12 Sept 2009

Molo Kids toppahaalari!

Olisin halunnut meille alunperin Molon talvihaalaria, mutta en mistään löytänyt alesta keväällä/kesällä, joten ostin sen ticketin. Nyt kuitenkin olisi tiedossa Molon haalari, jonka saisin ja koko olisi 80cm. Mutta, ovatko nuo reilua mitoitusta?
Meidän Tickethän on 74cm enkä ole varma meneekö ihan koko talvea, riippuu Danskun kasvusta. Eli vastaisiko tuo Molon 80cm kokoaan vai onko reilu? Kannattaako ostaa 1v 5kk-1v7kk ikäiselle tuota kokoa?

5 comments:

  1. Tämä blogi näkyy mulle jotenkin oudosti. Pitkiä pätkiä tyhjää ja mitään kirppispostausta (johon tuossa yhdessä kirjoituksessa viittaat)ei ainakaan mulle näy. Onkohan vika pelkästään mun koneessa vai laajemmallakin?

    ReplyDelete
  2. En osaa tuohon vastata, koska itselläni blogi näkyy ihan normaalisti.
    Kirppispostaus löytyy ainakin tuosta yläpalkista, jossa lukee(v.pun pohjalla) kirpputorit. Tai sitten tuosta vasemmalta vaal. sin pohjalla olevasta "listasta", jossa viimeiseksi kirjoitettuja.

    Kännykällä selatessani nämä sivut kyllä ovat hieman oudot, minkälainen kone sinulla on käytössä? En tiedä, johtuisiko kenties siitä?!

    ReplyDelete
  3. Minulla sivut näkyy ihan ok, oliskohan selaimesta kyse?

    Minä himoitsen meille tuota sinistä Molon haalaria ja pähkäilen kokoasiaa, en kyllä osaa sanoa kumpi koko olisi teille parempi. Tuossa iässä toki kasvaa vauhdilla ja muistan, että jouduin talvella ostamaan Niklakselle uudet haalarit, kun syksyllä ostetut jäivät pieneksi.

    ReplyDelete
  4. Mietin, että olisikohan tuosta 86cm parempi, että uskaltaako ottaa 80cm enää, kun tosiaan se tickethän vastaa suunnilleen sitä 80cm:ää..mutta siis jos nuo Molot ovat reiluja ja tuo 80cm vastaisi 86cm, niin sitten tuon ottaisin...vaikeaa :)

    ReplyDelete
  5. Hmm, minusta Molo kids vastaa aika hyvin kokoaan. Ei siis mikään reilu, muttei pienikään. Heh olipas apua! ;)
    Mutta siis Emilillä on punainen Molo kids haalari täksi talveksi koossa 92cm ja Emil on nyt n.88,5-89,5cm pitkä. Haalari on nyt sopivan reilu ja uskoisin että menee talven, mutta lopputalvesta saattaa olla jo nafti.

    ReplyDelete