6 Jan 2015

Sales and summer plans

Huomenna palataan vihdoin arkeen, kun eskari alkaa. Torstaina O aloittaa päiväkodin ja maanantaina menen itse kouluun. 

Me olemme tässä muutamien päivien ajan selvitelleet kesälomaa ja jo pidemmän aikaa on ollut ajatuksena mennä vihdoin Englannissa käymään, viime kerrasta kun on jo 3,5v aikaa. Tässä loman aikana asiat ovat selkiytyneet sen verran, että varattiin eilen lentoliput. Matkustamme Englantiin kesäkuun puolen välin aikoihin ja takaisin tulemme kesäkuun viimeinen päivä eli reissussa olemme vajaa kolme viikkoa.

Ajatuksena on vuokrata lentokentältä auto ja ajaa Birmingamin, Manchesterin ja Blackpoolin kautta Skotlantiin miehen äidin luokse viikoksi. Sieltä matkaamme Bristoliin tai lähettyville vuokrattuun loma-asuntoon ja oleskelemme siellä loppuloman, käyden toivottavasti etelärannikolla ja ihanissa pikkukylissä. Olenkin viimeiset pari päivää kuumeisesti etsinyt meille asuntoa ja ainakin yksi olisi jo tiedossa, toivomme saavamme sen, koska se on niin hyvällä paikalla ja lähellä kaikkea. 
Vinkkejä otetaan mielellämme vastaan etenkin koskien tuota automatkaa. Varaamme Stansted-Skotlanti välille 3 päivää (2 yötä) joten vinkkejä kivoista paikoista matkan varrella voi antaa. Tällä hetkellä ainakin ajattelimme käydä Cadbury Worldissä Birminghamissa, Legoland discovery centerissä Manchesterissa ja Blackpoolia ihmettelemässä ja koukkaamme varmaankin myös Lake Districtin läpi ihastellen maisemia :).

Vaikka tänään oli pyhä, oli mm. Ideapark auki ja lähdin hakemaan O:lle isompia rukkasia. Matkan varrelta Ballotista tarttui kuitenkin mukaan alesta pari kivaa juttua, en vain voinut vasustaa -50% alea :P.
D venyy jostain syystä jaloista ja 122cm kokoiset toppahousut on hieman naftit, tosin menee kyllä talven ja niitä pidämmekin, mutta ostin nyt alesta 128cm space neon housut ja nekin on oikein hyvän kokoiset, ei lainkaan liian isot, kuten pelkäsin. Toivon siis että menee vielä ensi talvenkin tuon takin kaverina. O sai Mini Rodinin ihanan lippapipon, joka sopii kivasti tuon hiiri- takin kanssa, joka on muuten aivan ihana!! ♥.

Nyt saa kuitenkin shoppailut jäädä vähäksi aikaa, sillä säästökuuri englantia varten alkakoot!

2 comments:

  1. Hei, kivoja juttuja olet ostanut. Minkä pituinen O on nyt ja mikä on takin koko? Jemmasin meille samaisen takin koossa 80/86 ja näyttää että olisi iso vielä ensi talvena n. 1,5v. tytölle (joka on hirmuisen pienikokoinen ainakin vielä)! Kasvupyrähdystä odotellessa ;)

    ReplyDelete
  2. Kiitos! :). O on n. 80cm ehkä pari cm yli, mutta tosi laiha ja tulee nyt 2v tämän kuun lopulla. Takki menee ehkäpä vielä ensi talvenakin, on sen verran vielä minusta reilu :).

    ReplyDelete