9 Jan 2015

Molo Kids SS15


Molo Kids on julkaissut kevään mallistonsa, myös ulkovaatteet, ja ne ovatkin jo tulleet jälleenmyyjillekin myyntiin. Mallisto on tälläkin kertaa laaja, joten valinnan varaa on ja varmasti löytyy jotakin jokaiselle. Itse tykkään kovasti sisävaatteiden slimmeistä farkuista, koska sellainen malli on ainoa joka kivasti sopii meidän hoikille pojille! Toki myös hupparit, colleget ja trikoopaidat on kivoja tässäkin mallistossa. 
Tässä kuvassa värit ja vaatteet näkyvät paremmin :).

Ulkovaatteita odottaa aina itse kovasti, joten tälläkin kerralla sai positiivisesti yllättyä Molon ulkovaatevalikoimasta. Välikauteen tulee uutuutena printtikuosi, joka on kettu. Tyttöjen hempeä rainbow on korvattu samoilla väreillä kun talven toppa rainbow, joka on lialle hieman armollisempi. 

Haalareiden ja takkien värit/kuosit. Pojille olisi kiva tuo kettukuosi, toiselle haalarina ja toiselle takkina mustien housujen kera.
Viime vuonna olikin jo Waits housuja ja takkeja, jotka on ohutta tuulipukukangasta. Nyt niihin on tullut uusia värejä housuihin ja nuo melange mustat olisivat todella kivat. Myöskin takkia löytyy ainakin mustana.
Ja vielä nämä ihanat uudet softshell- haalarit! Voi, olisipa tyttö! :P Tuo kukallinen on todella kaunis, eikä pinkkikään paha ole. Sininen pojalle taas niin tavallinen, mutta toisaalta turvallinen vaihtoehto. Asustaahan tuon sinisen voisi vaikka kirkkaan oranssilla, niin olisi aika upea!

Mitäs tykkäätte? 

No comments:

Post a Comment