25 Jul 2014

Start of renovation!

Meidän piti alunperin saada avaimet vasta tänään ja se aiheutti stressiä, koska uusi keittiö tulee huomenna. Onneksemme kuitenkin edelliset asukkaat pääsivät itse aiemmin muuttaamaan ja saimme hakea avaimet jo maanantaina. Se helpotti hurjan paljon, sillä tuskaisesta kuumuudesta huolimatta, keittiö on purettu, sähkäri käynyt valmistelemassa johtoja, tapetit revitty olohuoneesta sekä makuuhuoneesta. Keittiön katto ja seinät maalattu, parvekkeen lattia öljytty valkoisella ja puupenkki vahattu. Allaskin saapui eilen ja on ihana ♥.

Vielä täytyisi piikata vanhat laatat pois melkeimpä tänään, koska uuden keittiön asennus aloitetaan huomenna. 

Tämä kuumuus vaan on niin tukahduttavaa ja vanhan kerrostalon ylimmäinen kerros on kuin sauna. Kävimme eilen ostamassa ilmastointilaitteen joka toivottavasti viilentää asuntoa, muuten siellä ei voi tehdä koko päivää töitä. Viikon päästä lauantaina saamme muuttoauton ja siihen mennessä pyrimme, että kaikki pieni sälä (joka mahtuu henkilöautoon) on viety pois ja jäljellä olisi vain isot kalusteet. 

Kiirettä siis piisaa. Yritän saada tänne vaihekuvia laitettua sitä mukaa kun valmiiksi saadaan, ihana sitten jälkeenpäin katsella :). 

Oikein lämmintä ja aurinkoista viikonloppua!!

5 comments:

  1. Kiva lukea remontin edistymisesta, hurja tahti teilla :)

    Mista tilasitten altaan ja oliko paljonkin hintaeroa suomeen?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Joo, tuntuu hurjalta, mutta toivotaan että viikonloppuun(ensi) mennessä tulee suht. valmista ;). Blancon silgranit allas on tilattu saksasta ja se tuli kuljetus mukaan lukien reilu 100€ halvemmaksi. Kokoa isompi allas olisi tullut yli 200€ halvemmaksi :).

      Delete
  2. Meillä saman näköinen allas mutta tais aikanaan puustellilla olla hyvä keittiöviikon tarjous kun me maksettiin muistaakseni 149€/kpl toki en tiedä onko saman kokoinen kuin meitin. Näyttää ihan samalle vie

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oli kyllä sitten tosi hyvä tarjous :). Tämä sama allas on netissä 371€ ja sain tosiaan yli 100€ halvemmalla.

      Delete
  3. Lähti kesken.... Vihreitä lätkiä on ainakin sama määrä.... Siis meil ostettu 2013 vuoden alussa...

    ReplyDelete