6 Sept 2009

Ihanaa Retroa ja Kirppislöytöjä!

Tänään kävimme pitkästä aikaa kirppiskierroksella, kun mies jäi kotiin äitinsä sekä Danskun kanssa. Kiersimme Radiokirppiksen, Pirkan Kirpputorikeskuksen, Bonus kirppiksen sekä minulle uuden kirppiksen Lempäälässä(Ideaparkin lähellä).
Viimeisestä kirpputorista teinkin yhdestä pöydästä super löytöjä!
 
En tiedä onko tämä ihana vai kamala, mutta hintaa oli 2,5€ ja aito retro villahaalari, niin oli pakko ostaa! Se on kokoa 80cm ja Danskulle juuri täydellinen. Valmistajana on Kolmikudos Oy.
Haalari on erinomaisessa kunnossa. Muutama silmäpako löytyi ja pari pientä reikää parsin, mutta muuten haalari on käyttämättömän näköinen.

Samasta pöydästä löytyi myös Moonkidsin peruspaitoja. Otin niistä ruskean 92cm(mutta vastaa mielestäni 80cm) sekä 104cm, joka myös vastaa paljon pienempää. Liekö kutistunut pesussa. Kunto molemmissa erinomainen. Meidän ekat Moonkidsit. Vielä jäi pöytään mm. valkoinen ja oranssi paita. Hintaa oli 3€/kpl.
Samasta pöydästä nappasin myös 2 Småfolkin paitaa, tuo keltainen on kokoa 80cm ja tuo mopo paita 86/92. Molemmat ovat hyvässä kunnossa, aavistus värien haalistumista, muutoin ei mitään erikoista. Hintaa 4€/kpl. Oli muuten ensimmäinen kerta, kun näin kyseisiä merkkejä kirppiksellä myytävän.

Samaisella kirppiksellä oli myös Ticketin 68cm baby baggie vaalean sinisenä, mutta se oli pesty ja se oli mennyt sisältä koppuraiseksi. Hintaa olisi ollut vain 5€, mutten viitsinyt ostaa, kun en tiedä olisiko siitä saanut käyttökelpoista.
Bonus Kirppikseltä löytyi paksu ja lämmin collegetakki, merkki on Kappahl ja koko 74cm. Se menee takeissa meillä(riippuen merkistä) ihan hyvin ja tämä oli aika reilu. Hintaa oli 3€.
Pirkan kirppikseltä mukaan tarttui nahkaiset Tintti- kerhotossut, jotka tulevat muskari käyttöön. Hinta 3€. Ostin myös sinisten velourit, sillä meillä ei ole tuon sinisiä housuja lainkaan ja olivat kivat, hintaa niillä 0,50€.
Löysin myös Kangaroosin ihanat mustat, uudenveroiset lenkkarit koossa 21, hintaa 5€. Unohdin ne kaappiin, joten kuvia ei nyt niistä ole. Samoin ostin Gracon harmaan ison hoitolaukun Lempäälän kirpputorilta. Todella siisti ja hyväkuntoinen, pinnassa aavistus kulumaa, mutta sisältä uudenveroinen. Hintaa jäi 2,5€.
Tsekatkaa alempaa kirppispostaukseni, jos ette ole vielä lukeneet ;)

1 comment:

  1. Tosi hyviä löytöjä olet tehnyt!! Itse en ole myöskän koskaan nähnyt kirppiksellä småfolkin paitoja...

    ReplyDelete