9 Oct 2014

Gorgeous BiA.Design for Buffalo!

Meille kotiutui tällä viikolla ruotsalaiselta BiA.Designilta ihanat aisan suojukset ja haararemmi meidän buffaloihin. Haararemmiä olen kaipaillut silloin tällöin ja tuo kyllä toimii tosi hyvin. Valitsin nahan väriksi valitsin konjakin, sillä sekä syys- että talvitakissani on tuota sävyä ;).
Suojukset oli aluksi ihan mahdoton saada paikalleen, koska ovat niin kireät, mutta sain vinkkiä käyttää alla kelmua, joten kun sen olin kietaissut aisojen ympäri, meni nuo suojat oikein sutjakasti paikalleen ja ne saa poiskin helpommin kun muovi on alla. BiA.Design on juuri avannut nettisivut TÄÄLLÄ ja häneltä saa juuri nyt 10% tilauksen hinnasta koodilla WEBSHOP!


3 comments:

  1. Hei,
    Miten tuo haararemmistä asennetaan vaunuun?

    ReplyDelete
  2. Minuakin kovasti kiinnostaisi että miten tuo haararemmi kiinnittyy istuimeen? Meillä kanssa Buffalot ja mietin tuon tilaamista mutta liikkeen sivuilla on tosi nihkeästi tietoa ja kuvia.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Se haararemmin on ommeltu sellaiseen kangaspalaan joka pujoitetaan sen istuin"tyynyn" ympäri, eli sen mikä nousee siitä istuimesta. Oon huono selittämään :/.

      Delete