13 Feb 2011

Head gear

Kun meillä on välikaudet(kevät/syksy) kunnossa, niin pitihän sitä katsastaa myös päähinetilanne kera rukkasten.
Aika hyvällä mallilla, mutta jotain puuttuu.

Pipoja on PALJON, osa ei välttämättä käy kaikkien asujen kanssa tai niitä ei tulla pitämään yhdessä, vaikka kuvaan olenkin laittanut.
Etenkin ohuimmat pipot tulee käyttöön vain huppareiden kera. Mutta kuvasin nyt silti yhdessä.

Aion vielä hakea harmaat PO.Pin vk-housut, muuten on kaikki mallillan.

 Kevääksi tarkoitettuun molon haalariin sopii sininen sekä musta Nova Starin pipo, Bobo Chosesin ohut villapipo, Helmiltä ostettu junapipo sekä Po.Pin raitainen pipo(voi kyllä olla ettei tän haalarin kanssa tule käyttöön).
 Syksylle ja ensi keväälle tämän PO.Pin harmaan haalarin kaveriksi.
Harmaan saa näyttämään niin ihanalta eri väristen asusteiden kanssa. Etenkin keltainen ja turkoosi on lempparini. Nyt pitääkin metsästää turkoosi pipo noiden rukkasten kaveriksi. Lime sopii myös ihanasti, kuten tietty harmaa ja mustakin. Niin ja punainen ;)
 Tämä on ehkä ainoa, jolle ei kovin monta asustetta suoranaisesti sovi. Turkoosi sopii kyllä, eli sitä pitää ostaa lisää. Harmaakin sopii ja punainen.
 Kuten taas, harmaa ja keltainen aaaahhhh! Ihana väriyhdistelmä! Kuvassa Gapin takki kera The Brandin, PO.Pin sekä Bobo Chosesin pipojen!
 Tälle asulle on eniten sopivia pipoja ja nuo Villervallan rukkaset täydellisesti sopivat.
Rubberin kaveriksi paras tuo Nova Starin pipo ja Didriksonin rukkaset. Harmaakin sopii hyvin ja musta. 

Muutamia pipoja jäi "ylimääräiseksi", tai pieniksi. Yritän niitä listata tonne kirpparin puolelle piakkoin.

Mikä noista ylläolevista yhdistelmistä on sinun mielestäsi kivoin?
Mitkä värit toimii ja mitkä ei?
Onko jotain mitä laittaisit toisin?

**EDIT**
Laitan nyt tähän, mikäli joku ei lue kommentteja. Suurinosa noista pipoista ja kaikki rukkaset ovat viime keväältä/syksyltä, osa yli vuoden "vahoja". Olen ostanut nyt kevääksi vain nuo kaikki 3 PO.Pin pipoa.
Osa pipoista voi myös olla pieniä, sitten kun niitä on tarkoitus käyttää.
Myöskin esim. nuo Bobo Chosesin pipot on tosi isoja, eli voipi olla ettei tule käyttöön.

These are our spring/autumn gear with accessories. For most outfits we have nice hats and gloves but I will need to get a few more. 



17 comments:

  1. Meilläkin on asustepohdinnat menossa, joten kiva ottaa kantaa muiden valintoihin:) Itsekin olen aika tarkka asusteiden värin suhteen. Molo Kidsin haalarin kanssa (ylin kuva) en laittaisi tuota Nova Starin pipoa (ainakin kuvassa "vääränvärinen"), enkä Po.P.:in raitapipoa, muut pipot voisin laittaa. Harmaa, keltainen, turkoosi ja lime käyvät hyvin mielestäni tuon Po.P:in harmaan haalarin kanssa, itse tykkäisin yhdistää myös ehkä oranssia tuohon. Nova Starin piponkin ehkä voisi harmaan haalarin kanssa laittaa, jos olisi jotain muuta samanväristä yhtäaikaa päällä. Po.P:in tummansiniseen ruutuhaalariin eivät minunkaan mielestäni oikein istu noista asusteista mitkään..etsisin yksivärisen tummansinisen, yksivärisen turkoosin ja/tai yksivärisen veden-/vaaleansinisen pipon ja hanskat sille kaveriksi (tarkka mikä tarkka:). Keltaiseen takkiin käy kaikki nuo valitut pipot, jos housut on ne harmaat:) Punaisen housujen kanssa kävisi hyvin tuo omppupipo...Mustaan takkiin käy hyvin nuo mustat ja punaiset asusteet (kun housut punaiset). Raidallinen pipo ei mielestäni niin hyvin käy kuin nuo yksiväriset. Rubberin kanssa käy hyvin nuo valitut asusteet, omaan silmääni tuo Nova Starin vihreä pipo on vähän vääränsävyinen. Nämä ovat toki makuasioita ja noissa vaatteissa joka tapauksessa laatutietoinen, tyylikäs nuori mies liikenteessä. terveisin Aake07:n äiti

    ReplyDelete
  2. Olen samaa mieltä. Kuten tuossa mainitsin, että ei varmasti kaikki tule käyttöön noin kun olen kuviin laittanut, sillä mullekin pitää kaikki olla sitä "samaa" sävyä tai ainakin tosi lähelle samaa.

    Turkoosia pitää hommata vähän lisää ja katsoa mitä muuta sopivaa voisi löytyä.

    ReplyDelete
  3. Jessus, mikä määrä :DDD

    Meillä kaikki kevään tamineet hankkimatta kahdelle pennulle. Onneksi vielä on aikaa.

    ReplyDelete
  4. Huikea määrä asusteita!!! Täälä on vielä kaikki kans kaupassa ..tarttis tehdä jotain :) täältä saa ihanasti aina vinkkejä. Huippua että laitat mitä merkkiä mikäkin on, etkä panttaa tietoa itelläs niinku jotkut tekee :)

    ReplyDelete
  5. RUMBO: Onhan noita. Tosin, tuo harmaa haalari on syksyksi, ja PO.Pin ruutunen on fleecellinen, eli on onneksi hieman eri tarkoitukseen kaikki.

    aNNa: On joo, mutta noista olen ostanut nyt vain nuo 3 PO.Pin pipoa, muut on viime keväältä/syksyltä. Osa saattaa jäädä heti pieneksi, osa taas sen verta reiluja, ettei välttämättä voida käyttää.

    ReplyDelete
  6. Aivan mahtavia settejä, hyvällä värisilmällä ja maulla valikoituja. Vaikea valita suosikkiani, koska sehän on kiva kun on vaihtelua:)

    Pakko mainita, että mua häiritsee aikalailla lukea tekstiä, joka on isoin kirjaimin kirjoitettua...:/

    ReplyDelete
  7. Unelma Säleikkö: Kiitos tiedosta, vaihdoin fontin ;)

    ReplyDelete
  8. On teillä todellakin asusteita! Tuo Po.Pin harmaa haalari on tosiaan siitä ihana että sen kanssa sopii niin usea väri. Itse ajattelin myös yhdistää samaiseen haalariin raikkaita värejä kuten keltainen, lime ja turkoosi. Teidän Gapin keltaisen takin kanssa sopii kyllä nuo kaikki, itse pidän erityisesti The Brandin harmaasta piposta.
    Tuo Po.Pin ruutuhaalarin kanssa käyttäisin jotakin yksiväristä... mutta sopisikohan se Po.Pin sivuille ilmestynyt tummansininen pipo missä P kirjaimia? Itse sitä mietin mutta meneeköhän kuitenkin liian sekavaksi?

    ReplyDelete
  9. Itse tykkään eniten harmaa-keltainen tai harmaa-turkoosi yhdistelmistä. Ne näyttää tosi kivalle!
    Ja onpas teillä muuten paljon pipoja ja hanskoja! Valinnanvaraa löytyy =) munkaan mielestä noi ihan kaikki ei sovi pukuihin, esim Molon haalarin kanssa käyttäisin ihan pelkkää yksiväristä, ei mitään kuvia sun muuta hattuhin, kun jo haalarissa tapahtuu niin paljon.

    Mulle tuli yksi asia mieleen eilen kun luin poikien tyyliin blogia. Kun paljon on ihmisiä jotka etsii just sitä tiettyä vaatetta käytettynä. Olisi ihanaa kun olisi joku sivusto jolle voisi jättää etsintäilmoituksia yhteystietojen kera ja jonne voisi tarjota myös vaatteita. Voihan toki aina katsoa huuto.netistä, mutta usein sitä sitten unohtaa nostaa tarjousta ja kohde sulkeutuu. Ja mun mielestä olisi kivempi ainakin tehdä kaupat heti.
    Ajattelin vaan kysyä mitä pidät ideasta ja onko sulla mitään ideaa miten tällaisen voisi toteuttaa? Itse olen ihan avuton kaiken kanssa mikä etäisestikin liittyy tietokoneisiin.

    ReplyDelete
  10. Tyylikkäänä on Dansku keväällä. Ja olen kyllä sitä mieltä, ettei noita asustemääriä tarvitse meille lukijoille selitellä, ihmiset ovat erilaisia, toiselle riittää yksi ja sama pipo joka puvun kanssa ja toiset pitävät vaihtelusta. Varsinkin tuo keltainen takki asusteineen on suosikkini :)

    ReplyDelete
  11. Voi kiitos! Ei kyllä olisi missään tapauksessa tarvinnut yhden soraäänen takia...*nolo*.

    ReplyDelete
  12. Minusta on hölmöä laittaa kaikkia pieniä ja isoja pipoja kuviin, kannattaisi laittaa ne mitkä tulevat käyttöön.
    Mutta siis asiaan!=)
    Minusta sateenkaaritakkiin pitäisi olla yksivärinen pipo, eimitään raitaa/kuviota. Myöskään musta ei sovi siihen elleiole mustat housut. Näinollen mikään noista pipoista ei oikein istu täydellisesti.
    Harmaaseen sopisi turkoosi, vaalealla lapsella keltainen vie helposti naamsat värit jos sitä on kasvoja vesten. Suomalaisista suurin osa on talven jälkeen niin kapleita, ettei keltaista mitenkään kannattaisi pukea heille.
    Valkoinen pipo saa harmaasta puvusta värittömän. Myöskään muuta harmaat aen yhdistäisipukuun, jottei se mene ankean näköiseksi.Limen kanssa on hiukan sama kuin keltaisen, että vaatisi hiukan päivetystä tai tummemman ihon kuin teidän Danielilla on.
    Siniseen haalriin et ole saanut asusteita sopimaan. Missään nimessä siihen ei sovi raidalliset pipot.
    Keltaisesta sanoin jo sanottavasni. Syksypuolella ketainen on kasvoja vasten ihan eri, kun lapsi on koko kesän saanut päivetystä. Keltaiseen sopii harmaa hyvin, mikäli alaosa on harmaa.
    Mustaan takkiin voi yhdistää mitä vaan, punainen on huippuhyvä, pirsitää vaatteen.
    Ompunvihreä Rubberrain on hyvä väri Danielille, siihen mätsää harmaa hyvin.

    ReplyDelete
  13. Anonyymi: Tuo harmaa haalarihan on tosiaankin syksylle, eli toivottavasti silloin olisi naama ruskeampi ;). Keltainenkin takki varmasti enempi tulee syksyllä käyttöön.

    Tuon ruutuhaalarin kanssa meillä oli syksyllä käytössä Nova Starin punainen pipo ja villervallan punaiset rukkaset. Sopi tosi hyvin. Nyt on vaan harmiksi NS:n punainen pipo pieni. Voipi olla, että yritän itse väkertää turkoosin pipon siihen sopivaksi.

    ReplyDelete
  14. hei, kysynpä vähän aiheen vierestä, että millaiset koot noissa jonathan tähti vk-rukkasissa on? Mikä olisi passeli koko nyt 1.5 vuotiaalle (iso kätiselle pojalle?) 1 vai 2? Osaisitkohan auttaa? :D

    ReplyDelete
  15. Jonna: Meillä nuo rukkaset kokoa 0. Nyt tosin ranteesta tiukahkot, niin täksi kevääksi pitää varmaan hommata kokoa 1.
    En tiedä onko Danskulla iso vai pieni käsi, mutta sinuna varmaan kokeilisin ennen ostoa.

    ReplyDelete
  16. hei, mitä kokoa teidän harmaa haalari on? joutaisiko se meille kiertoon kevättä 2013 ajatellen ;) pauliina.paakkarinen(at)hotmail.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hei, haalari on kokoa 98cm ja on reilua mitoitusta. Se on meillä tämän kevään ja ensi syksyn vielä käytössä, sitten olen sitä myymässä kyllä.

      Delete