Jun 2014

The time just flies...

Kertokaahan mihin tämä aika menee? :) Huomenna on kesäkuun viimeinen päivä (JO!), Heinäkuu alkaa ja kohtahan on taas jo syksy. Se syksy tosin voisi olla jo nyt ilmojen puolesta...eipä ole kesää näkynyt. Jospa se ensi kuussa pilkistäisi viimeistään.

Me tehdään huomenna kaupat asunnosta ja sitten alkaakin pakkaaminen, nykyisen asunnon siivous, rempan suunnittelu ja toteutus ym. joten heinäkuukin taitaa mennä ihan hujauksessa.

Pääsin opiskelemaan aikuispuolelle ja opinnot alkaa syyskuussa. Näin ollen myös meidän pienin veijari aloittaa päiväkodin. En millään olisi valmis vielä laittamaan toista hoitoon ja aloitammekin osapäiväisesti(max. 5h/pv). Omat opiskelut ovat verkko painotteisia, jonka vuoksi suurinosa opiskelusta tapahtuu "omalla ajalla" kotoa käsin. Tämä onneks mahdollistaa poikien suhteellisen lyhyet hoitopäivät.
Ilmat eivät tosiaan ole suosineet, joten olemme leiponeet mm. juustokakkua, pavlovaa, sitruunakeksejä, sämpylöitä jne. :). Olen toki myös shoppaillut jonkin verran vaatteita, kuten kuvassa näkyvä spiderman t-paita ja Gugguun colleget(O sai myös housut sekä kaksi paitaa merkiltä). FB kirpulta ostin ihanan Mini A Turen vk-puvun jota testailtiin yksi päivä. Isohan se vielä on, mutta tosi söpö! Myöskin FB:stä löysin paikalliselta palstalta tuollaisen kirjahyllyn joka oli alunperin tumman vihreä, maali lohkeillut ym. Hioin sen ja maalasin vaalean mintun vihreäksi. Tämä menee todennäköisesti lasten huoneeseen lelu- tai kirjahyllyksi.

Olen miettinyt blogin nimen muuttamista, koska tämä ei enää ole ollut lastenvaatepainotteista. Osoitteesta tuskin luovun, mutta nimeä voisi mahdollisesti vaihtaa. Se on vielä mietinnän alla, saattaa olla että syksyllä vasta jos päätän vaihtaa.

Mukavaa viikkoa kaikille! Toivottavasti siellä vielä joku roikkuu mukana ;).

2 comments: