22 Feb 2011

Seen but still

Nämä on jo niin nähtyjä, älkää siis lukeko jos ei kiinnosta enää.
Nimittäin meidän kevät.

Monessa blogissa on ollut puhetta siitä, kuinka asusteet "pitää" olla sävy sävyyn, muuten sattuu silmiin.
No, itse en ole ihan niin pilkun tarkka, mutta toki mitä lähemmäs värit sopii yhteen, sen parempi.
Meillähän kun noita asusteita on aika reippaasti, niin pakkohan jostain on karsia.

Vk-rukkaset taitaa kaikki lähteä kiertoon ja osa pipoista myös. Niille ei vain yksinkertaisesti löydy käyttöä.

Tässä nyt vain keväälle(osa toki kyllä sopii syksylläkin) tulevia asuja kera asusteiden.
 Gapin takkiin sopii sekä keltainen, että harmaa. 
 Molon haalarin kanssa päädyin mustaan.
 PO.Pin haalarin kanssa taas sopii punainen(lopussa kuva mallin päällä).
 Puna-mustaan sopii tietty musta, punaisia asusteita on tosi vähän, jos niitä löytyy lisää, niin punainen tulee myös kaveriksi.
 Tähän on kaksi sopivaa PO.Pin vihreraidallista pipoa(jotka jossain piilosilla), mutta sopii mielestäni tuo Mini Rodinikin, vaikka hieman eri sävyä. Tässä ainakaan minua, ei sävyero haittaa.
 Gapin hupparin kanssa PO.Pin sekä Aarrekidin pipot. Tästä taitaa tulla yksi kevään suosikeista farkkujen kanssa :)
 Aarrekidin hupparin kanssa saman merkin musta pipo.
 Kidscasen neuletakin kanssa sopii sekä keltainen, että harmaa.
 Gapin neulehuppariin sopii ihanasti Aarrekidin vaalea pipo sekä,
 Mini Rodinin beige robottipipo, vaikkakin pipo on tummempi kuin vaalea raita hupparissa.
Nova Starin virheän hupparin kaveriksi samaa sävyä oleva pipo.
 PO.Pin windfleeceen sopii hyvin musta, mutta mikäli saan harmaat vk-housut, niin silloin sopii myös harmaat asusteet.
Ticketin rubberin kanssa Mini Rodinin pipo, joka taas on erisävyä, mutta ei haittaa omaa silmääni.
Molo Kidsin hupparin kassa sopii mainiosti tuo Nova Starin pipo, sekä The Brandin harmaa(resorit hupparissa harmaat).

Tässä vielä kuva Danskusta viime syksynä PO.Pin haalarissa, punaisine asusteineen.
Minusta kovin raikas yhdistelmä.

Harmiksi tuo Nova Starin pipo on nyt pieni. 
Sattuisiko kellään olevan tuota kokona M tai L myytävänä?
Tai mahdollisesti muuta vastaavanlaista punaista pipoa?


25 comments:

  1. Voi vitsi toi GAPin takki on IHANA!!!! Tahtooo!!!! Kerroppa siitä lisää?

    ReplyDelete
  2. Heli: Tarkoitatko tuota keltaista? Se on samanlaista kangasta kuin esim. tuo Molon haalari. Sisäosassa(paitsi hihat) on tumman harmaa ohut fleece- vuori. Myytiin nimellä sadetakki, mutta on siis mun mielestä tuollainen siisti vk- takki. Tosi ihana kyllä.

    Kokona on 3, sanoisin että vastaa 92/98 kokoa.

    ReplyDelete
  3. Todella hyvältä näyttää teidän kevät! Minäkään en ole niin pilkun tarkka, että onko se sininen pipo nyt juuri sitä samaa sinistä kuin on vk-haalarissa ;) Mutta jokainen tyylillään! :)

    ReplyDelete
  4. kivoja settejä!

    onko pipot ajateltu nyt vain värien mukaan vai myös kelien mukaan eli lämpimämpi setti ja lämpimämpi pipo? meillä monesti käy niin, että kun olen ajatellut jotkut setit ja pipot yhteen, niin ne onkin eri keleihin soveltuvammat.

    entä millä keleillä neuletakki / collegetakki ja pipo? minun on jotenkin vaikea sisäistää, että silloin kun neuletakilla / collegetakilla tarkenee, tarvittaisiin pipoa :o)

    poikien äiti

    ReplyDelete
  5. Hyvältä näyttää!
    Tykkään varsinkin tuosta sinisestä haalarista. Punainen passaa kyllä tosi kivasti siihen. Ja tietty toi molon haalari on aivan ihana. Meillä löytyy talvitopasta ja ovat kyllä paraslaatuisia, mitä meillä on vastaan tullut. Tekis niin mieli ostaa meidän 2-vuotiaalle, mutta kun ei tarvittas...

    Meilläkin kevät alkaa olla kunnossa, jos vielä sais mummun ompelemaan yhden takin. Ois kiva hankkia hirmusti ihanuuksia, mutta nyt kun olen äitiyslomalla ja lapset kotona niin tarvetta ei monille "pyhä"seteille ole. Tai ainakaan en ole vielä itseäni saanut vakuutettua siitä, että tarvetta olis. =) Kotona taas (kun maatilalla asutaan) ei viitsi kovin hyviä vaatteita ulos laittaa, ettei sitten tarvi surkutella, jos tulee kovin öljyisiä ukkoja hommista. Meillä riittää 2 parempaa ulkovaatesettiä, mieli tekis kyllä enempi hankkia.

    Seuraan vakituiseen sun huippuhyvää blogia. =)

    ReplyDelete
  6. Poikien äiti: Kyllä tuossa hieman ajattelin asiaa noinkin, että mikä pipo, mille ilmalle. Ja todellakin voi olla, että jollain pipolla ei pärjätäkään oikeeseen aikaan.

    Noi Aarrekidin pipot on todella ohuita, eli periaatteessa sopii hupparikeleihin, vaikka tuulisellä/viileällä ilmalla tms.

    ReplyDelete
  7. Oletko kokeillut noita popin raitapipoja päähän? Kauhean matalilta ja leveiltä näyttävät, onko se vain visuaalista harhaa vai ihan totta?

    Aarrekid-setti on minun mieleeni eniten. Keltainen lajoina pintoina vaatisi minun silmääni ehkä hiukan päivetystä iholle, Aarrekidin nutussa keltaista on sopivasti pikkuisen mausteena muttei liikaa.

    ReplyDelete
  8. Hei!
    Mitä kokoa käytätte noissa Gapeissa?
    -viliperi-

    ReplyDelete
  9. Jarna: Joo, pipot on päässä kivemman mallisia, täällä kuva http://1.bp.blogspot.com/_H1-kd16JBHw/TT_daEHJVoI/AAAAAAAAF90/9TGl5CLv4-w/s1600/IMG_1190.JPG.

    viliperi: Kaikki Gapit kokoa 3, kaikki myös vielä reiluja :)

    ReplyDelete
  10. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  11. Mä tilasin tosiaan sieltä gapin nettikaupasta. Koothan siellä menee iän mukaan, eli sanoisin että tuo koko 3 on 98cm.

    Jos ei sieltä löydy niin ainakin Ebaystä saattaa löytyä.

    ReplyDelete
  12. Kivalta näyttää :)
    Mä en todellakaan ole kovin tarkka siitä, että onko kaikissa varmasti sama sävy vai ei. Musta on oikeastaan ihan hauskaakin, että kaikki ei aina "mätsää" täydellisesti! Kunhan värit ei riitele keskenään.

    ReplyDelete
  13. Tuo punainenhan sopii Po.Pin siniseen ruutuhaalariin loistavasti! Olen tässä tosiaan pähkäillyt millaiset asusteet hommaisin samaiseen haalariin. Itse en olisi kyllä ihan heti hoksannut punaista kokeilla mutta nyt kun näki tuon yhdistelmän niin tykkään. :)

    ReplyDelete
  14. Todella kivoja yhdistelmiä! Tuo Gapin villatakki on aivan mielettömän suloinen!

    Meidän pian 2v4kk poika käyttää kans Gapistä kokoa 3, jotkut jopa 4, mutta ne on vielä reiluja.

    ReplyDelete
  15. Solina: Tuossa haalarissahan on ihan vähän punaista siinä PO.Pin merkissä, siksi punainen sopii tosi hyvin.

    ReplyDelete
  16. Moi!
    Ihania, rakastan blogiasi, käyn aina ihailemassa täällä vaateita.
    Ajattelin sellaista kysyä, kun sinulla tietämystä löytyy, että kertoisitko mulle, että mitä nuo Popin välikausi haalarit ja kaksiosaiset, sekä noi windstopperfleecet maksavat liikkeessä uutena, noin vaikka suunnilleen, kun olen niitä huutonetissä katsellut? Kun asun täällä susirajalla kaukana kaikessa ja harmittaa kamalasti kun ei ole mitään mahdollisuutta liikkeeseen päästä ja haluan ehdottomasti ostaa lapsille noita. Syljettää vaan maksaa kamalaa hintaa valmiiksi likaisista ja paskaisista vaatteista, kun nuo huudon hinnat ovat aika kovia (tiedän toki että no on uuten kalliita, mutta jotain perspektiiviä olisi kiva saada...)
    Ja toinen kysymys noiihin vk haalareihin liittyen, ovatko minkä kokoisia, kun mun pienempi on 1,7 vuotias, viime mittauksella 87cm poika ja mietin vaan, että jos ostan 92cm haalarin, niin näinköhän menee enää syksyllä, ovatko reiluja vai ? tuntuu hurjalle ostaa isompaakaan, tuntuu kuitenkin että hukkuisi siihen....Kun ei ole 2-vuotiaskaan vielä (joo, on aika iso kokoinen poika....)
    Mutta kiitos jos viitsit vaivautua vastaamaan,ja kiitos tosiaan ihanasta blogistasi :D
    Kati

    ReplyDelete
  17. Kati: Voi kiitos ihanasta kommentistasi, ihanaa välillä kuulla, että blogi jotakuta miellyttää(usein tulee vaan niin herkästi ihmisitä vain negatiivisuutta).

    PO.Pin vaatteet uutena ovat hintavia, esim. se harmaa vk-haalari oli 109€. Tuo fleecellinen haalari maksoi uutena 159€. Suurinosa meidän PO.Pia on kuitenkin ostettu alemyynnistä, jolloin prosentit -40%- -50%.
    Huuto.netissä tosiaan varmaan käytetystäkin huudetaan hurjia hintoja :(.

    Meillä tuo fleecellinen haalari on 89cm pitkällä kokoa 92cm ja on sopiva. En tosin tiedä meneekö enää syksyllä, mutta todennäköisesti menee alkusyksyn.
    Meidän harmaa PO.Pin vk-haalari on 98cm ja se on jätti. Eli jos fleecetöntä haalaria haluat merkiltä, niin suosittelen 92cm.

    ReplyDelete
  18. Katille pakko sanoa po.pista, että meillä on juuri samankokoinen poika ja 92cm po.pin vk-haalari on odottamassa (kiitos vielä Annika!). Se on mun mielestä just hyvä, siis sopivan reilu, ja voi ehkä mennä ensi syksynäkin. 98 olisi ollut nyt aivan liian iso. Po. pin nettisivuilla muuten näkyy vaatteiden hinnat:)

    M

    ReplyDelete
  19. Siis ihania kaikki setit ja mä todellakin tykkään kun näitä on paljon! Kivempi näin lukijana ;)Toi popin ruutuhaalari punaisilla asusteilla huutaisi myös punaisia kenkiä, esim kumpparit?
    Mun mielestä ohuet trikoopipot on nimenomaan hupparikelien vaatteita. Po.pin trikoopipot ei ole kyllä ihan sitä ohuinta matskua, niissä on ihan pieni joku pehmeä nukkainen "vuori". Ja ne ajattelin laittaa kypärämyssyn kanssa käyttöön vähän viileämmällä. (Meillä on siis ohut tukkainen Danskua nuorempi lapsi.) Po.pin pipot ovat aika matalia, eli en tiedä menisivätkö korville.
    H&M.ltä ostin ihan yksinkertaista, tosi ohutta trikoota olevia pipoja. Ne on mun käsitykseni oikein varsinaisesta kesäpiposta, siis huppari ilmoilla pidettäviä ja miksei p.h. trikoopaita ilmalla myös ;)
    Mä olen mielettömän tarkka että joka ilmalle on sopivat pipot ja muut. mun ykköskauhistus on kesän normaaleilla viileillä keleillä (eli aika lämpimillä ilmoilla kuitenkin) lapset joilla on vedenpitävä vk.takki päällä. Ihmetyttää että eikö sieltä kaapista nyt muuta pitkähihaista löydy, esim hupparia...?! Ikävä kyllä kesällä saattaa tosin olla myös niitä oikeasti kylmiä päiviä jolloin vk.vaatteet on paikallaan, mutta en nyt tarkoita niitä kelejä.
    Mä sain tässä äskettäin oikein älynväläyksen heh heh ja tein kuvakollaasia meidänkin vaatteista. Blogiton kun olen niin ihan omaksi muistutukseksihan ne vaan tuli. Lisää ei tarvita mitään ;)

    ReplyDelete
  20. heippa. voisin käydä turussa kattomassa löytyykö harmaita housuja teidän koossa, jos niitä kovasti kaipailet :)?

    ReplyDelete
  21. Kiitos kovasti tarjouksesta, mutta ostaja löytyy jo, pitäisi itse vain päättää että otanko vai en ;)

    ReplyDelete
  22. Kiva kun olet löytänyt neuletakit pojalle. Olen tuskaillut sitä, että tytölle löytyy neuletakkeja, pojalle ei. En tajua taas tätäkän asiaa, että miksi nekin on mielletty tytölle ja poikien pitää käyttää vain keski-ikäis äijien harmaata neulepaitaa. Mietin, että pitäiskö itse neuloa pojalle neuletakki, kun ei isommalle tahdo enää löytyä. Tai ehkä se on liian neitimäinen ja pojasta tulee koulukiusattu heti (vaikkei siis ole tietenkään vielä koulussa).

    Juu, en tajuu vain kauppojen sukupuolisidonnaisuutta.

    ReplyDelete
  23. Mari A: Todellakin, pojille on todella huonosti neuletakkeja ja vielä kivoja sellaisia. Meillä oli viime kevät/kesä/syksy käytössä tumman sininen Nextin neuletakki ja nyt löysin vastaavan Gapilta.

    Englannissa nuo neuletakit on pojillakin tosi yleisiä.

    ReplyDelete
  24. Hei!

    Mulla on huutiksessa myynnissä punainen Nova Starin beanie kokoa M. Käy katsomassa: myyjä Hetula75. :)

    Kiitos mukavasta blogista!

    ReplyDelete
  25. Minulla on huutiksessa juuri myynnissä uudenveroinen punainen Nova Starin beanie koossa M. Jos kiinnostaa, käy katsomassa myyjätunnus Hetula75. :)

    Kiitos blogistasi, sitä on ilo lukea!

    ReplyDelete